2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
amin cnm inşallah sağlıklı olsun da benimde kızım olacak gibi geliyor ama öğrenmem için daha çok beklemem lazım 8+6 olduk buğün :)
Beklemek cok zor geliyor degil mi her gittgimden 20 gun sonra gel dediginde yarin gelsem olmaz mi diyesim geliyo :) banada 20 gun sonra belli olur kontrolde dedi bakalm insallah gonlumden gecen kiz ama en once saglik insallah seninde gonlune gore olur canim saglikli olsnlar da uzun bi serüven

kesinlikle uzun bir serüven :) hele ki benim gibi çalışan bir anne iseniz kusmalar bulantılarla dolu günler hiç geçmiyor sanki :) ama ben buna şükrediyorum allah hepimize dayanma gücü versin geçecek bir gün diye teselli ediyorum :) benim de randevum 12 ocak ta o zaman 12+0 olacağız belki söyler cinsiyetini merakla bekliyorum :)

Geçiyo canım vallahi geçiyo
çalışıyorum
rapor alma şansım asla yok
geçirilebilcek herşeyi geçirdim kusmalar bulantılar serumlar yedim soğuk terlemeler ardından grip ardından öksürük inanki hiç kolay değildi ama öyle böyle yarın 12. haftamı dolduruyorum hepsi bitiyor.
meleklerimiz iyi olsun geri kalanı boş :)

Canım memnun musun o aletten?
Nasıl birsey çok kullanımda zararı var midir ki?
Ilk bebeğim de eve ebe gelirdi öyle bir aletle bebeği dinlemek için. Acaba bende mi alsam bitane diye düşündüm şimdi
Benım ablamındı ondan aldım ben memnunum gecen haftadan beri 3güne bir dinliyorum sık sık dınlemıyorum bır zararı yoktur insallah

Sat a gore 12+2 Ama usg ye gore 13+2 doktor doğum tarihini değiştirdi canım.bir hafta önde gidiyor diye
Merak etmeyin keyfi yerinde onun. Hele son aylar bi gelsin o zaman yerleri azalacak. Ama onlar bu durumdan rahatsız olmayacak

Maşallah kuzuya olmuş

ah ah bizde o günleri görürsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…