2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende yeni geldim doktordan ikili testi yaptırdım bebiş büyümüş:)
Maşallah tatlı yavruna

Kızlar benim de bugün ara ara sol kasığımda batma oluyor hareket ettiğimde filan da oluyor bunu yaşayanınız var mı normal mi? İlk defa oldu biraz endişelendim...
Bana hep oluyor. Ayakta çok kalınca, iş yapınca.. Merak etme

Kızlar ya sabahtan beri bugün başım ağrıyırdu, şu son bir saattir had safada. Bulantıdan acile gtmeyen ben, gerekirse gitsem mi diye düşünüyorum. Hoş ne yapabilirler onu da bilmiyorum. Migren geçmişim de yok. Bu nedir ya

Canım arkadaşımın sevgilisi fizyoterapist Bi taktik öğrendim bana iyi geldi zira geçen gün baş ağrısından ağladım dene istersen
Buzlu su dolu derin Bi kaseye ellerini dayanamicağın dereceye gelsende beklet çıkar Bi daha yap Bi kaç sefer tekrarla geçiriyor

Valla direk denicem canım, kafama buz koymayı düşünüyodum hatta bilmesem de. İnş işeyarar, çok saol

Valla direk denicem canım, kafama buz koymayı düşünüyodum hatta bilmesem de. İnş işeyarar, çok saol
Bi karanlık Bi oda 1 saat uyu tamamdır Allahın izniyle parol bile içmeden 5 6 saat çektikten sonra bunu yaptım bide eşimi yabana atmim masaj yaptı şakaklarıma oda iyi geldi rica ederim canım

Haha çok iyi ya bebeğe zararı yok mu
İnsallah yoktur. Ablam sureklı dınlerdı yegenımı masallah gayet saglıklı tosbik :) hareketını hıssedınce kullanmam .hareketını hıssetmedıgım gun kullanırım canım hem ileride baska bebeişlerde olursa ondada kullanılır

Markası ne acaba bi fotosunu atabilir misin? Ben de düşünüyorum açıkcası almayı

Kızlar aranızda benim gibi beslenemeyen var mi acaba? Hep tokum sanki canım hiçbişey yemek istemiyor acıkmıyorum zorla yemeye çalışıyorum ve sofraya oturunca kokular midemi bulandırıyor şu haftaya kadar olmamıştı ama nazar değdirdim kendi kendime bu haftam berbat geçiyor..

Bende migren var canım bugün sabah basladi kaç gün sürer artık bilmiyorum yarın 20 saatlik yola çıkacağım inşallah sabaha geçmiş olur. Öylece bakınıyorum ilk üç ay Parol bile almaya niyetim yok

6. Haftadan beri öyleyim canım eşim zorluyor herşeyi yemem konusunda yemek konusunda ses etmiyorum ama adamın kafasına düdüklü tencere ile vurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…