2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ensene buz koyup ayaklarını sıcak suya koyabılırsın iyi geliyomus .

Yani migren hiç geçirmedim ama kayınvalidem de var, çok kötü olduğunu biliyorum. Bian çıldıracak gbioldum ağrıdan, daha önc üe de yaşamadığım için korktum da açıkçası beynimde mi bişi var diye maşallah şimdi iyiyim.inş senin de geçicidir

Bir buçuk aydır bu şekildeyim.5 kilo verdim.

Acil şifalar diliyorum canım.

Allah şifa versin canım.Insallah yola cikmadan gecer.Bende de sinüzit var.Bas ağrısı çok zor.

Teşekkür ederim dün çıkıp gezdim de biraz evde oturmaktan çok sıkıldım ama ekstra bir kanamam olmadı şükür. Kontrolüm yarın bakalım kanama alanında değişiklik oldu mu

İnsaallah kanama alanı yok olmuştur canım.

Bende de var illet migren. Çok geçmiş olsun. Buzluğa halka kesilmiş çiğ patates koy onları sar tülbentle iyi gelir inşallah. Hayır dır nereye gidiyorsun. Bol bol mola verin. Çok dikkat et

Teşekkür ederim dün çıkıp gezdim de biraz evde oturmaktan çok sıkıldım ama ekstra bir kanamam olmadı şükür. Kontrolüm yarın bakalım kanama alanında değişiklik oldu mu
Tamam süper. İnşallah yarın güzel haberlerini alcağız

Dün gece aynisinı ben yaşadım sabah 5 e kadar ne ben uyuyabildim ne esim uyayabildi korkudan. En son beynimin arka tarafı uyusmustu. Tülbent sardık biz de bir de buz gibi suya soktum başımı biraz hafifledi sonra uyumuşum uyandığımda geçmişti . Bu da hamilelikle ilgili bir durum herhalde :)

Benim de dün akşam basım ağrıyordu. Erkenden yattım uyudum. Gece ikide bir kalktım basım çatlıyor. Öyle böyle değil. Sanki ikiye yariyorlar.kalktim bir tane Parol içtim. Dayanamayacaktım.

Aynen benim de dün gece uyandığımda beynimin arka tarafı uyusuktu ağrıdan. Tansiyonum mu yükseldi acaba dedim.

7 günlüğüne annemlerin yanına geldim canım bir daha ne zaman gelir görürüm köyü diye düşündüm, kara yolu ile 19-20 saat otobüs ile. Eve geri donecegim. Tüm molalarda yürüyorum ama illa ki 12 saatten sonra bacaklar acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…