2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Otobüsün içinde de yürü. İyi yapmışsın oh annen sana da kuzulara da gül gibi bakar. Darısı bana

Valla canım minoset+ Buz birleşimi iyi geldi. Allah razı olsun. Hala ağrıyo ama hafif, hiç önemli değil. Bian dayanamıcam sanmıştım, çok korktum @Meylen
Evet ben ağladım canım ciddi anlamda bilmezmiyim ilaç alamamak çok kötüymüş gerçekten geçmiş olsun inşallah Bi daha yaşamayız

Ben ilkinde bulantıya rağmen 30 kilo almıştım. Dolayısıyla çok korkuyorum
İkiz olması korkutuculuk seviyesini artırıyor canim, daha önce de 70 kiloya çıkıp diyetisyen kontrolünde 12 kilo vermisligim var panik yaptıkça sen daha önce yaptın bunu 15 olsa da yine verirsin deyip duruyorum ama fazlasini dusunmemeye gayret ediyorum

Elbette verirsin. Ben çok zayıf hamile kalmıştım 80le doğuma girdim. Sonra aldığımın neredeyse hepsini verdim. Ama o kilo ile hamileligi yaşamak inan çok zor. Senin moralini bozmak için söylemiyorum ben kendimden korkuyorum da bir de kusarak nasıl kilo aldın diyorlar ya sinir oluyorum. Midem bulanmasa da sağlıklı beslensem elbette daha az alirim

Herkeste gece bas agrisi olmus bende de ayni sekilde aksam basladi gece ara ara uyandirdi bugun de devam etti hala hafif hafif var.Icmek istemedim ama esim parol verdi illa ic dedi doktorada sordum ic dedi.Bende bide yirmilik sikintisi cikti cektirmem lazimmis

Ben de yiyorum durmadaaaaannn
Üstelik birşey yapmaya üşensem ordan kurtaracam üşenmiyorum da yap ye yap yeeeee

Ödüm kopuyor valla benim de annem yapıyor ben yiyorum evde yine halsizlikten bu kadar yapamıyordum

Ben ilkinde bulantıya rağmen 30 kilo almıştım. Dolayısıyla çok korkuyorum
Yalniz olmamak güzel. Ben kızımda 26 kilo almıştım. Bakalım rekor kimde olacak

Diyetisyenim de ara öğünde günde 2-3 dedi canım ama yanında süt yogurt veya ceviz badem gibi birseylerle. İki haftadır yogurttan tiksindim yiyemedim. Süt icip ceviz yiyorum
Canım diyetisyen her öğüne benim 3 dilim ekmek dedi:))) ve ben şeker hastasıyım diyetisyenlere inanmıyorum ben öğünde 2_3 dilim ekmek yesem şekerim tavan yapar.ama süt ve yoğurtla yemek doğru.

Bende de baş ağrısı ve baş dönmesi başladı tansiyonum da öyle düşük değil aslında ama anlamadım

Canım diyetisyen her öğüne benim 3 dilim ekmek dedi:))) ve ben şeker hastasıyım diyetisyenlere inanmıyorum ben öğünde 2_3 dilim ekmek yesem şekerim tavan yapar.ama süt ve yoğurtla yemek doğru.
Benimki de öğünde en fazla iki dilim tam buğday veya cavdar ekmeği dedi, pirinç pilavi makarna hamur işi yedigim zaman ekmek yok dedi ben de fazla alıp gidersem hepsini kökten kesecek. Bu ara tatlı zaten midemi kaldırıyor yemem ama diğer sağlıklı herşeyden de midem bulanıyor zorla yiyorum artik zorla yemek de hiç dogru değil ama esimden kurtulamıyorum gardiyan gibi tepemde

12+2 olduk bizede bir bakiverin teyzeleri ya henüz tahmin bile yoktur . Cok merak ediyorum sizinde görüşleriniz önemli benim için hadi bakalımmm hislerinize güweniyorum

Eklentiler

• 20181219_110903.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…