2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
12+2 olduk bizede bir bakiverin teyzeleri ya henüz tahmin bile yoktur . Cok merak ediyorum sizinde görüşleriniz önemli benim için hadi bakalımmm hislerinize güweniyorum
Kuzum nuba göre tahmın ediyorlar ben anlamam oraya yönlendirelim seni:)))

Kızzlarr bende 13 haftalık oldum ama 1 aydır gormuyorum gecen hafta gtcektım ızne gırmıs doktor .. Salı gununu ıple cekıyorum iyimi diye aklm cıkcak nerdeyse

İşte en çok kafa karıştıran şey

Kızzlarr bende 13 haftalık oldum ama 1 aydır gormuyorum gecen hafta gtcektım ızne gırmıs doktor .. Salı gununu ıple cekıyorum iyimi diye aklm cıkcak nerdeyse
Ben 1 kez gördüm 6 haftalıkken o kadar meraktayim carsamba kontrole gidicem insan 2 li icin

9-10. Hafta en zorlandigim hafta oldu benimde ve dediğin gibi hicbisey yiyemedjm sorun etme canım ilk 3 ay bizim depolarımız yeterli bebeğimiz için sonrasında beslenme çok önemli taniki

Canım diyetisyen her öğüne benim 3 dilim ekmek dedi:))) ve ben şeker hastasıyım diyetisyenlere inanmıyorum ben öğünde 2_3 dilim ekmek yesem şekerim tavan yapar.ama süt ve yoğurtla yemek doğru.
Ya cidden bende bu sefer kontrollü olmalıyım dedikçe bulantım hafif olduğunda çok abuk sabuk şeyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…