2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
12+2 olduk bizede bir bakiverin teyzeleri ya henüz tahmin bile yoktur . Cok merak ediyorum sizinde görüşleriniz önemli benim için hadi bakalımmm hislerinize güweniyorum
Ultrasondan hiç anlamıyorum ama seni erkek hissediyorum

Kesin değil ya sonuçta tahminleri merak ediyorum =) benim ilk olduğu için kız diyende var erkek diyende
Bende seni kız hissediyorum kendimi erkek bu gittiğimde dr.a cinsiyet görürseniz söylemeyin demem lazım ben önümüzdeki ay öğrenmek istiyorum

12+2 olduk bizede bir bakiverin teyzeleri ya henüz tahmin bile yoktur . Cok merak ediyorum sizinde görüşleriniz önemli benim için hadi bakalımmm hislerinize güweniyorum
Poposunu dönmüş bu minnak yandan başka pozu yok mu

Ben ta ilk başlarda rüyamda sakalımın bıyığımın çıktığını gorduydum :) Başından beri hisler de rüyalar da doğru çıktı. Siz de hislerinizi yazın neyiniz olacak sizce :)

Günaydın kizlar çarşamba gecesi benimde baş agrım çok kötüydü. Birde sabaha kadar kustum. Ama biraz su içtim uyudum sabah kalktıgımda geçmişti allaha şükür ama 1 günde sersem gibi gezdim ise gidemedim.
Ben toplamda 3.5 kg vermişim. 62.5 gösteriyor tarti boyum 1.70 ama karnım direk belli herkes farkediyor artik
Oğlumda da öyle hemen cik.iati. 9 aylıkken herkes ikiz mi bekliyorsun demisti:) gerci 4 kilo doğdu paşa belki o birde iç karnım çok darmış benim son zaman bacaklarımdan almiyorum. Pilates topu yutmuş gibi oluyorum üstten sisiyorum.

Bende seni kız hissediyorum kendimi erkek bu gittiğimde dr.a cinsiyet görürseniz söylemeyin demem lazım ben önümüzdeki ay öğrenmek istiyorum
Ben öğrendiğim andan itibaren kız hissediyorum neden bilmiyorum sağlıklı olsun sağlıkla gelsin cinsiyetin hiç Bi önemi yok =)

5 6 günün sonunda bende dün kustum kusunca otomatik başım ağrıdı hafif hemen karanlık sessiz odaya attım kendimi kalktım ki geçmiş şimdi 2 makina ütü beni bekliyor o bana bakıyor ben ona yapıcak hiiç halim yok tembel biri değilimdir normalde ama bu çocuklar nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama anne karnında değişime sebep oluyorlar resmen

Ilgi bekleyen bir oğlum olunca allahtan gece ağrıdı basım o uyuyordu bende öyle dinlendim gündüz olsa esim idare eder gerci ama cidden vücut çok değişkenlik gösteriyor ama artik biraz daha rahat edeceğimiz dönemlere geçeceğiz. 4 ten 6. Aya kadar çok rahat bir dönem oluyor.

Ahh bir de korku oluyor işte, ilk defa bu kadar şiddetli yaşayınca acaba vücuduma bişiler mi oluyor, ne oluyor diye kesin hamilelikle alakalı durum canım. Netten de araştırdım genelde 12-13. Haftalarda özellikle çok yaşayan olmuş

GÜNAYDIN KIZLAR DÜN DOKTOR KONTROLÜM VARDI ÖMRÜMDEN ÖMÜR ALDILAR SAĞOLSUNLAR

İKİLİ TARAMA İÇİN DEVLEETTEKİ PROF A GİTTİM ULTRASON BÖLUMUNE CIKTIM ÖNCE ENSE KALINLIGI BURUN KEMIGINE FALAN BAKILIP KAN VERCEKTİM

İÇERİ GİRDIM ADAM BAKIYO ENSE KALINLIGINA Bİ 2.8 Bİ 3,0 Bİİ 2.5 ÖLÇÜYO BENI SAĞA ÇEVİRDI SOLA ÇEVİRDİ HEP AYNI BEBEĞİN POZİSYONU UYGUN DEĞİL O YUZDEN SANIRIM DEDİ YUKSEK CIKIYO DEDI 3 E KADAR NORMAL GERCI BEN TAM BILEMEDIM DEDI BIRAZ YURU GEL TEKRAR BAKALIM DEDI GITTIM GELDIM YINE AYNI KENDI DOKTORUN ÖLÇSUN BIDE FALAN DEDI TABI ODADAN CIKAR CIKMAZ AĞLAMAYA BAŞLADIM ÇOK ÜZÜLDÜM

HOCA YI KAC SAAT BEKLEDIM TABI ASİSTANI DA YOKMUS BASKA BI KADIN DOKTORU ILE BERABER BAKTILAR 1.5 ÖLÇTÜLER BUYUK UĞRAŞLAR SONUCU NORMAL FALAN DEDILER İLAÇLARIM DEĞİŞTİ FOLIK ASİTİ BIRAKTIM

GYNOFERON,DECAVİT,COLEDAN-D3 , CALCİUM SANDOZ CORASPİN VE ENOX OLARAK ARTIK BUNLARI KULLANIYORUM

TABI KANI FALAN VERDIM 15 GUN SONRA CIKICAK SONUC İÇİM RAHAT ETMEDİ ÖZELDEKİ DOKTORUMU ARADI GEL BENDE BAKIM DEDI

ONA GITTIM ODA 1.2 MM ÖLÇTÜ HEP SONRADAN İÇİM TAMOLARAK RAHATLADI ZATEN KAFAMDA SORU İŞARETLERI VARDI ÖZELDEKI DOKTORUM DAHA ÖNCEDE ÖLÇMŞTÜ 1.2 CIKMISTI GECEN HAFTA BURUN KEMIGI DE VARDI TABI O AN STRESTEN BUNLARI HATIRLAYAMIYOSUN PANIKLIYOSUN SAKIN KAFAYLA SONRADAN ANLADIM NEYSE ALLAH KIMSEYE YAŞATMASIN SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBİŞLERİ ALIRIZ KUCAGIMIZA RESIMI DE BIRAZDAN ATIYORUM DUZGUN BI RESIM CEKEN OLMADI HEPİMİZ ENSEYE ODAKLANINCA :)

Bazı dr lar çok panik yaptırıyor sen bildiğin dr a devam et canım seninde kiz geliyor desene haydi ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…