2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İşte ben bu sıkıntıları yasamamak için yaptırmak istemıyorum cunku yanılan cok oluyormus bu haftalarda saglıkla gelsin insallah :) basladıgın ilaçlar ne için peki?

Kızlar gunaydın bir kızım var biliyorsunuz sizce bu erkek mi kız mı:) Gerci farketmez kız olsa ismi bile hazır hatta aslında erkege de hazır :) sizce benim kız mı erkek mi içinize ne geliyor :)

İşte ben bu sıkıntıları yasamamak için yaptırmak istemıyorum cunku yanılan cok oluyormus bu haftalarda saglıkla gelsin insallah :) basladıgın ilaçlar ne için peki?

kan sulandırı hap ve ıgne var

d vitamını, calsıyum,kan hapı, digerıde demır vıtamın sanırım

Hayırlısı olsun canım kız kardeş en kıymetli sey
Benim de bir kızım var kizkardesim yok.kizimin kiz kiz kardesi olsun beraber gezsin tozsun alisveris yapsin ayni okula gitsin cok isterim.Bakalim bu kiz mi olacak erkek mi.erkek olursa da bir kiz bir erkek olur ideal ama hepsi bastaci tabi

Senin tek yumurta mi canim bana senin de bir kiz bir erkek gibi geliyor da:)
Çift yumurta. Bakalım hayırlısı. Sağlıklı olsun da inşallah ikisi de. Benim içime doğan ikisi de erkek. Ama istediğim 1 kız 1 erkek bakalım :) benim de bir kızım var 3.5 yaşında senin kızın kaç yaşında

Cikinti var dediyse kizdir.cunku bana ikili testte cikinti var demisti ben erkege yordum ama kiz olunca cikinti var diyorlarmis nitekim sari papatya bir kizim var:)
Video çektim şimdi dikkatli baktım kız yani kesin gibi geldi bana sizce?sonradan görünürse bilemem ama

Eklentiler

• 79C9B59F-C40C-4A80-B9B1-18921B0D83C0.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 65
1 kiz 1 erkek gibi hissettim:) benimki 14 aylik kucuk daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…