2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben dün endokrine gittim tsh dolayısıyla. Gebelikte hipotroidi sık görülürken bende hipertroidi çıktı. Biraz sıkıntılı bir durum değerlerim şimdilik sınırda haftaya troid usg yapılıp tekrar kan vereceğim gerekirse ilaç başlanacak. Ben çok hızlı kilo verdim bulantım ve kusmam çöktü, gün içinde çarpıntı ve ellerde titreme hissediyordum bundanmış. İnşallah hayırlısıyla atlatırım bu durumu

1 kiz 1 erkek gibi hissettim:) benimki 14 aylik kucuk daha :)
Maşallah. Arasının az olması güzel olmuş bence.

Çok geçmiş olsun Saye.

Ben kendiminkini hissedemiyorum cinsiyetini, siz başkalarının hissediyorsunuz maşallah

Benim de bir kızım var kizkardesim yok.kizimin kiz kiz kardesi olsun beraber gezsin tozsun alisveris yapsin ayni okula gitsin cok isterim.Bakalim bu kiz mi olacak erkek mi.erkek olursa da bir kiz bir erkek olur ideal ama hepsi bastaci tabi
Aynı fikirdeyim benimde kizkardesim olsun çok isterdim nasip kısmet artık

Kızlar göğüs şişliğim ve uçlarındaki acıma 1 haftaya yakındır azaldı geri sindiler. Bu hafta içi kontrolüm var ama korkmaya başladım bişey mi oldu acaba. Gerçi midem halen bulanık halsizim ama. Sizlerde oldu mu böyle birşey

Keşke benim de uçlarındaki acıma azalsa. Çatlamış da uçları özellikle sağ taraf iğne batar gibi aciyor.bu hafta doktora sorucam bir. Nasıl emziririm böyle giderse bilmiyorum.

Tam geçmiyor da en azından ilk bat zamanı gibi kıyafet giydirmeyecek kadar değil canım benim de ama sis ve sert

Keşke benim de uçlarındaki acıma azalsa. Çatlamış da uçları özellikle sağ taraf iğne batar gibi aciyor.bu hafta doktora sorucam bir. Nasıl emziririm böyle giderse bilmiyorum.
Emzirirken ben temiz bir streçi sütümü sıkıp kapatıyordum kurursa çatlıyor çok acıyor diye. ablalarımdan görmüştüm meme başları dilik dilik olup kanamıştı .ben böyle yapınca çok acımadı az acıyla hallettim.. Karbonatlı suyla da temizliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…