2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mide bulantım yıne tavan yaptı basım donuyor artık keske hemen 12.haftaya gelsem de hayırlısıyla gecse

Kizlar sizde ben gibi gunde en az 15 defa wc gidiyomsnz ustelik az bile olsa gitmesem catlicak gibi oluyorm alaturka tuvalet beni rahatsiz ediyo bi tek ben mi boyleym
Birde bu ara sanki karnimda baski gibi hssedyrm daraliyorm buyumeden mi boyle olan varmi

Bende çok sık gidiyorum gece de kalkıyorum normaldir rahim büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor ondan .

Özellikle gece 6-7 defa wc geciyorum , sürekli uyanıyorum birde

Kızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben epilasyon aleti kullanıyorum ama biraz zaman alıyor ister istemez eğiliyorum bunun bi sakıncası olur mu

Kızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben epilasyon aleti kullanıyorum ama biraz zaman alıyor ister istemez eğiliyorum bunun bi sakıncası olur mu
Öncesinde lazer yaptırmıştım çok az var ve çok inçe. Ağdayla beş dakikamı aldı. Karın büyüyüncede kuaföre ağdaya gideceğim mecburen

Bugün kontrolüm vardı kanama 1 hafta sonrası kontrol. Kanama alanı hala var kanaması iyi içinden atılması dedi. 9+4 le uyumlu dedi. Normalde 9+0 ım bgn. Dr um çok konuşkan değil ama inşallah yolundadır her şey. Progestana devam. 1 hafta sonra yeniden kontrole çağırdı. Görüntümüz de burda cinsiyet anlayan olabilir mi bir ihtimal

Eklentiler

• image.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 88
Geçmiş olsun, kız gibi ama bi kac haftaya daha net yorum yapabilirim

Kızlar ben ağda yaptırmak istiyorum. Zararı olur mu ilk haftalardayız sonucta. Düşüğe sebebiyet verir mi ki?
Ağda hamileliğin son aylarında önerilmiyor erken doğum riskine sebebiyet vermesi açısından ama ilk zamanlarda sorun olacağını düşünmüyorum hijyenik bir ortamda yapılması daha önemli

Kızlar ben ağda yaptırmak istiyorum. Zararı olur mu ilk haftalardayız sonucta. Düşüğe sebebiyet verir mi ki?
Düşüğe neden olacağını sanmam ama eger acısına dayanamayıp kendinizi sıkar kasarsanız bir sıkıntı olur mu bılemıyorum. Bır de kuaforde yaptırırsanız dıkkat edin mantar virus bakteri vs.bulasabılır

Kızlar sabah yola çıktım bakalım yarın sabaha kadar yollardayim, benimkilere tahminleriniz neler bakalim ? Ben ikisini de kız hissediyorum :))
İyi yolculuklar canım. Dikkat edin kendinize. 2 kızın olacak gibi hissediyorum

Maşallah çok sevindim artık daha da korkma kıza benzettim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…