Hayırlı geceler herkese.Mesajları okuyamadım.Hasta olanlar varsa şifa dilerim.Bebişlerini gören varsa gözünaydın olsun.Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.Minnaklarımız her daim sağlıklı olsunlar inşaallah.
Kızlar benim yolculuk devam, ayaklarim sisiyor galiba bir de bir kaç saat once sağ tarafta kimildanma gibi bir hareketlilik hissettim henüz minnoslar hareket etmez değil mi ?
Oglumda ben de cok.erken hissettigimi soyluyordum bana guluyorlardi bagirsak hateketidir o diye... yani bilimsel olarak hissetmemiz pek mumkun durmuyor ama his degil mi ne hissediyorsan odur :) ben de hala iddaa ediyorum.oglumu hissettigimi
Kızlar benim yolculuk devam, ayaklarim sisiyor galiba bir de bir kaç saat once sağ tarafta kimildanma gibi bir hareketlilik hissettim henüz minnoslar hareket etmez değil mi ?
Ya bende eski sezaryen izimin altında karıncalanma hissediyorum. Bana da çok erken dediler acaba ikiz olduğu için rahim genişlemesine biz hareket diye mi yorumluyoruz.
Ya bende eski sezaryen izimin altında karıncalanma hissediyorum. Bana da çok erken dediler acaba ikiz olduğu için rahim genişlemesine biz hareket diye mi yorumluyoruz.
Kizlar akintimin icinde koyu kahvemsi lekelr var bebegime birsey mi oldu niye boyle oldu ki ya korkuyorum
Pazartesi randevum var ozele gitmiyorum devlete gidiyorum ne yapsam ki progestoran aldim şimdi birde belim agriyor cok üzgünüm ayni seyi yasayan varmiydi
Kizlar akintimin icinde koyu kahvemsi lekelr var bebegime birsey mi oldu niye boyle oldu ki ya korkuyorum
Pazartesi randevum var ozele gitmiyorum devlete gidiyorum ne yapsam ki progestoran aldim şimdi birde belim agriyor cok üzgünüm ayni seyi yasayan varmiydi
Bende de olmuştu 7. Haftada kesenin altında kanama noktası olmuş iğne ve progestan kullandım en son kntrolmde kanama noktası yok olmuştu endişelenme sakin olmaya çalış inşaallah önemli bişey yoktur
Kızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben epilasyon aleti kullanıyorum ama biraz zaman alıyor ister istemez eğiliyorum bunun bi sakıncası olur mu