2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende de olmuştu 7. Haftada kesenin altında kanama noktası olmuş iğne ve progestan kullandım en son kntrolmde kanama noktası yok olmuştu endişelenme sakin olmaya çalış inşaallah önemli bişey yoktur

Haftan büyük bence kötü bir şey yoktur merak etme. Önceden olan bir kanama alanını atmış olabilirsin. Şimdi durum nasıl

Canım 3. Adet dönemin olabilir. Birde ağır kaldırma dinlenmeye çalış mümkün olduğunca

Ben kemik yapısından tahmin ediyorum bi bi kac hafta sonra tahminde bulunurum

3. Adet dönemi olabilir benim de ikinci adet doneminde olmustu dr kanama alani vs.bir sey de gormedi uzulme ins.bir sey yoktur

Dun gece iccamasirimda su damlasi kadar koyu kahverengi kati bir leke vardi katislasmis sekilde sonra lavaboya gittim peceteyle silince beyaz akintinin icinde lekelr vardi sonra progestoran aldim uyudum sabah kalktigimda birsey gormedim sadece baş donmem var bu normal mi acaba.
Birde bebegime birsey olsa sabahtan mide bulantimda cok var gogus hassasiyeti de var bebegime birsey olsa bu belirtiler devam edermiydi acaba

Canim göremiyorum benim nette bi problem mi var acaba

Iyi tatiller kızlar... endişeliyim dünden beri şiddetli karın ağrım vardı ishal olacak gibi adetli gibi değişik bişey...Sabah da biraz kan gördüm pecetede koştuk acile progestan verdiler iki doz sabah iki doz akşam alıp yarın sabah polikliniğe çıkıcam... Düşük tehlikesi varmış dua edin korktum çok böyle bisey başına gelen var mi daha önce

Cok gecmis olsun, Rabbim bebegini de seni de korusun

Merhaba kızlar , ben de usg fotosu yuklesem tahmin edebilir misiniz rica etsem, cok heyecanliyim

Eklentiler

• 20181221_154836.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 75
Gecmis olsun cnm gördüğün kan nasildi kirmizi mi cok mu peçete kirmizi olacak sekild emi yoksa az kahvemsi mi

Çok geçmiş olsun bebise bisey olmaz allahın izniyle .allah korusun bisey olsa belirtilerin olmazdı ama yinede ihmal etme doktora görün. Insan çok korkuyor bisey olacak diye rabbim korusun bebislerimizi.

Inşallah bisey olmaz sen hiç kalkma yat dinlen progestan kullanınca geçer inşallah.rabnim sana bagislasin inşallah.

Cok sagol canm bilmiyorim üşüttüm mu bu aşırı mide bulantisi baş ağrısı ve baş dönmesi üşütmekten kaynakli olabilir mi yarin gidecegim zaten de dun geceki leke korkuttu beni
Çok geçmiş olsun bebise bisey olmaz allahın izniyle .allah korusun bisey olsa belirtilerin olmazdı ama yinede ihmal etme doktora görün. Insan çok korkuyor bisey olacak diye rabbim korusun bebislerimizi.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…