2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cok sagol canm bilmiyorim üşüttüm mu bu aşırı mide bulantisi baş ağrısı ve baş dönmesi üşütmekten kaynakli olabilir mi yarin gidecegim zaten de dun geceki leke korkuttu beni
Bu haftalarda baş ağrısı normaldir kan basıncı yükseldikçe ağrı olur .inşallah bebisin iyidir dua edicem rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Biraz agrım olsa ödüm kopuyor bisey mı oldu diye sanırım 9 ayımız hep böyle korkuyla geçecek.

Oglumda ben de cok.erken hissettigimi soyluyordum bana guluyorlardi bagirsak hateketidir o diye... yani bilimsel olarak hissetmemiz pek mumkun durmuyor ama his degil mi ne hissediyorsan odur :) ben de hala iddaa ediyorum.oglumu hissettigimi
Hissettim gerçekten gaz ya da mide degildi etimin içinde bir kıpırtı sağ taraftaki minnak hareket etti

Benim bulantılar ne hıkmetse aksama dogru baslıyor bu sekılde olan var mı sabah iyiydim yine basladık
Aynen ya aksam 4-9 arası felaket kusma, diger zamanlar bulantı da olsa idare ediyorum neden olur ki bu aksam bulantisi

Aynen ya aksam 4-9 arası felaket kusma, diger zamanlar bulantı da olsa idare ediyorum neden olur ki bu aksam bulantisi
Ay hiç bilmiyorum canım ben de sasırdım ben kussam rahatlıcam ama kusmak da yok boyle sarhos gıbıyım gozlerım basım bir tuhaf midem agzımda afedersin

Ay hiç bilmiyorum canım ben de sasırdım ben kussam rahatlıcam ama kusmak da yok boyle sarhos gıbıyım gozlerım basım bir tuhaf midem agzımda afedersin
Valla akşam olsun istemiyorum, 10.haftada plesanta oluşuyormuş belki biraz hafifler rahat ederiz

Bende maşallah allah ne verdiyse yiyorum gecen hafta doktor kontrolünde yediklerine dikkat et çok fazla kilo almamalısın zaten hafif kilolusun dedi moralim bozuldu ben napıyım sürekli açmışım gibi geziyorum kendimi alamıyorum kiiii

Gunlerimiz aynı cuma gunu kontrole gıdecegım acaba cinsiyet ogrenebılırmıyım ki imkansız bence ama yıne de bir heveslenıyor insan
Dr una göre degisir, ilginc bir sekilde bu haftalarda ogrenenler var sen bize bi usg fotosu yolla tahminde bulunuruz

Selam anneler nasılsınız bişey merak ediyorum bu haftalarda alında küçük küçük puturleme sivilce gibi birde kıl tüylerde ozellözel göbek te fazla olurmuş böyle bı yazı okudum sizlerde de varmı ben normalde lazer yaptirdim ama göbek kısmımda ozellikle artış var birde bı yazı okudum inanasim gelmedi ama merak ettim 10 haftadan sonra bunlar çok belirgin olursa eğer Bebek erkek se bı hormon salgılar mis ismi testesteron diye ondan olabilir mis oglumda hiç dikkat etmedim kızimda da sizce doğruluk payı varmıdır

Sanmıyorum genelde hamilelikte tuylenme cok olur zaten. Hatta benım kızımda cok olmustu dogumdan sonra belirgin bir sekılde azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…