Cok sagol canm bilmiyorim üşüttüm mu bu aşırı mide bulantisi baş ağrısı ve baş dönmesi üşütmekten kaynakli olabilir mi yarin gidecegim zaten de dun geceki leke korkuttu beni
Bu haftalarda baş ağrısı normaldir kan basıncı yükseldikçe ağrı olur .inşallah bebisin iyidir dua edicem rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Biraz agrım olsa ödüm kopuyor bisey mı oldu diye sanırım 9 ayımız hep böyle korkuyla geçecek.
Oglumda ben de cok.erken hissettigimi soyluyordum bana guluyorlardi bagirsak hateketidir o diye... yani bilimsel olarak hissetmemiz pek mumkun durmuyor ama his degil mi ne hissediyorsan odur :) ben de hala iddaa ediyorum.oglumu hissettigimi
Bende maşallah allah ne verdiyse yiyorum gecen hafta doktor kontrolünde yediklerine dikkat et çok fazla kilo almamalısın zaten hafif kilolusun dedi moralim bozuldu ben napıyım sürekli açmışım gibi geziyorum kendimi alamıyorum kiiii
Selam anneler nasılsınız bişey merak ediyorum bu haftalarda alında küçük küçük puturleme sivilce gibi birde kıl tüylerde ozellözel göbek te fazla olurmuş böyle bı yazı okudum sizlerde de varmı ben normalde lazer yaptirdim ama göbek kısmımda ozellikle artış var birde bı yazı okudum inanasim gelmedi ama merak ettim 10 haftadan sonra bunlar çok belirgin olursa eğer Bebek erkek se bı hormon salgılar mis ismi testesteron diye ondan olabilir mis oglumda hiç dikkat etmedim kızimda da sizce doğruluk payı varmıdır
Selam anneler nasılsınız bişey merak ediyorum bu haftalarda alında küçük küçük puturleme sivilce gibi birde kıl tüylerde ozellözel göbek te fazla olurmuş böyle bı yazı okudum sizlerde de varmı ben normalde lazer yaptirdim ama göbek kısmımda ozellikle artış var birde bı yazı okudum inanasim gelmedi ama merak ettim 10 haftadan sonra bunlar çok belirgin olursa eğer Bebek erkek se bı hormon salgılar mis ismi testesteron diye ondan olabilir mis oglumda hiç dikkat etmedim kızimda da sizce doğruluk payı varmıdır