2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim de tuylenme arttı, ozellikle ust karın bolgesindeki tuyler belirginlesti ogluma hamileyken de olmustu aynısı dogumdan sonra dökülmüştü simdi yeniden başlıyor ama ben bu sefer kiz hissediyorum bakalım hayırlısi

Kırmızı ve kesik kesik bi kandı ama çok çok azdı. Acile gittiğimde afedersin günlük pedimde hiç bişey yokt u.. tek seferlik bişeydi devamı olmadı gerçi saatlerdir uyuyorum wcde belli olur devamı var mi yok mu
Gecmis olsun cnm gördüğün kan nasildi kirmizi mi cok mu peçete kirmizi olacak sekild emi yoksa az kahvemsi mi

Aynı ben. :))))))

Ne guzel iste Yiyebiliyosaniz yiyin arkadaşlar ne güzel

Ben toplamda yedi kilo verdim. Gıda alamıyorum eridikçe eriyorum. Kusmaktan ağzımdan burnumdan kan geliyo üç gundur. Bütün hayatım durdu, sürekli yatıyorum annemdeyim

Bunu yazarken bile Midemde fırtınalar kopuyor.

Yiyebilmenin tadını çıkartın. Kilo verilir nasılsa. Emzirirken veriliyor

Benimki tüm gun aynı şiddette bu yüzden her şeyden nefret ettim corbalari icebiliyorum en rahat

Benim de akşama kadar bir dk bile geçmiyor. Ne ilaçlar ne serumlar aldim bana misin demiyor hiç gecmiyo

Hayatımdan bezdim artik çocuk mocuk hiç öyle bir heyecan yok mutluluk da yok. Sadece yok olup giden düzenim ve altı yaşındaki kızıma yanıyorum. Hiç ilgilenemiyorum hiç

Merhaba kızlar doktor Protestan i bıraktırdı kanama alanı geçmiş çok şükür :) ama bugün kasılma gibi birşeyler var ya çok yordum kendimi hafta sonu ondan mı yoksa büyüdüğü ve rahim genisledigi için mi oluyor

Benim göbeğim çok fazla kıllandı. Almadım da doğumdan sonra dokuluyirmus.

Kızlar bu zencefilli nasıl içiyorsunuz nasıl demiyorsunuz yanı ben yaptım cok acı oldu bal kattım gene acı. Belki bulantıma bir nebze iyi gelirdi

Allah yardımcın olsun arkadaşım, doğumdan korkmuyorum bulantidan korktuğum kadar, ama gececek az kaldi biraz daha sabır

@deeploneliness canım bana tahminde bulunmadin ama resim yukluyorum sna 12 haftayiz

Eklentiler

• 20181219_110903.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20181218_152452.webp
    17 KB · Görüntüleme: 66
  • 20181211_160132.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 61
Anlayanlar yorumlayabilirmi kız mı erkek mi

Eklentiler

• 20181222_193839.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 71
Oğlumda da 12. Hafta tam hissetmiştim o hisleri kimse inanmamıştı. Şimdi de özellikle 3 4 gundur günde birkaç kere var dolanma balon patlağı gibi his kesin emin ol canım bebek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…