Selam anneler nasılsınız bişey merak ediyorum bu haftalarda alında küçük küçük puturleme sivilce gibi birde kıl tüylerde ozellözel göbek te fazla olurmuş böyle bı yazı okudum sizlerde de varmı ben normalde lazer yaptirdim ama göbek kısmımda ozellikle artış var birde bı yazı okudum inanasim gelmedi ama merak ettim 10 haftadan sonra bunlar çok belirgin olursa eğer Bebek erkek se bı hormon salgılar mis ismi testesteron diye ondan olabilir mis oglumda hiç dikkat etmedim kızimda da sizce doğruluk payı varmıdır
Benim de tuylenme arttı, ozellikle ust karın bolgesindeki tuyler belirginlesti ogluma hamileyken de olmustu aynısı dogumdan sonra dökülmüştü simdi yeniden başlıyor ama ben bu sefer kiz hissediyorum bakalım hayırlısi
Kırmızı ve kesik kesik bi kandı ama çok çok azdı. Acile gittiğimde afedersin günlük pedimde hiç bişey yokt u.. tek seferlik bişeydi devamı olmadı gerçi saatlerdir uyuyorum wcde belli olur devamı var mi yok mu
Bende maşallah allah ne verdiyse yiyorum gecen hafta doktor kontrolünde yediklerine dikkat et çok fazla kilo almamalısın zaten hafif kilolusun dedi moralim bozuldu ben napıyım sürekli açmışım gibi geziyorum kendimi alamıyorum kiiii
Ne guzel iste Yiyebiliyosaniz yiyin arkadaşlar ne güzel
Ben toplamda yedi kilo verdim. Gıda alamıyorum eridikçe eriyorum. Kusmaktan ağzımdan burnumdan kan geliyo üç gundur. Bütün hayatım durdu, sürekli yatıyorum annemdeyim
Bunu yazarken bile Midemde fırtınalar kopuyor.
Yiyebilmenin tadını çıkartın. Kilo verilir nasılsa. Emzirirken veriliyor
Benim de akşama kadar bir dk bile geçmiyor. Ne ilaçlar ne serumlar aldim bana misin demiyor hiç gecmiyo
Hayatımdan bezdim artik çocuk mocuk hiç öyle bir heyecan yok mutluluk da yok. Sadece yok olup giden düzenim ve altı yaşındaki kızıma yanıyorum. Hiç ilgilenemiyorum hiç
Merhaba kızlar doktor Protestan i bıraktırdı kanama alanı geçmiş çok şükür :) ama bugün kasılma gibi birşeyler var ya çok yordum kendimi hafta sonu ondan mı yoksa büyüdüğü ve rahim genisledigi için mi oluyor
Selam anneler nasılsınız bişey merak ediyorum bu haftalarda alında küçük küçük puturleme sivilce gibi birde kıl tüylerde ozellözel göbek te fazla olurmuş böyle bı yazı okudum sizlerde de varmı ben normalde lazer yaptirdim ama göbek kısmımda ozellikle artış var birde bı yazı okudum inanasim gelmedi ama merak ettim 10 haftadan sonra bunlar çok belirgin olursa eğer Bebek erkek se bı hormon salgılar mis ismi testesteron diye ondan olabilir mis oglumda hiç dikkat etmedim kızimda da sizce doğruluk payı varmıdır
Ne guzel iste Yiyebiliyosaniz yiyin arkadaşlar ne güzel
Ben toplamda yedi kilo verdim. Gıda alamıyorum eridikçe eriyorum. Kusmaktan ağzımdan burnumdan kan geliyo üç gundur. Bütün hayatım durdu, sürekli yatıyorum annemdeyim
Bunu yazarken bile Midemde fırtınalar kopuyor.
Yiyebilmenin tadını çıkartın. Kilo verilir nasılsa. Emzirirken veriliyor
Selam kızlar =)
Bugün keyfimiz yerinde gezdik dolaştık sinema yemek tatlı çok şükür bulantısız Bi gün oldu
Birde hareketlerin bağırsak hareketi olmadığına eminim artık günde Bi iki kez yokluyor
Selam kızlar =)
Bugün keyfimiz yerinde gezdik dolaştık sinema yemek tatlı çok şükür bulantısız Bi gün oldu
Birde hareketlerin bağırsak hareketi olmadığına eminim artık günde Bi iki kez yokluyor
Selam kızlar =)
Oğlumda da 12. Hafta tam hissetmiştim o hisleri kimse inanmamıştı. Şimdi de özellikle 3 4 gundur günde birkaç kere var dolanma balon patlağı gibi his kesin emin ol canım bebek o
168 boyum 56.5 kiloyum şuan nasıl anlatsam kolundan tüyü tut hafif hafif çek öyle yada ayağın uyuşur böyle karıncalanma olur ya öyle çok hafif hafif vuruyo bende erken diyordum ama var gerçekten
Oğlumda da 12. Hafta tam hissetmiştim o hisleri kimse inanmamıştı. Şimdi de özellikle 3 4 gundur günde birkaç kere var dolanma balon patlağı gibi his kesin emin ol canım bebek o