2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
168 boyum 56.5 kiloyum şuan nasıl anlatsam kolundan tüyü tut hafif hafif çek öyle yada ayağın uyuşur böyle karıncalanma olur ya öyle çok hafif hafif vuruyo bende erken diyordum ama var gerçekten
Bende arada karıncalanma oluyor acaba bebiş mi diyorum.. zayıfsın biraz yani bana göre:)hissettiğin kesin baby dir:)

Kızlar bu zencefilli nasıl içiyorsunuz nasıl demiyorsunuz yanı ben yaptım cok acı oldu bal kattım gene acı. Belki bulantıma bir nebze iyi gelirdi
Ben sıcak suyun içine taze zencefili minik minik doğrayıp 7-8 dk demledim. Limon koydum sonra biraz bal ekledim. Ama valla bulantimi geçirmemişti.

Dediklerni bilmiyorum ama gebelikte cıkan tüyler son aylarda dökülüyor bunu bılıyorum

Doktorum en haftada en fazla iki kere ilişki önerdi ağrı lekelenme ve kanama olduğunda kesinlikle ilişki yasak dedi

Geçmiş olsun Allah korusun

İnşallah tez zamanda rahatlarsın canım maalesef ben de bu tüm gün herseyden tiksinme hafif de olsa hep bulantı ve halsizlik hicbirseye kalkamamak hamile değil hep hasta hissettiriyor seni anliyorum

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bu süreçte gazlı içecek içtiniz mi? Ben 3-4 kere kola içtim aşırı derecede canım çektiği için. Galiba içindeki kafein yüzünden iyi değil diyorlar. Hamile Kadınlar günde 200 mg kafein alma hakki oluyor. Zaten fazla çay içmiyorum içtiğim koladaki kafein 23 mg idi.

IsırganIsirgan yasakmış Sakin yemeyin ben bugün böreğini yedim de pişman oldum bilmiyordum...

Bir de tirşik i bilen var mı kızlar çorbası yapılıyor böyle genellikle Adana Osmaniye Maraş taraflarında yapılır zararzararlı mi acaba ? Bilen varsa söylesin ya canım çekti annem yapmış getirmiş zararlı mı acaba diye içemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…