2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya açıkçası aşırıya kaçılmadan onu yemek bunu içmek zararlı diye düşünmüyorum çünkü can bu çekiyor afedersin midye yasak en sevdiğim şeydir Bi oturuşta 30 40 yerim dün canım çok çekti ve 2 tane yedim
Kolaya aşırı düşkünüm yudum yudum toplasan gebelik başından beri 1 bardak anca içmişimdir
Bi kaç yudum Bi iki lokma nefsi köreltmek için çok değil bence

Merhaba arkadaşlar burda yazıyorum belki doğru yerde paylasmamış olabilirim ama bi usg sonucum var bilgisi olan yorumlayabirmi
Uterus Antevert orta hatta boyutları yaş ile uyumlu myometrium homojen görünümde endometrium çift duvar kalınlığı 6 mm her iki over boyutları yaş ile uyumlu olup içerisinde fizyolojik Folikülleri Periferik dizilimi izlenmiştir Douglas normal olarak degerlendirildi

Burası gebelik ultrason takibi için açılmış Bi topic canım

Bende sushi yedim iki tanecik Allah affetsin:/ çiğ balık evet yasak ama normalde 8-10 tane götürürdüm valla iki taneden bişey olmaz inşallah

Aynen haklısın valla canım. Burdaki doktorlar daha esnekler bu konularda hatta sıvı alamayan midesi bulanan anneere tavsiye ediyorlar için diye :)

Cok sükür benim bulantim 2 haftadir yok. As erme nezaman oluyordu?
Son hamileligim 12 sene önceydi.

Cok sükür benim bulantim 2 haftadir yok. As erme nezaman oluyordu?
Son hamileligim 12 sene önceydi.
Aserme dedilerid bu bulantilar değil miydi ? :) Bu canının birşeyler çekmesi durumuysa şayet bende de 2 haftadır falan o yok. Yani öyle ekşi tatlı birşeyler isteme durumu bitti herhalde :)

Aynen haklısın valla canım. Burdaki doktorlar daha esnekler bu konularda hatta sıvı alamayan midesi bulanan anneere tavsiye ediyorlar için diye :)
canım bu sabah 9da nasıpse kızımı alıcam kucağıma. Bizim için dua et olur mu. Bebeğim iri bana göre :)ben malum zayıf oldugum için fiziki yapılarımız uymuyor bır ıkı hafta gözlemledım dr. ızın vermedıgı halde bekleyım dedım ama sancılarım da cok birsuredır. bugun nasıpse gelıyor Alya'm biz de sana dua edeceğiz teyzesı kzıımla melegine❤

Ayyy kurban olurum size bennnn Ah canlarım benimmm. Rabbim sag salim kucağına aldirdin inşallah. Çok sevindim :) yani bebeğine kavuşacak olmana canım benimm. Dualarım sizinle kuzularım benimmrabbim korusun seni ve bebeğini

Allah yardimciniz olsun.Ennkolay haliyle olup bitiversin inşallah. Mutlu haberleri yazın lütfen.

Günaydın kızlar çok kötüyum geceden buyana diş ağrısı çekiyorum 10+6 günlük hamileyim gitsem yaparlarmi disimi yapılsa bebeğe zararı olurmu hamileyken dış ağrısı çeken varmı ne yaptınız yazarsanız sevinirim

Bende sushi yedim iki tanecik Allah affetsin:/ çiğ balık evet yasak ama normalde 8-10 tane götürürdüm valla iki taneden bişey olmaz inşallah
Kayınvalidemler ardahanlı bilen bilir onların küflü peynirleri vardır yeşil peynir derler bize yasak mesela onlar hamileliği boyunca yemişler ee çiğ süt desen öyle aşırıya kaçmadan gebelik boyunca bi iki kaçamak çok değil bence bu benim fikrim birden yaşam tarzını değiştirmek çok zor oluyo gerçekten

yinede aşırıya kaçmamak önemli tabiki kahveyi hayatımdan çıkardım günde 2 fincan türk kahvesi 10 bardak çay içen biriyim bunlar bitti mesela sigara yine aynı ama yicek içecekten kısmakta zor gerçekten dikkat edebildiğim kadar ediyorum

Tabiki canım sonuçta hamile kalana kadar üzüldük,kayıplar verdik bidaha asla yasamak istemeyiz. Ben biseyden kısmıyorum zira pekte yemiyorum. Ama 1 haftamız kaldi 3 ay olmaya ve ben genelde açım çünkü karnim doymuyor bunun nedeni çok az yiyor olmam. Bebeğe zararı olur mu ilerde?

Ben hiç bişey yiyemedim geçtiğimiz haftaya kadar çalışıyorum hala kahvaltı oturmadı börek poğaça geçiştiriyorum.
3 aya kadar rahat takılmak lazım ama 3 aydan sonra özellikle süt yumurta ve peynir hayatımıza katmalıyız ki annem dediki istemesende yiceksin kendini boşuna sıkma :) Bebekler aç kalmaz şuan ama bizim iyi beslenmemiz gerekiyor bu aydan sonra özellikle birazcıkta kendimiz için mesela dişlere çok vuruyo o yüzden kalsiyum :/ zor bi süreç ama biticek Allahın izniyle canım

Annem garibim kardeşimde neler geçti Allah yardımcın olsun bizim gittiğimiz doktor ilk 3 ay hiç bişeyin yapılmayacağını söylemişti annem 4 yada 5 aylık gebeydi dişini çektirdik. Çok zorda kalırlarsa iltihap varsa antibiyotikte veriliyo ama ilk 3 ay kaçınılması gerekiyo bebeğin organ gelişim süreci olduğu için

Aserme dedilerid bu bulantilar değil miydi ? :) Bu canının birşeyler çekmesi durumuysa şayet bende de 2 haftadır falan o yok. Yani öyle ekşi tatlı birşeyler isteme durumu bitti herhalde :)
Nasıl bıçak gibi kesildi ama dimi ben şok oldum çok şükür bin şükür vallahi dünya varmış dedim ama arada yine vuruyor yine geçen gün kustum eskiye göre çok çok iyi çok şükür buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…