2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah iste en çok korktuklarım ama dediğin gibi mecbur yicez artık valla kuzum :) süt fena gaz yapiyor ama miniğin cani sağolsun

Ah iste en çok korktuklarım ama dediğin gibi mecbur yicez artık valla kuzum :) süt fena gaz yapiyor ama miniğin cani sağolsun
laktozsuz yardımcın olabilir sindirilmesi daha kolay canım bende öyle yapıcam süt direk mideme vuruyo benim severim içerim ama dokunuyor
Aman bi bakmışız ki bitmiş meleklerimiz uyuyor Rabbim bu günleride göstersin inşallah

İyi fikir verdin valla. Sağol canım benim. İnşallah

Konyada da çok tüketilir bu peynir. Yenilmemesi gerektiğini ben de internetten okudum ama bazen kendime engel olamiyorum

Nasıl bıçak gibi kesildi ama dimi ben şok oldum çok şükür bin şükür vallahi dünya varmış dedim ama arada yine vuruyor yine geçen gün kustum eskiye göre çok çok iyi çok şükür buna
Bence yakında o da geçer Herkes diyor ki Sena hayata dönmüşsün yeniden aramızdasin hayırlı olsun :))) ne koku hassasiyeti ne bulantı ne aserme kalmadı çok şükür :)))

DiŞ ağrısı kabir azabı derler bizim burda. Çok geçmiş olsun yaa .. yaparlar mı fikrim yok ama üzüldüm

Benimde bulantı azaldı gibi su 2 gundur özellikle baya yiyecekleri karistirdim ama çok şükür bulantı yok. Benim hamileliklerde mide yanması ve reflu çok oluyor. Dün midem yandı bu sefer biraz süt içtim azaldi. Yine aynısı olacak galiba ama buna raziyim ben

B betullu ne yaptın canım haber çıkmadı senden

Günaydın canım, cuma günü zekai tahir'e gittim hastaneye yatırdılar. cumartesi günü 3 gibi çıktım. herhangi bi sorun yok progestan kullanımına devam dediler, extra bi ilaç yazmadılar. zaten en son perşembe gece gördüğüm 1 damla kandan sonra da hiç kanamam olmadı. ordaki doktor da kanama alanı göremediğini söyledi, normal bi polikliniğe gidicem tekrar. ama turgut özal'da randevu yok 19 mayıs hastanesine giderim belki ikili testi de tekrar yaptırmak istiyorum çünkü. çok teşekkür ederim ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…