2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
oh çok sevindim..

Canım inşallah atlatirsiniz

Ben bu hafta yine kafama göre folik asidi bıraktım ve birkaç gün içinde bulantilarim hafifledi bu hafta hep şehir dışı işlerimiz vardi gerçekten beni kötü yapan o sankfkm bıraktığimdan beri kusmadim eşim duysa icmedigimi kızar

folik asit ilk 3 ay içilmiyor mu zaten ya, ben öyle biliyorum bana da bırak falan demedi doktorum..

Banada kimse inanmıyor ama doktora gittiğimde sorucam mutlaka
Bı ara bende çok emindim bayadir hiç o his yok 17 haftaliga bile doktor daha hissedemezsin deyince kendimi mi kandiriyorum acaba dedim ama onu hissettiğini düşünmek inanmak bı gaza bağlamaktan daha guzel tabiki

Kafein plasentayi geçtiği için minimum düzeyde yada tüketilmemesi öneriliyor tabide normalde içmeyen ben hamilelikte kaç kez içtim maalesef

Nasıl bıçak gibi kesildi ama dimi ben şok oldum çok şükür bin şükür vallahi dünya varmış dedim ama arada yine vuruyor yine geçen gün kustum eskiye göre çok çok iyi çok şükür buna
Folik asidi bırakıp diğer vitaminlere basladinmi canim

Canım ben de kafama göre bırakmıştım ikili test sonuçlarımda karaciğer enzimlerimin yükseldiğini görünce. Sonra doktora sorduğumda ultrasonla-sat arasında oynamalar olabiliyor onun için 1 hafta daha iç dedi. Ben de gece içmeye başladım, gün içinde bulantı etkisi daha az, ama benim bulantılarım hala geçmiş değil. Gece yatmadan önce içebilirsin bence.

Kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış, henüz doktora görünmedim internetten takip ediyorum. Yorumlayabildiğim kadarıyla iyi görünüyor ama emin olamadım, yorum yapabilecek varsa sevinirim

Eklentiler

• ikili test Ekran Alıntısı.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 96
Bı ara bende çok emindim bayadir hiç o his yok 17 haftaliga bile doktor daha hissedemezsin deyince kendimi mi kandiriyorum acaba dedim ama onu hissettiğini düşünmek inanmak bı gaza bağlamaktan daha guzel tabiki
ben daha yeni yani 11+4te falan hissettim şuan 12+2 deyim ama eminim gaz olmadığına çünkü yeri değişiyor bu birincisi karnımda değil kasığımda değil buda ikincisi zaten öyle dönme tekme atma dokunma gibi değil uyuşukluk hissi karıncalanma hissi gibi saniyelik boşver biz bebişimiz diye yoralım

Kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış, henüz doktora görünmedim internetten takip ediyorum. Yorumlayabildiğim kadarıyla iyi görünüyor ama emin olamadım, yorum yapabilecek varsa sevinirim
canım göremedim hayrolsun kanama mı yaşadın
testten anlamıyorum malumun daha yaptırmadım

canım göremedim hayrolsun kanama mı yaşadın
testten anlamıyorum malumun daha yaptırmadım

Evet canım yeni değil geçen hafta yazmıştım 1 damla lekelenme şeklinde kanamam olmuştu, cuma günü hastaneye gittim yatırdılar çok şükür sorun çıkmadı ben de bebeğim de iyiyiz bin şükür, teşekkür ederim Tecrübeli anneler anlıyordur belki :)

ay çok şükür bunla gelmiş geçmiş olsun meleğinde sende iyi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…