2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bu kadar takılmayın cinsiyete. Allah sağlık versin.4 aylık olunca hepiniz öğreneceksiniz zaten. Ne kadar abarttınız.

umarım yeni doktorun iyi çıkar. ben ikili test için eski doktora gitmeye karar verdim. sonrasında da yeni doktora sonuçları göstericem. ama endişeliyim şimdiden.

Kızlar bu kadar takılmayın cinsiyete. Allah sağlık versin.4 aylık olunca hepiniz öğreneceksiniz zaten. Ne kadar abarttınız.
öyle demese miydin acaba canım ? çoğumuzun ilk bebişi ve insan merak ediyor kız olsun erkek olsun demiyorz ki zaten merak sadece herkesin hevesi var

umarım yeni doktorun iyi çıkar. ben ikili test için eski doktora gitmeye karar verdim. sonrasında da yeni doktora sonuçları göstericem. ama endişeliyim şimdiden.
yorumları iyi okuduğum kadarıyla hastanenin doğum bölümü de gayet güzelmiş birazcıkta şans işi inşallah enerjilerimizz tutar bebişlerimizde sağlıklıdır herşey yolunda gider Allahın izniyle

burada kimsenin cinsiyete o kadar takıldığını sanmıyorum. eminim ki herkes için öncelik sağlıklı olmasıdır. ama cinsiyet öğrenmek tahmin etmek de ayrı bir heyecan. insan bebeğini düşününce kalbi çarpıyor. kız da olsa erkek de olsa sevincez.
o yüzden bence abarttınız falan demeye gerek yok. tatlı bir sohbet yaparken heves kırmaya da gerek yok

yorumları iyi okuduğum kadarıyla hastanenin doğum bölümü de gayet güzelmiş birazcıkta şans işi inşallah enerjilerimizz tutar bebişlerimizde sağlıklıdır herşey yolunda gider Allahın izniyle
hangi hastaneyi tercih ettin şimdi. inşallahh iyilerdir.

Sağlıklı olsunlar yeter ki yakında belli olur zaten

Sağlıklı olsunlar yeter ki yakında belli olur zaten

Aynen öyle hepimiz için öncelik sağlıklı olması tabii ki. Sadece minik kıyafetler bakarken mavi mi baksam pembe mi baksam karar veremiyorum :) Sabırsızlanıyoruz heyecan yapıyoruz Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize.

Anladım sağol.. Zaten ilk haftalarda beklenmiyor bu rahatsızlık, genelde son aylarda başlar, ama ne bilim istisnai durunlar vardır elbet. Inşallah ciddi değildir bende simdi azaldı kaşıntı doktor da ilk haftalar beklemiyoruz böyle bir şey dedi ama ne bilim bi baksalar mi acaba karaciğere..

Pendik yüzyıla gidicem canım
evime yakın olsaydı ters kalmasaydı kesinlikle ya kurtköy ersoyu yada adatıpı tercih ederdim mükemmeller
pendik yüzyılın doktorları da iyi sanırım arkadaşım da oraya gidiyordu zaman zaman ama doğumu emseyde yaptı. diğer hastanelerde iyi kurtköy ersoyda çalıştım. ameliyathane ekibi baya iyi ameliyathaneleri doğumhanesi de iyi. yeni hastaneler zaten. en önemlisi doktorunla iyi bir yakınlığının olması zaten. onu yakalarsan herşey güzel geçicektir.

Öyle tabi ama insan ister istemez heyecanlanıyor

evet sanırım sağlıklı olacak mı diye düşünmekten ben o heyecanı henüz yaşayamadım.

öyle demese miydin acaba canım ? çoğumuzun ilk bebişi ve insan merak ediyor kız olsun erkek olsun demiyorz ki zaten merak sadece herkesin hevesi var
İnsanlar ne sağlık problemleriyle uğraşıyor canım. Heyecanınızı anlıyorum ama sağlıkla gelsinler yeter ki.

Heves kıracak birşey düşündüğümü sanmıyorum. Sürekli cinsiyet muhabbeti yapanlar sanırım hiç olumsuz bir durum yaşamamışlar. Ben şahsen sağlıklı olacak mı dan başka birşey düşünemiyorum.O heyecanı çok abartılı bulmam ondna sanırım. Kimsenin heyecanına tatlı sohbetine engel olmak için demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…