- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Tam anlaşılmıyor baska usg fotosu var mı?@deeploneliness tahmin eden birini bulmuşken ben de sorabilir miyimm? daha 10 haftalık ama belki yorum yaparsın :)
Eki Görüntüle 2218648
umarım yeni doktorun iyi çıkar. ben ikili test için eski doktora gitmeye karar verdim. sonrasında da yeni doktora sonuçları göstericem. ama endişeliyim şimdiden.bende aç gidicem işte demir vitaminlerin tamamı serbest t3 t4 tsh hepsini girdirmiş tam kan sayımı gibi bişey
evet canım sonuçlarım çıkınca yeni doktorda devam edicem. Doktorum çok iyi ama hastane berbat o yüzden değiştirip doğumuda aynı hastanede yapmak istiyorum nasip olursa
Öyle tabi ama insan ister istemez heyecanlanıyorKızlar bu kadar takılmayın cinsiyete. Allah sağlık versin.4 aylık olunca hepiniz öğreneceksiniz zaten. Ne kadar abarttınız.
Seninkini de doğru tutturduk o zamansağlıkla gelsin kızçen..
yok sadece bu var :) haftaya gittiğimdeki fotoyu yüklerim artıkTam anlaşılmıyor baska usg fotosu var mı?
öyle demese miydin acaba canım ? çoğumuzun ilk bebişi ve insan merak ediyor kız olsun erkek olsun demiyorz ki zaten merak sadece herkesin hevesi varKızlar bu kadar takılmayın cinsiyete. Allah sağlık versin.4 aylık olunca hepiniz öğreneceksiniz zaten. Ne kadar abarttınız.
Tamam öyle yaparız beni etiketlersinyok sadece bu var :) haftaya gittiğimdeki fotoyu yüklerim artık
yorumları iyi okuduğum kadarıyla hastanenin doğum bölümü de gayet güzelmiş birazcıkta şans işi inşallah enerjilerimizz tutar bebişlerimizde sağlıklıdır herşey yolunda gider Allahın izniyleumarım yeni doktorun iyi çıkar. ben ikili test için eski doktora gitmeye karar verdim. sonrasında da yeni doktora sonuçları göstericem. ama endişeliyim şimdiden.
Erkek canım
Valla ne gelirse hoşgelsin :) ben söylemeden merak etmeden doktorum söyledi ama belli olmas dedi bu haftadaKızlar bu kadar takılmayın cinsiyete. Allah sağlık versin.4 aylık olunca hepiniz öğreneceksiniz zaten. Ne kadar abarttınız.
hangi hastaneyi tercih ettin şimdi. inşallahh iyilerdir.yorumları iyi okuduğum kadarıyla hastanenin doğum bölümü de gayet güzelmiş birazcıkta şans işi inşallah enerjilerimizz tutar bebişlerimizde sağlıklıdır herşey yolunda gider Allahın izniyle
teşekkür ederimmTamam öyle yaparız beni etiketlersin
Sağlıklı olsunlar yeter ki yakında belli olur zatenÇok teşekkür ederimÇevremde çok çekişmeli geçiyor cinsiyet tahminleri :) Ben ve çevremdeki birkaç kişi erkek diyoruz, nub teorisi sayfasında da, eşim dahil etrafımdaki çoğunluk da kız diyor :) Bakalım hayırlısıyla sağlıklıca ne olacak cinsiyeti.
Sağlıklı olsunlar yeter ki yakında belli olur zaten
Pendik yüzyıla gidicem canımhangi hastaneyi tercih ettin şimdi. inşallahh iyilerdir.
Anladım sağol.. Zaten ilk haftalarda beklenmiyor bu rahatsızlık, genelde son aylarda başlar, ama ne bilim istisnai durunlar vardır elbet. Inşallah ciddi değildir bende simdi azaldı kaşıntı doktor da ilk haftalar beklemiyoruz böyle bir şey dedi ama ne bilim bi baksalar mi acaba karaciğere..Canım perinataloğuma sordum o bana sadece alerji testi yaptırmamı söyledi, yediklerimle içtiklerimle alakalı gbilerden (testi karısı yapıyormuş). Bana mantıklı gelmedi çünkü hep kaşınıyor. Bugün iyi bir cildiyeciye randevum var, bakalım o ne dicek :)) bi yaralarımı görsün, belki o dicek kan testi vs. Ya da başka bişi.
pendik yüzyılın doktorları da iyi sanırım arkadaşım da oraya gidiyordu zaman zaman ama doğumu emseyde yaptı. diğer hastanelerde iyi kurtköy ersoyda çalıştım. ameliyathane ekibi baya iyi ameliyathaneleri doğumhanesi de iyi. yeni hastaneler zaten. en önemlisi doktorunla iyi bir yakınlığının olması zaten. onu yakalarsan herşey güzel geçicektir.Pendik yüzyıla gidicem canım
evime yakın olsaydı ters kalmasaydı kesinlikle ya kurtköy ersoyu yada adatıpı tercih ederdim mükemmeller
Öyle tabi ama insan ister istemez heyecanlanıyor
İnsanlar ne sağlık problemleriyle uğraşıyor canım. Heyecanınızı anlıyorum ama sağlıkla gelsinler yeter ki.öyle demese miydin acaba canım ? çoğumuzun ilk bebişi ve insan merak ediyor kız olsun erkek olsun demiyorz ki zaten merak sadece herkesin hevesi var
burada kimsenin cinsiyete o kadar takıldığını sanmıyorum. eminim ki herkes için öncelik sağlıklı olmasıdır. ama cinsiyet öğrenmek tahmin etmek de ayrı bir heyecan. insan bebeğini düşününce kalbi çarpıyor. kız da olsa erkek de olsa sevincez.
o yüzden bence abarttınız falan demeye gerek yok. tatlı bir sohbet yaparken heves kırmaya da gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?