aynen kesinlikle doktorla enerjim tutarsa süper olurpendik yüzyılın doktorları da iyi sanırım arkadaşım da oraya gidiyordu zaman zaman ama doğumu emseyde yaptı. diğer hastanelerde iyi kurtköy ersoyda çalıştım. ameliyathane ekibi baya iyi ameliyathaneleri doğumhanesi de iyi. yeni hastaneler zaten. en önemlisi doktorunla iyi bir yakınlığının olması zaten. onu yakalarsan herşey güzel geçicektir.
evet sanırım sağlıklı olacak mı diye düşünmekten ben o heyecanı henüz yaşayamadım.
İnsanlar ne sağlık problemleriyle uğraşıyor canım. Heyecanınızı anlıyorum ama sağlıkla gelsinler yeter ki.
Heves kıracak birşey düşündüğümü sanmıyorum. Sürekli cinsiyet muhabbeti yapanlar sanırım hiç olumsuz bir durum yaşamamışlar. Ben şahsen sağlıklı olacak mı dan başka birşey düşünemiyorum.O heyecanı çok abartılı bulmam ondna sanırım. Kimsenin heyecanına tatlı sohbetine engel olmak için demedim.
Sen saol canım sorduğun için. Ben de baktım netten karaciğer enzim belirtilerine ama dediğin gbi hem erken hem de bende mesela deri dökülmesi yok. Bir de demiştim daha önce benim dönem dönem kaşıntı geçmişim de var(bünyemle alakalı) ama hamilelikte max seviyeye çıktı tabii. Bugün konuşim dermatologla, fikir olması açısından yazarım buraya da:) sanmıyorum sende de karaciğerle alakalı bişi çıkacağını canımAnladım sağol.. Zaten ilk haftalarda beklenmiyor bu rahatsızlık, genelde son aylarda başlar, ama ne bilim istisnai durunlar vardır elbet. Inşallah ciddi değildir bende simdi azaldı kaşıntı doktor da ilk haftalar beklemiyoruz böyle bir şey dedi ama ne bilim bi baksalar mi acaba karaciğere..
Allah hayırlısını versin hepimiz için. Çok fazla kızmı erkek mi diye konuşulunca benim hiç bunu düşünmediğimi farkettim. Biraz da duygusallıktan yazdım kötü niyetten değil.Sağlık problemini araya katmayalım çünkü zaten iyi bi tecrübem yok kaybım var bundaki korkumu anlatamam lekelelenmem oldu düşük tehdidi görüldü kasık ağrıları çektim ama hayat öyle sürüp gitmiyo zindan oluyo. Kimse ya kız mı ya erkek mi demez zaten sağlıkla gelmesi tek gayemiz. Amaç ultrasondan tahminler tutacak mı tutmayacak mı bende cinsiyetiyle zerre ilgilenmiyorum ama merak ediyorum.
belkide haftan erken diye de öyle düşünüyo olabilirsin belki 12. 13. haftya gelince sende merak içinde olacaksın nasipten öteye köy yok zaten Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsinAllah hayırlısını versin hepimiz için. Çok fazla kızmı erkek mi diye konuşulunca benim hiç bunu düşünmediğimi farkettim. Biraz da duygusallıktan yazdım kötü niyetten değil.
Amin canım bence her zaman annenin hisleri daha doğrudur, sağlıkla gelsinler yeter ki senin ilk bebek mi?Aynen öyle hepimiz için öncelik sağlıklı olması tabii ki. Sadece minik kıyafetler bakarken mavi mi baksam pembe mi baksam karar veremiyorum :) Sabırsızlanıyoruz heyecan yapıyoruz Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize.
İnşallah su riskli haftalar gecer bebeklerimizin hareketlerini hissederiz o zaman icin daha rahat olur hamilelik uzun bir serüven dogum bile basli basina büyük ve onceden kestirilemeyen bir olay, tevekkül edelim, burda daha neler konusacagiz alış veris kısmına da gececegiz güzel telaslar bizi bekliyor ins.su an böyle hissetmen normal..Allah hayırlısını versin hepimiz için. Çok fazla kızmı erkek mi diye konuşulunca benim hiç bunu düşünmediğimi farkettim. Biraz da duygusallıktan yazdım kötü niyetten değil.
evet sanırım sağlıklı olacak mı diye düşünmekten ben o heyecanı henüz yaşayamadım.
İnsanlar ne sağlık problemleriyle uğraşıyor canım. Heyecanınızı anlıyorum ama sağlıkla gelsinler yeter ki.
Heves kıracak birşey düşündüğümü sanmıyorum. Sürekli cinsiyet muhabbeti yapanlar sanırım hiç olumsuz bir durum yaşamamışlar. Ben şahsen sağlıklı olacak mı dan başka birşey düşünemiyorum.O heyecanı çok abartılı bulmam ondna sanırım. Kimsenin heyecanına tatlı sohbetine engel olmak için demedim.
Amin canım bence her zaman annenin hisleri daha doğrudur, sağlıkla gelsinler yeter ki senin ilk bebek mi?
bence kızFotolar bunlar
bence kızBenim içinde tahmin eder misiniz dr bişe sölemedi ve 16 haftaya gün verdi
seninki erkek gibi canım :):):):)Benim de bebeğimi tahmin edebilir misin rica etsem
bence kız@deeploneliness tahmin eden birini bulmuşken ben de sorabilir miyimm? daha 10 haftalık ama belki yorum yaparsın :)
Eki Görüntüle 2218648
bende senin gibi oldum canım. bi çok şeyi dert ediyorum kendime. sürekli birşey araştıryorum sürekli bi endişe içindeyim. öyle olunca da kendimi oyalamak için bir çok şey bakıyorum. e bebekden oradan buradan :) hatta acaba şimdiden başlanacak el işi bişiler var mıdır diye düşünüyorum bugün de:) Allah hepimizin gebeliğinin tamamına erdirsin. kucağımıza sağ salim alırız inşallah.Ben daha cuma günü kanamam olduğu için düşük tehlikesi ve aşırı mide bulantısıyla hastaneye yattım. Yemek yiyemiyorum, su içemiyorum her şeyden tiksindim. Şikayet etmek gibi olmasın Allahın gücüne gitmesin, çok çok zor geçiyor Allahın her günü benzim sarı günde 1 bardak su içebilmişsem ne ala ki bugün daha hiçbi şey yiyip içemedim öğlen olmuş. Her hamilelik risklidir ve ben de çok evhamlı bi tipim. Ki daha önce kimyasal gebeliği de düşüğü de yaşadım. Sadece sürekli panikle ve sürekli ya bi şey olursa düşüncesiyle yaşanmıyor, o stres bebeğe de geçiyor bunları fark ettim. Psikolojimi düzeltmek için bi tek bebek kıyafetleri, mobilyaları, cinsiyeti, kız-erkek bebek isimleri ile oyalanıyorum, moralim düzeliyor açlığımı susuzluğumu unutuyorum inan. Bence sen de bi şekilde kafa dağıtmaya çalış, her şeyin iyi olacağını düşün. Ha abarttığımı da düşünmüyorum dünyaya benim bi elim kolum olacak bi insan gelicek Allahın izniyle, hayatımı kökten değiştirecek bi durum, şurda şu kadarcık heyecan da olsun artık :)
benim daha sonucumun çıkması vs haftayı bulur 10 gün boşluk sorun teşkil eder mi acaba vitaminler vsBen folik asit ve progestani biraktim. Kan ve vitamin ilaçlarına başladık.. kan ilacı biraz büyük yutmakta zorlanıyorum ama mecbur bebek için her şeye değer
Canım dr.un bana açıklaması doppler cihazı bebeğe zarar verebiliyormus o yüzden, bu haftalarda sadece ultrasondan göstermeyi tercih ediyoruz demişti endişelenmeKızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?
Ne sonucu canım?kan ilacı önemliymiş ,ama sonucun çıkmasını bekleyeceksen eğer etki edecekse vücuduna dktoruna danış derimbenim daha sonucumun çıkması vs haftayı bulur 10 gün boşluk sorun teşkil eder mi acaba vitaminler vs
Ne sonucu canım?kan ilacı önemliymiş ,ama sonucun çıkmasını bekleyeceksen eğer etki edecekse vücuduna dktoruna danış derim
bence kız
bence kız
seninki erkek gibi canım :):):):)
bence kız
hayırlısı bakalım
Canım ikili zamanın gelmiş ki senin , torch gebelik başında isteniyor , d vitamini hepimizde genelde düşük çıkıyor.bugun 12+3 bence bu hafta githem ikilii yaptırıp hemde troid d viitamini torch falan baktırıcam sonucum çıkınca randevu alıp giderim diyodum da geç mi olur diye düşünüyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?