Canım perinataloğuma sordum o bana sadece alerji testi yaptırmamı söyledi, yediklerimle içtiklerimle alakalı gbilerden (testi karısı yapıyormuş). Bana mantıklı gelmedi çünkü hep kaşınıyor. Bugün iyi bir cildiyeciye randevum var, bakalım o ne dicek :)) bi yaralarımı görsün, belki o dicek kan testi vs. Ya da başka bişi.
Kızlar ense kalınlığı 1.3 dedi üçün altı iyidir demişti. Cinsiyeti bana söylemedi ama yuzde su kadar ihtimal de demedi sadece kemik yapısına bakarak söyluyorum dedi bacak arası fotosu oluyor ya ben orda bı mınık cıkıtntı gördum ama kızlar da da hafif bi cıkıntı oluyor mu bilmiyorumhatta yükleyim videodan ekran fotosu aldım
Bursada kar yagıyor kizlar amann allahim ben kadar kar seven yok sanirim cocuuuumla cama yapistik ama o sagolsun anasi gibi kıs cocugu degil babasi gibi bir yaz cocugu olmayi tercih etti
bende yarın sağlık ocağına mı gitsem testler için aç karnına dedim. doktora gittiğimde sonuçlar hazır olur hemde. seninde kuzen iyi tedbirli kız. her ay tahlillerin hazır ne güzel. sen doktor değişikliği de mi yapıcaktın yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
bende yarın sağlık ocağına mı gitsem testler için aç karnına dedim. doktora gittiğimde sonuçlar hazır olur hemde. seninde kuzen iyi tedbirli kız. her ay tahlillerin hazır ne güzel. sen doktor değişikliği de mi yapıcaktın yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
bende aç gidicem işte demir vitaminlerin tamamı serbest t3 t4 tsh hepsini girdirmiş tam kan sayımı gibi bişey
evet canım sonuçlarım çıkınca yeni doktorda devam edicem. Doktorum çok iyi ama hastane berbat o yüzden değiştirip doğumuda aynı hastanede yapmak istiyorum nasip olursa