2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bu arada baş ağrısı çeken var mı 3 gecedir omzumdan gelen bir baş ağrım vaaar, bazende kusuyorum sanki 3 aydan sonra daha çok belirti yaşamaya başladım

aynen baktı 12+2 de göremedi, 2 li test yaptırmıştım hem 2 hafta sonra çıkıyor sonuç sen 3 hafta sonra gel dedi cinsiyet için ne acaba yaaaaa biz hep kız ismi bulduk ama ben erkek hissediyorum
BEN KIZ OLURSA ISIM BULAMIYORUM :) SANKI DUNYADAKI BUTUN ISIMLER BITTI. KIZIMDA HEMEN BULMUSTUK. CINSIYET YOKKEN ISMI VARDI. ZEYNEP :) AMA SIMDI ERKEK OLURSA BULURUM DA KIZ DA HIC FIKRIM YOK :) BELLI OLSADA ONA GORE DUUSNCEMç:)

BENIM OLUYOR ASIRI DEIL AMA ARADA. FAKAT DUN HIC GECMEDI AGLAYACAKTIM NERDEYSE
ben direk karanlık bi odaya geçip yatıyorum ya klasik müzik ya da kur an dinliyorum biraz iyi geliyor.. uyumaya çalışıyorum kan basıncı yükseldiği için oluyormuş sanırım

aynen baktı 12+2 de göremedi, 2 li test yaptırmıştım hem 2 hafta sonra çıkıyor sonuç sen 3 hafta sonra gel dedi cinsiyet için ne acaba yaaaaa biz hep kız ismi bulduk ama ben erkek hissediyorum
TABIKI ALLAH BILIR KIZ OLURSA IKI KIZIM OLMUS OLUR. IKI KARDES COK IYI OLUR. ERKEK OLURSA DA OGLUM OLMUS OLUR O DUYGUYU YASARIM :) AY GECMIYOR GUNLER YA 10 GUN SONRAYI BEKLEMEK ZOR

TABIKI ALLAH BILIR KIZ OLURSA IKI KIZIM OLMUS OLUR. IKI KARDES COK IYI OLUR. ERKEK OLURSA DA OGLUM OLMUS OLUR O DUYGUYU YASARIM :) AY GECMIYOR GUNLER YA 10 GUN SONRAYI BEKLEMEK ZOR
aynen canım ne güzel bir kızın varmış ALLAH BAĞIŞLASIN:) benim ilk bizde Nazlı Hilal düşündük kız için biraz fazla bekletti bizi nazlı ordan çıktı :) ben aysima ismini de çok beğeniyorum bakalım belli olmaz bana bi bakarsın hiçbirini koymam

Bu arada gobegi cikmayan bir tek benmiyim kizlar hamile oldugum anlasilmiyor bile ic karnim genis herhalde

Benim de hiç belli olmuyor. Ben balık etliyim normalde ayva göbek gibi göbeğim var bulantılardan kilo bile verdim ama göbek duruyor tabii ki. Bebek kendini belli etmiyor henüz. Annemin de 6. ayda falan çıkmış göbeği, belki ona benzemişimdir ben de.

Bende artık içmek istemiyorum çok yoruldum artık ilaçlardan iğnelerden ama mecburen onlarsiz da olmuyor bebeğim resmen iğne ilaçlarla olustu:)
ben ilaçlardan bunalınca annemi aradım. sen bana hamileyken hiç vitamin falan kullanmışmıydın diye:) kullanmamış. çok şükür bi eksiğim de yok boylu poslu insanım :) dedim. ama sonra o zaman tüketilen gıdalar ile şimdikiler diye düşününce ilaç kullanma gereksinimi bundan oluyor diye düşündüm. bakalım perşembe günü doktora gidicem. yeni ilaçlar gelicek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…