2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayirlisiyla gelsin insallah sen kac haftaliksin bakalim cuma gnu ozel deki doktora goruncgm oda erkek derse emn olacagm
Şuan tam 14.haftam senin kaçıncı haftan ? Bende yarın gidicem doktora bakalım kesin birşey dicek

Bende aramıza yeni katıldım arkadaşlar bana da bi tahminde bulunsaniz .2 oğlum var bu 3.gebeligim

Eklentiler

• 2018-12-28 19.04.09.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 2018-12-28 19.03.50.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 2018-12-28 19.04.35.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 38
Sabah tartıldım 2 kilo almışım biraz daha dikkat etmem lazım sanırım yediklerime. Bu arada ikili testimizin sonucu çıktı doktorum bir problem görünmüyor her şey normal dedi bunun üstüne kutlama olarak tatlı bir şeyler yedim

Ama ben nedense inanamiyorm suan tam 14+1 olduk cuma gnu umarim kesin bsey soyler gdcgm doktor benmde iki kizim var en azndan hazrliklarina baslarm umarim da yanilmamistrduani eksik etme

Allah bağışlasın canım benim İnşallah kesin birşey söylerler doğru diyorsun insan hazırlıklara hemen başlamak istiyor dua edicem sana. İkili testi yaptırdın mı ?

İkili test gerçekten gerekli mıdır sence ? Ben nedense yaptırmak istemiyorum şuan 14.haftamdayım yanı bir sorunu olsa da olmasa da o benim bebeğim ve onu dünyaya getiricem her şekilde yanlış mı düşünüyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…