2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Icin rahat etsin dye kuzum tabiki kotu bir durumla karsilastgmzda aldrck degliz ben iki cocugumda da yaptrdim bunda da yaptrm dedjm ne bleym yoksa rabbm saglkli sihhatli ewlatlar nasuo eylesin ondan gelen hersey bastaci

İkili test gerekli mi sence ? Ben biraz kararsızım yaptırma konusunda
Sen blirsin canm kndni nasil rhat hissedecksen oyle yap ben gttim dewlette yaptrdim ozelde cok ta ucret aldklari icin en azndan allah gostermesn bir problemle karsilastgnda erken mudahale yaoablyorlar anne karnndayken en azndan icin rhat eder

Icin rahat etsin dye kuzum tabiki kotu bir durumla karsilastgmzda aldrck degliz ben iki cocugumda da yaptrdim bunda da yaptrm dedjm ne bleym yoksa rabbm saglkli sihhatli ewlatlar nasuo eylesin ondan gelen hersey bastaci
Kesinlikle ama yatırmazsam da kendimi suçlu hissederim sanırım bişey varsa ve hemem müdahale edildiğinde geçecek bişeyse bende yaptırmadığım için geç kalmış olursam kendimi çok suçlarım ondan sanırım yarın yaptırıcam

Tebrik edyorm seniii . Dogru bir karar canim en son ne zman gttin doktora cnsyeti soyledgnde kac haftalktn

Selam kizlar oncelikle herkese mutlu saglikli yıllar diliyorum hasta olanlara bi an once sifa versin rabbim bebislerimize de saglik bende yarin aksam 9 da gidicem doktora insallah cinsiyeti ogrenebiliriz ben parti yapmayı dusundugum için catliyorum cinsiyeti ogrenmek icin herkes nasil insallah bir sknti yoktur kimsede yogun bir hafta gecirdigim icin konulara dahil olamadim

Tebrik edyorm seniii . Dogru bir karar canim en son ne zman gttin doktora cnsyeti soyledgnde kac haftalktn
26 Aralıkta gitmiştim canım 13 haftalıktım erkek ama kesin değil demişti 1 hafta sonra gelirsen ikili testine yetişirsin demişti yarın da gidersem yaptırmış olurum hemde cinsiyete bidaha bakmış olur o zaman inşallah kesin bişey der canım şuan tam 14 haftalığım

Ayniyiz seninle o zman bnde suan 14+2yim 13+5te sylemsti bana da varmi resmi yukle bakaym

Mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllarımız olsun inşallah. Bende aranıza yeni katıldım :) Yeni yılda ailem bana sürpriz yapıp yaptılar ama sorun şu ki cinsiyet tam belli değil

Ayniyiz seninle o zman bnde suan 14+2yim 13+5te sylemsti bana da varmi resmi yukle bakaym
Kuzum hiç belli değil kendini gösterdiği zaman çekmemiş belli belirsiz çıkmış yarın gittiğimde daha net çekmesini söylicem sana o zaman atarım

Inşallah öyle birşey yoktur cnm .
Oyle denilipte cok saglkli ve saglam cocuk doguranlar oldu sen hic kafana takma bile canmsn uzme guzel canini rabbim belki de seni siniyordur hic merakta etme sen umarm oyle bseyler karsilasmazsn sanmiyorumda icini ferah tut duam sennle

Merhaba,
Bende 14+1 günlük hamileyim. Ankara'da riskli gebelik alnında doktor önerisi olan var mı acaba?
Daha önceki konuşmalarınızda yazıyorsa kusura bakmayın çok fazla olduğu için baştan sona okuyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…