2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
14. haftadan sonra hem deri kalınlaştığı için hemde kan sonuçları değiştiği için doğru sonuç vermeyebilir canım doktorun daha iyi yönlendirebilir tabiki
Şahsen ikili testi bişey varsa aldırırım değilde bişey varsa ona göre hareket ederim diye yaptırdım. Kan sonucuna yetişemesen bile ense kalınlığını burun kemiğini omurgasını kafatasını sorabilirsin az çok fikir veriyor.

Tabiki kişiden kişiye değişen bir durum bu. Allah korusun çok çok ciddi bir problem olması halinde dünyaya getirmeyi düşünebilirdim. Bu da benim yaşadığım şeyler ile alakalı aldığım bir karar. Hayatı bensiz idame ettiremeyecek durumda olacaksa ve bunu biliyor isem evet düşünürdüm. Hayatın daha sonra ne getireceğini tabiki bilemeyiz ben sadece bilirsem kısmını söylüyorum.

Anladımm sanırım yarın yetişmiş olurum bakalım yaptırmaya karar verdim çünkü canım

Sende haklısın tabiki

Slmlar güzel anneler nasilsiniz. 13 hafta olduk. Heyecandan duramiyorum. Kizimi 13.1 de soylemisti cinsiyeti. Yarin mi gitsem pazartesi mi gotsem karar veremedim :) cok sabırsızlıkla bekliyorumm.
hayırlı olsun canım :)) benden biraz öndesin. ağrıların sızıların belirtiler vs ne durumdasın hazırlıklı olayım bende :)

Hoş buldum :) Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini :) isim düşündün mü
Allah razı olsun hepimiz inşallah :)) evet iki isim olacak nasipse biri dedemizin ismi olacak diğerini de ben koyacağım. Evlenmeden önce kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak diye anlaşma yapmıştık. Kız olsun diye baya bekledim ama erkekmis :))) Allah'tan eşim kiyamadı da yanına isim eklememe ses etmedi :))

Merhaba herkese. Bende bugün muayene olayım diye kendi doktoruma geldim. Dedim cuma kananam oldu hala da biraz var dedim baktı usg ile ve yatış verdi. Şimdi hastanede yatıyorum bakalım. Bebeğin plasentası aşağıdaymış bebek ayaklarıyla ittirip kanama yapabilir dedi. Bebişim şimdiden yaramazlıklara başladı :)

Çok geçmiş olsun canım. Evet yaramaz bir bebek olacak belli :) sağlıkla doğsun inşallah :)

çok geçmiş olsun dikkat et canım.

Haha bizde de aynısı ya kızda ben belirlicektim erkek de eşim :) ama erkek oldu eşim bikaç isim belirledi ortak bitane seçtik bizde :)

Slmlar güzel anneler nasilsiniz. 13 hafta olduk. Heyecandan duramiyorum. Kizimi 13.1 de soylemisti cinsiyeti. Yarin mi gitsem pazartesi mi gotsem karar veremedim :) cok sabırsızlıkla bekliyorumm.
Bana da 13.haftamda erkek dedi ama kesin değil dedi bilemedim şimdi bebişten bebişe farkediyor sanırım :)

Haha bizde de aynısı ya kızda ben belirlicektim erkek de eşim :) ama erkek oldu eşim bikaç isim belirledi ortak bitane seçtik bizde :)
Allah'tan donekligimize rağmen kiyamamislar :)))) kız olsa ben ona koydurmazdim herhalde :)) ben ağlamaklı olup nolur ya nolur mutlu geciriyim hamileligimi diyince yelkenleri suya indi :)))

Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söylediler bir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
Allah yardımcın olsun canım benim ne desek boş biliyorum ama sen içini ferah tut yanılma payları çok oluyormuş.bence nur topu gibi sağlıklı bir bebek olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…