Allah'tan donekligimize rağmen kiyamamislar :)))) kız olsa ben ona koydurmazdim herhalde :)) ben ağlamaklı olup nolur ya nolur mutlu geciriyim hamileligimi diyince yelkenleri suya indi :)))
kızlar vajinal akıntısı olan arkadaşlar var benim gibi aslında birçoğumuzda var. edindiğim bilgiye göre medicalcilerde amniyotik sıvı testi diye geçen pedler varmış. alıyorsun kullandıktan sonra değişen renge bakarak ne olduğunu anlıyorsun ben henüz denemedşm ama alacagım.
Kızlar kontrolden geldik çok şükür sağlıklı bebiş.ölçümler normal cıktı kan sonucu 1 hafta sonra.vitaminlere başladık.hep kız diye düşünüyoduk hep kız bebek ürünlerine baktım doktor erkeğe benziyor dedi :) haftaya tekrar bakalım dedi.erkek geliyor galiba :)
Merhaba herkese. Bende bugün muayene olayım diye kendi doktoruma geldim. Dedim cuma kananam oldu hala da biraz var dedim baktı usg ile ve yatış verdi. Şimdi hastanede yatıyorum bakalım. Bebeğin plasentası aşağıdaymış bebek ayaklarıyla ittirip kanama yapabilir dedi. Bebişim şimdiden yaramazlıklara başladı :)
Ben bugun hem devlet hastanesine hemde özel hastaneye gittim devlette 12+6 özelde 13+4 cıktım özeldeki ultrason cihazı gayet iyiydi 4d ultrasonla baktı .hangisine güvensem
Ben bugun hem devlet hastanesine hemde özel hastaneye gittim devlette 12+6 özelde 13+4 cıktım özeldeki ultrason cihazı gayet iyiydi 4d ultrasonla baktı .hangisine güvensem
Canım senin durumun da kolay degil evde iki afacan var Allah yardimcin olsun, Rabbim gölundeki gibi evlat nasip etsin ins. Namazların da bana da dua edersen sevinirim benim de oğlum var bir kızım olsun isterim tabi başta sağlık olsun.. İsmi bile hazir bakalım..
Hepinizi dualarima alicanamazdan sonra bende insallah. Sizde bana edin bi kizim var birde saglikli bi erkek evlat diliyorum Allah'tan. Sizlerinde duasinda ben yer alirsam cok sevinirim Allaha emanet olun Rabbim gonlunuzden gecen duayi hakkin
Canım senin durumun da kolay degil evde iki afacan var Allah yardimcin olsun, Rabbim gölundeki gibi evlat nasip etsin ins. Namazların da bana da dua edersen sevinirim benim de oğlum var bir kızım olsun isterim tabi başta sağlık olsun.. İsmi bile hazir bakalım..
Herkesin gonlunden gecen dua hakkinda hayirli bi sekilde kabul olur insallah. Benimde bi kizim var oglum olsun istiyorum. Saglikli noksansiz kusursuz ayipsiz sana bir kiz bana da mevlam erkek nasip etsin insallah amin
Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söylediler bir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
Hepinizi dualarima alicanamazdan sonra bende insallah. Sizde bana edin bi kizim var birde saglikli bi erkek evlat diliyorum Allah'tan. Sizlerinde duasinda ben yer alirsam cok sevinirim Allaha emanet olun Rabbim gonlunuzden gecen duayi hakkin
Herkesin gonlunden gecen dua hakkinda hayirli bi sekilde kabul olur insallah. Benimde bi kizim var oglum olsun istiyorum. Saglikli noksansiz kusursuz ayipsiz sana bir kiz bana da mevlam erkek nasip etsin insallah amin
Ben de henuz ayakta duş alıyorum, bugün bel sırt arası daha önce olmayan şekil ağrım var tedirgin oldum. Deli gibi ha bire hastaneye koşmak istemiyorum bir haftadır hastalıktan sefer ediyorum zaten acil,KBB,göz... insallah bir sorun yoktur.
Bende ayakta dus aliyorum. Oturarak alip kalktigimda bi de sicak su ile dusu almissam cok fazla tansiyonum dusuyo. Zaten normale gore dusuk tansiyonum beni cok etkiliyo
Hepimizin burda tek arzusu saglikli hayırlı bir evlat, sağlık olmadiktan sonra hic bir seyin onemi yok, ama insan evladı her iki duyguyu da tatmak istiyor cinsiyet belki de en son şey, Rabbim yeter ki isteyin diyor biz de istiyoruz, bir de kulun kula ettiği dua ne güzeli, hele bir de hamile olarak kimin duası kimin icin olur bilinmez, ben oğluma hamileyken kk da dua ettigimiz bir topigimiz vardi, aslinda birbirimizi tanımadan ne cok ortak sey yaşayıp paylaşıyoruz..