2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bendede sırt ağrıları oluyor bazen dayanamıyorum geciyor . Uzan,dinlen böyle durumlarda . Kontrolun ne zaman

Tabi ki öyle canım .. allah gönlüne göre versin , yani söyle demek istiyorum bazı insanlar mesela üç oğlu var durumu yok bakacak ama kız tutturana kadar deniyor buna kızıyorum .

Tabi ki öyle canım .. allah gönlüne göre versin , yani söyle demek istiyorum bazı insanlar mesela üç oğlu var durumu yok bakacak ama kız tutturana kadar deniyor buna kızıyorum .
O konuda cok haklisin, bir cocuga gelecek sunmadan sadece cinsiyet icin doğurmak o bebeğe cok büyük haksızlık..

Kızlar bana akıl verin gerçekten katil olucam en sonunda
Benim üst komşularım evde 5 çocuk gelin torun kaynana kayınpeder yaşayan birileri ve hayvan laftan anlar ben bunlara sessiz olun dedikçe bunlar coşuyor dün gece saat 3 te televizyon son ses o sese kalktık bugün gittim konuşmaya bide kadının anası gelmiş kadınla konuşurken arkadan Bi fırladı polise şikayet et o zaman sanane gelenden gidenden diye bende sen kimsin ki burda mı oturuyorsun seninle konuşucam ben gir içeri dedim bacaksız veledi bak düzgün konuş diye fırladı kes lan sesini sana noluyo dedim 13 yaşında falan ben bunların seslerinden kavgalarından küfürlerinden bıktım eşime ev sahibine söyleyelim diyorum laftan anlamıyor umursamıyor
Ne halt yiceğimi şaşırdım

Aynen öyle yapın polis cagirin yatamiyoruz diye rezil olsunlar

Aa aah münasebetsizlere bak tabiki onlar ses yapınca saat kaç olursa olsun polisi arayıp şikayet edin hemen geliyorlar zaten

Aa aah münasebetsizlere bak tabiki onlar ses yapınca saat kaç olursa olsun polisi arayıp şikayet edin hemen geliyorlar zaten
Bi dahakine yapıcam özelliklede ayyaş kocası içip küfür kavga çıkardığı zaman yapıcam adam alkolik ağızları bozuk çocuklar babalarına ana avrat babası çocuklara ana avrat bezdirdiler beni 9 aydır burda oturuyorum ben böyle bişey görmedim

Yaaa ne kadar üzücü.. O çocuklar da ilerde anne baba olucak..

komşu cok önemli haklısın rahatsiz olmakla bi de yuzsuzler yani en guzeli şikayet etmek. Insan bir kusura bakmayın der yani. Zaten 12den sonra gelen seslerden her türlü polisi arayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…