- 15 Mayıs 2015
- 202
- 192
- 53
- 29
Amin insallah canim en geç ben öğreneceğim heralde 4 hafta sonra :)Erkege yatkn kuuzum hayirlisiyla gelsin insallah
Canım bendede sırt ağrıları oluyor bazen dayanamıyorum geciyor . Uzan,dinlen böyle durumlarda . Kontrolun ne zamanBen de henuz ayakta duş alıyorum, bugün bel sırt arası daha önce olmayan şekil ağrım var tedirgin oldum. Deli gibi ha bire hastaneye koşmak istemiyorumbir haftadır hastalıktan sefer ediyorum zaten acil,KBB,göz... insallah bir sorun yoktur.
Korkumdan yattim valla işten gelir gelmez, rutin kontrolum 16 ocakta canimCanım bendede sırt ağrıları oluyor bazen dayanamıyorum geciyor . Uzan,dinlen böyle durumlarda . Kontrolun ne zaman
Tabi ki öyle canım .. allah gönlüne göre versin , yani söyle demek istiyorum bazı insanlar mesela üç oğlu var durumu yok bakacak ama kız tutturana kadar deniyor buna kızıyorum .Hepimizin burda tek arzusu saglikli hayırlı bir evlat, sağlık olmadiktan sonra hic bir seyin onemi yok, ama insan evladı her iki duyguyu da tatmak istiyor cinsiyet belki de en son şey, Rabbim yeter ki isteyin diyor biz de istiyoruz, bir de kulun kula ettiği dua ne güzeli, hele bir de hamile olarak kimin duası kimin icin olur bilinmez, ben oğluma hamileyken kk da dua ettigimiz bir topigimiz vardi, aslinda birbirimizi tanımadan ne cok ortak sey yaşayıp paylaşıyoruz..
Dikkat et canım yorma kendini.Korkumdan yattim valla işten gelir gelmez, rutin kontrolum 16 ocakta canim
O konuda cok haklisin, bir cocuga gelecek sunmadan sadece cinsiyet icin doğurmak o bebeğe cok büyük haksızlık..Tabi ki öyle canım .. allah gönlüne göre versin , yani söyle demek istiyorum bazı insanlar mesela üç oğlu var durumu yok bakacak ama kız tutturana kadar deniyor buna kızıyorum .
EvetO konuda cok haklisin, bir cocuga gelecek sunmadan sadece cinsiyet icin doğurmak o bebeğe cok büyük haksızlık..
EvetO konuda cok haklisin, bir cocuga gelecek sunmadan sadece cinsiyet icin doğurmak o bebeğe cok büyük haksızlık..
Hangi topik canm adi neTabi ki öyle canım .. allah gönlüne göre versin , yani söyle demek istiyorum bazı insanlar mesela üç oğlu var durumu yok bakacak ama kız tutturana kadar deniyor buna kızıyorum .
Aynen öyle yapın polis cagirin yatamiyoruz diye rezil olsunlarKızlar bana akıl verin gerçekten katil olucam en sonunda
Benim üst komşularım evde 5 çocuk gelin torun kaynana kayınpeder yaşayan birileri ve hayvan laftan anlar ben bunlara sessiz olun dedikçe bunlar coşuyor dün gece saat 3 te televizyon son ses o sese kalktık bugün gittim konuşmaya bide kadının anası gelmiş kadınla konuşurken arkadan Bi fırladı polise şikayet et o zaman sanane gelenden gidenden diye bende sen kimsin ki burda mı oturuyorsun seninle konuşucam ben gir içeri dedim bacaksız veledi bak düzgün konuş diye fırladı kes lan sesini sana noluyo dedim 13 yaşında falan ben bunların seslerinden kavgalarından küfürlerinden bıktım eşime ev sahibine söyleyelim diyorum laftan anlamıyor umursamıyor
Ne halt yiceğimi şaşırdım
Tabiki de :) Hayırlısı olsun :)Önceligim sağlıklı olması tabi ama gönlümden de nedense kız gecıyo :)
Aa aah münasebetsizlere bak tabiki onlar ses yapınca saat kaç olursa olsun polisi arayıp şikayet edin hemen geliyorlar zatenKızlar bana akıl verin gerçekten katil olucam en sonunda
Benim üst komşularım evde 5 çocuk gelin torun kaynana kayınpeder yaşayan birileri ve hayvan laftan anlar ben bunlara sessiz olun dedikçe bunlar coşuyor dün gece saat 3 te televizyon son ses o sese kalktık bugün gittim konuşmaya bide kadının anası gelmiş kadınla konuşurken arkadan Bi fırladı polise şikayet et o zaman sanane gelenden gidenden diye bende sen kimsin ki burda mı oturuyorsun seninle konuşucam ben gir içeri dedim bacaksız veledi bak düzgün konuş diye fırladı kes lan sesini sana noluyo dedim 13 yaşında falan ben bunların seslerinden kavgalarından küfürlerinden bıktım eşime ev sahibine söyleyelim diyorum laftan anlamıyor umursamıyor
İnan bunlar utanmaz gerçekten bir insan nasıl pişkin olabilir bunlarda gördüm hakka giriyorsunuz günahıma giriyorsunuz hakkımı da helal etmiyorum dedim açık açıkAynen öyle yapın polis cagirin yatamiyoruz diye rezil olsunlar
Bi dahakine yapıcam özelliklede ayyaş kocası içip küfür kavga çıkardığı zaman yapıcam adam alkolik ağızları bozuk çocuklar babalarına ana avrat babası çocuklara ana avrat bezdirdiler beni 9 aydır burda oturuyorum ben böyle bişey görmedimAa aah münasebetsizlere bak tabiki onlar ses yapınca saat kaç olursa olsun polisi arayıp şikayet edin hemen geliyorlar zaten
Yaaa ne kadar üzücü.. O çocuklar da ilerde anne baba olucak..Bi dahakine yapıcam özelliklede ayyaş kocası içip küfür kavga çıkardığı zaman yapıcam adam alkolik ağızları bozuk çocuklar babalarına ana avrat babası çocuklara ana avrat bezdirdiler beni 9 aydır burda oturuyorum ben böyle bişey görmedim
Çocuk dediysem en küçüğü 13 yaşında diğerleri 22 25 28 29 falan canım çocuk değiller Bi tanesi evli barklı diğerleride evlenecek baba olucak yaştaYaaa ne kadar üzücü.. O çocuklar da ilerde anne baba olucak..
komşu cok önemli haklısın rahatsiz olmakla bi de yuzsuzler yani en guzeli şikayet etmek. Insan bir kusura bakmayın der yani. Zaten 12den sonra gelen seslerden her türlü polisi arayabilirsin.Kızlar bana akıl verin gerçekten katil olucam en sonunda
Terbiyesizler ya böyle insanları hemen şikayet etmelisin cezalarını çeksinlerÇocuk dediysem en küçüğü 13 yaşında diğerleri 22 25 28 29 falan canım çocuk değiller Bi tanesi evli barklı diğerleride evlenecek baba olucak yaşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?