2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
komşu cok önemli haklısın rahatsiz olmakla bi de yuzsuzler yani en guzeli şikayet etmek. Insan bir kusura bakmayın der yani. Zaten 12den sonra gelen seslerden her türlü polisi arayabilirsin.
26 yaşına giricem 20 senedir apartman hayatım var ben böyle bişey ne gördüm nede duydum aşırı terbiyesizler hadsizler yettiler canıma yani zaten gebelik stresi kusma lar hastalıklar sabahın köründe işe gitme sıktılar yani artık

Selam kızlar
Yazamadım yılbaşı yoğunlupundan okuyamadım da herkes iyidir umarım

Ya ben bi halt yedim . Kızımın sınıfında bit alarmı var onu şampuanladım ve huylandım kendimde kaşınıp duruyorum.
Bakıcak kimse de yok anlamam da

Neyse kendimede sürdüm paranit ama hiç aklıma gelmedi hamileler kullanır mı

Var mı fikri olan ? Olan oldu gerçi de

Bi daha kine edicem umarım polisler ilgilenir

İlgilenmezler canım
Yıllar önce aramıştım üstelik şikayet için değil endişelendiğim için aradım
Çünkü üst kattan sürekli ayak vurma sesleri geliyodu başka ses yoktu sanki birini bağlamışlar yardım istiyo gibi

Bakmadılar gelip

Tahmin ediyorum canım aynen katılıyorum bencede ilgilenmezler ama rahatsız ederlerse rahatsız edicem yetti canıma ayda 1 olsa tamam haftada 1 olsa lanet olsun omada tamam
Alıcam 4 tane hoparlör bağlicam tavana açıcam son ses müzik yapıcam bunu and içtim

Ay gerçekten mi. Ben de alayım. Sağdan sola donemiyorum ağrıdan.yarim atlet dışarıdan belli olmuyorsa çok iyi.
Ya yine ağrı oluyor tabi ama hani serbest olduğu kadar değil daha rahatladım yok canım sütyen gibi koruması var önünde korumalar hareket edebiliyor ve o da çok hoşuma gitti hafif boşluk yapmışlar oraya emzirirkende göğüs Peki falan konulabilir hem uygun hem çok kullanışlı

Bi daha kine edicem umarım polisler ilgilenir
Canım seni üzmek istemem ama bu malesef suç değil kabahatler kanununa göre bir yaptırım uygularlar sansliysan. Apartman olarak imza toplamaniz gerekebilir daha kuvvetli bir yaptırım için. Polisler gelir ilkinde uyarıp giderler.

Çok geçmiş olsun canım. Evet yaramaz bir bebek olacak belli :) sağlıkla doğsun inşallah :)
Çok sağol canım amin inşallah o sağlıklı olsun yeterki ben yatmaya razıyım :)
çok geçmiş olsun dikkat et canım.
Çok sağol canım teşekkürler :)
Geçmiş olsun canım yaramaz geliyor desene.
Aynen şimdiden başladı yaramazlığa civciv :) çok teşekkür ederim:)

2018 yasasına göre 1450 TL para cezası var canım avukata dahi sordum yapamaz toplum kurallarına uymak zorunda dedi
12den sonra hiç kimse Bi başkasını rahatsız edemez
He iş imzaya kalırsa 4 kişi den eminim verirler imzayı zaten 7 daire var epi topu

Bu ara benım göğüs ağrılarım çok arttı dokunamıyorum bile.. penti de en büyük beden kaç
Bakmadım canım ya bende büyük gögüsluyum biraz s-m , l-xl vardı ben l-xl aldım oldu rahat , Bence vardır ya bedeni sadece bu ikisi değildir

Hah bahsettiğim oydu zaten para cezası verirler. Ben apartmandan attırmak istitorsan diye dedim imzayı.

Aman canım dikkat et hamilesin allah korusun çirkef insana da bulaşmaya gelmez.ha hamile olmasan uğraş sonuna kadar da kendin için de dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…