2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet benimde öyle ama seviniyorum Bi yandan gebeyiz belirtiler olsun =)
Tabi canım bende garipsemekle birlikte seviniyorum :) ben baya rahatladım çok şükür mide yanmam da hafifledi bulantım çok nadir oluyordu, biraz yemeye başladım, Sende rahata erersin inşallah. Biraz genetik diyorlar annemdede kız kardesimdede hiç mide bulantısı olmamış bende onlara çekmişim galiba

Nipt mi yaptırdın canm.
Canım fetal dna testi ama bir sürü değişik ismi var bu testin. Senin dediğin de onlardan biri herhalde. Benimkinin ismi prenatest. Almanyaya gidiyormuş.
Saol canım benim. Benim ağrı 2 gün sürdü, şimdi sadece kanama devam ediyor canım. Bugün tuvalete çıkim dedim, çok da rahat çıktım ilk defa. Ben anlamadım bu işi. Merheme başladım doktorun verdiği, belki o rahatlatmıştır...
Canım ben hamilelikle birlikte tanıştım bu hemoroidle. Zaten çok yeni bende. Perinataloğum bir merhem verdi, onu sürüyorum daha iyi gibiyim. Ağrım geçti allahtan. Kanama devam ama küçüldü çıkık yerim de. İstersen ismini de yazarım, başka bir fikir olsun dersen

Çok şükür hamilelik başından beri Bi sıkıntı yaşamadım =) o kadar lanettir bilirim benim geçmedi yıllarca

Kaşınan yere kolonya sık canım fısfıslı varsa hele daha rahat oluyor. Paranit falan hikaye. Öğretmenim ve bit en büyük sorunum

Canım alkolik falan dedin, korktum ben şimdi. Dikkat et, sonra sana sarmasınlar. Kalabalıklar da diyorsun, tanımaz bunlar kural, ahlak

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Benim ufaklik bayagi yukarida, diger hamileliklerimde daha alttaydi. Aceba sonuna kadar burda mi büyür ki?

Aman nazar etmim 2 haftadır tık yok arada vurup geçiyo ama kusmuyorum canım bitti onlar çok şükür mide yanması başladı bu seferde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…