Evet devlet hastanesindeki doktor yaptıralım diyen, büyük ihtimalle şikayet vs durumları olmasın memuriyetlerinde sorun yaşamasınlar diye bu konularda garantici olmuşlardır diye düşünüyorum. Ben de testleri temiz çıkıp hasta çocuk doğuran, riskli çıkıp sağlıklı çocuk doğuran çok kişi okudum da duydum da, Allahtan gelene karşı konulmaz tabii ki, elimde olan bi şey varsa da yapmak isterim.
Evet işte ben de aynı şeyleri söylüyorum, doktorun garanticiliği olabilir, risk almak istememiş olabilir, bunları yaptırıp yaptırmamak annenin kararı. Ha bana kalırsa yaptıralım demeleri de gerekir çünkü 2lide kesin tanı konamazken neye güvenerek sonuçların temiz yaptırmana gerek yok diyebilirler ki, ben şahsen güvenilirliği daha yüksek olan 2 testi bende es geçmelerini istemem. Çünkü her birinde extradan yeni bir farklı değere bakılıyor diye biliyorum. Doktorum önermese de yaptırmak isterdim. Olmayan hastalık var da denebiliyor doğru, öyle bi durumda da başka doktorlara giderim kesinliği daha yüksek başka testler yaptırırım. Yani aslında senin 2li testi yaptırmandaki amaç neyse benim 2-3-4lü testi yaptırmamdaki amaç aynı canım. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize.