2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
:) turşu ha ne güzel sana da getirirdi olunca çok yanlış bir zamanda göndermemişsin , bende uykucuyum canım akşam yemeği yedikten sonra çok uykum geliyor anlatamam, direniyorum vallahi
Götürdüm sonradan...öğretmeni arayıp sordum turşular kuruldu mu diye 11de başlıcaz deyince apar topar çıktık evden yetiştik....yetişemesek de evde yaptıracaktım artik vicdan yaparım ben

Son düzenleme:
Doğru diyosun canım. Benimde devlet hastanesi doktoru

Fikir ayrılığı =) ben öyle düşünmüyorum ama sen neyi istiyorsan yaptır tabiki aklında kalmasın için rahat etsin herkesin görüşü farklı yaptırmak yaptırmamak annenin elinde.
Aminn inşallah canım önemli olan o

Benim kilom 70 66 ile hamile kaldım. karnım kocaman hamile olduğum belli. belki ikiz olduğundan öyledir ve 3. gebeliğim. ilkinde benim de çıkmamıştı 5 aya kadar.
Canım bende 60la kaldım 65 civaıyım şuan. Evet yiyorum çünkü az yersem bulantıdan midem rahat bırakmıyor ve benim de hamileliğim belli dar giyinirsem. Bol giyinince anlamıyorlar hala tabii. Göğüs çevrem 34c den 38 e çıktı ya üst bacaklarım azcık kalınlaştı. Yüz ve kollar vs aynı.

lavitabellamk bazen bir evham oluyor ama diyorum çocuklar sıkıntıda olsa illa ki bana yansır iki haftada 10 günde bir ultrasona maruz bırakmak istemiyorum ne kadar zararsız denilse de insan yapısı birşey ve bizim bilmememiz etkisi olmadigi anlamına gelmez diye dusunuyorum

Kızlar sizde de alttan ağrı veya baskı oluyormu benim bazen alttan agrım falan oluyor progesteron fitil kullanıyorum ondan mi acaba .

Bu evhamlar bebeginiz karninizda balık gibi suzuldugunde gececdk ins.gün boyunca tekmelerle o kadar çok bebeginizle vakit geçirecesiniz ki ultrason icin bu kadar heyecanlı olmuyacaksiniz ins.

Iyi aksamlar kizlar tatlis annelerr nasilsiniz iyi misiniz mesajlari okudum ama hepsini okudum diyemem dedesi rahatsiz olan arkadasim allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…