2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende 3 gündür sağ kalçada yani böyle omuriligin oralarda bel kısmında adım atmayı engelleyen kramplar oluyor. Nedeni ne olabilir ki ?

Kızlar sizde de alttan ağrı veya baskı oluyormu benim bazen alttan agrım falan oluyor progesteron fitil kullanıyorum ondan mi acaba .
Ağrı değil de baskı gibi hissediyorum bazen.sanki çıkacak gibi oluyor çok tuhaf bir his. Ben hareketlerini de hafif hafif hissediyorum o zaman oluyor baskı

Aynen @Meylen benim ilk gebeliğimde 2 li temiz çıkınca doktorum diğerlerine istersen yaptır ama hiç gerek yok 2 li test daha güvenilir demişti. Detaylımı da kendisi yapmıştı ekstra hiç bir ücret ödemeden tek tek uzunca bi süre incelemişti. Hatta ense kalınlığının kalpte rahatsızlığı olan çocuklarda da kalın çıkabileceğini falan bana uzuuunca anlatmıştı. Çoook iyi bi doktoru özeldi ama hiç para koparma derdinde değildi .keşke ankaraya gelse o doktorum. Doktor çok önemli gerçekten

Çok gecmiş olsun canım dikkat et bol bol yat.

Kanaman olmadan sadece karın ağrın mı oldu canım. Adet ağrısı gibi miydi. Çok geçmiş olsun. Böyle olmak lazim işte insan hislerine güvenmeli. Çok iyi olmuş gittiğin

Valla benim doktor da öyle hatta yine kan testi istedi dışarıda yaptırıp getir para verme boşuna bile diyo en güvenilir olanı içlerinde ikiliymiş diğerlerinde risk çıksa onları baz alıcaklar mecbur buda apayrı Bi stres neyse her doktorun görüşü farklı her insanın görüşü farklı canım inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız hepimiz

İkizlerde ikilinin pek anlamı olmadığı için ben de sadece burun kemiği ense kalınlığı falan baktiracagim ultrasonda. 3lu 4lu yapılıyorsa da sanmiyorum tercih edeceğimi

Kanaman olmadan sadece karın ağrın mı oldu canım. Adet ağrısı gibi miydi. Çok geçmiş olsun. Böyle olmak lazim işte insan hislerine güvenmeli. Çok iyi olmuş gittiğin
Evet kanamam yoktu. Usutme agrisiyla, adet agrisi karisimi. Siddetli degil ama durmaksizin. Sonucta her belirtiyi yasiyoruz ama en fazla yarim saat vs(midebulantisi haric) ama bu agri azalmadi da, gecmedi de. Ki gene de emin degildim gitmeye hastahaneye(kapris mi yapiyorum acaba diye). Ama Dedigin gbi en ufak belirtide doktorumuza ulasmaliymisiz.

Çok geçmiş olsun inşallah Bi daha yaşamazsın Bu minikler bizi korkuta korkuta Bi hal oldular gerçekten sağlıkla gelsinler inşallah

Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız

Aynen oyle canim ya, biranda butun nesem sondu. Insallh ciddi bisi diildir diyebiliyorum sadece. Bu haftalara geldik, Allah saglicakla kavustursun ins bebeklerimize
Olsun sen yinede iyi düşün geçicek biticek inşallah bebeklerin iyi oluyo kanama alanı iğnelerle serumlarla geçip Bitiyo kötü düşünmeyelim zor zamanları atlattık öyle bakalım

Amin canım amin
Canım Allah şifa versin dedene
Geçmiş olsun canım bende de sağ kasıkta Ağrı oluyor dünden beri ama normaldir demiştim kendi kendime dikkat etmek lazım üzülme inşallah ilaçlarla geçip gidecek. Sen progestan kullanıyor muydun. Ben hala günde bir vajinal alıyorum haftada bir de proluton var
İkizlerde ikilinin pek anlamı olmadığı için ben de sadece burun kemiği ense kalınlığı falan baktiracagim ultrasonda. 3lu 4lu yapılıyorsa da sanmiyorum tercih edeceğimi
Bende kan vermedim sadece ense kalınlığına vs bakıldı ultrasonda

Ağrı değil de baskı gibi hissediyorum bazen.sanki çıkacak gibi oluyor çok tuhaf bir his. Ben hareketlerini de hafif hafif hissediyorum o zaman oluyor baskı
Bende bazen bisey hisediyorum ama bebek değildir heralde daha küçük benimki ama çoğu zaman sızı şeklinde agrım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…