2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benım gecen sırt ağrım oldu çok ama uyuyamadım o derece , ertesi gun gecti .. biraz daha devam etseydi gidecektım doktora,arada adet ağrısı gibi oluyor normal diyorlar rahim büyüyor diye , valla ne yapacagımı şaşırdım şimdi

Kızlar gebelikte herşey çok çok önemli aman yarım saat 1 saat süren ağrılar kasık sancıları bacak krampları bel ağrıları normal vücut gebeliğe hazırlanıyor bebek büyüyor rahim büyüyor evet
Ancak geçmeyen Bi kaç gün süren sürekli devam eden 5 saat gibi bunlara dikkat etmemiz gerekiyor.
Geçen tesadüfen Bi arkadaşı gördüm burdan Bi kız 20 haftalık gebeydi geçmeyen 2 gün süren bir bel ağrısı olmuş rahmi kasılıyormuş ama saatlerce önemsememiş suyu gelmiş Bi anda doktora gitmişler ve doğum başlamış bebeğin suyu bitmiş ve kurtaramamış doktorlar
Bunları korkutmak için söylemiyorum vücudunuz Bi belirti veriyosa dinleyin lütfen en ufak kasılmada koşun değil mesele
Geçmeyen ağrılara aman dikkat

Evet dikkate almak gerekiyor, uzun süreli olursa kesinlikle gitmek gerekiyor

Bu kanama alanı neden olurmuş acaba bişey diyor mu doktorlar ? Maalesef canim, nedenini bilemiyorlar. Yarin da kendi doktoruma gidicem, bakalim o ne dicek...

Insallah canim. Yani benim kasik degil, karin bolgemde. Bir de ara ara olsa takmicaktim da, aa gecti dedigim bir zaman olmadi. 2-3 hafta once progestani biraktirmisti doktor. Simdi kanama olunca proluton yaptirdim. Bakalim yarin doktorum tekrar baslaticak mi progestana

Canim arada adet agrisi benim de oluyordu. Ama bu sefer dedigim gbi gecmedi. Daha onceki kanamamda da, sancim surekliydi. 5 dakkalik, on dakkalik bilemedin 1 saat surenden korkma da, hep aktif bir agri varsa dikkat etmek gerekebilir

Anladım canım geçmiş olsun tekrardan bana progesteronu bırakmayacaksın dedi

Canim arada adet agrisi benim de oluyordu. Ama bu sefer dedigim gbi gecmedi. Daha onceki kanamamda da, sancim surekliydi. 5 dakkalik, on dakkalik bilemedin 1 saat surenden korkma da, hep aktif bir agri varsa dikkat etmek gerekebilir
Anladım canım dikkat etmek gerekiyor, geçmiş olsun.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri

Bende 3 gündür sağ kalçada yani böyle omuriligin oralarda bel kısmında adım atmayı engelleyen kramplar oluyor. Nedeni ne olabilir ki ?
Geçmiş olsun canım Aynısı bendede var 2 /3 gündür sağ kalça kemiğinin üstünde özellikle hareket ederken adım atarken bıçak gibi saplanıyo üşüttük mü anormal bişeymi acaba

Kaburga tarafına gelmesi için büyümesi lazım bayagı:) bende alt karın bölgesinde seğirme oluyor,kaçıncı gebeliğin kuzum
baskı oluyor kaburga kısmına. gelişmiş demek ki . ikinci gebelik canım

Geçmiş olsun canım Aynısı bendede var 2 /3 gündür sağ kalça kemiğinin üstünde özellikle hareket ederken adım atarken bıçak gibi saplanıyo üşüttük mü anormal bişeymi acaba
Valla bilemedim acaba sinirlere bı baskı mi oluyor. Aynı öyle bıçak gibi saplanıyor bı sure uzandiktan sonra rahat pozisyonu bulduktan sonra geçiyor. Etrafimdakiler normal dedi ama kontrole gittiğimde yine de tedbiren soracağım doktora.

Ben gittim ama sormayı unuttum inşallah önemli bişey değildir.

Hadi gozunuz aydin artik inan bence 2 kizdan sonra oglan cpk iyi olmustur darisi da bana insallah.
Birsey soracagim kac haftaliksin canm acildeki doktor cinsiyeti oyle soyluyormu ki ne sikayet uzerine gitmistin
14+2 olduk yokkiz ben muayene oldum doktorumada soyledim acildeki doktora gtmedim yani kan idrar tahlili yapildi burnum kanadi basim zaten hic gcmyor agrisi bir problem ckmadi skur ama baya ilac verdi artik kullanman lazim bunlari dedi

Hareket halinde iken bıçak saplamasi gibi girip cikan agrilar büyüdüğü için gerilen karin kaslaridir.bu dönemde çok olur normaldir Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…