2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım Aynısı bendede var 2 /3 gündür sağ kalça kemiğinin üstünde özellikle hareket ederken adım atarken bıçak gibi saplanıyo üşüttük mü anormal bişeymi acaba
Benimde sol kalcamda kemikte bi agri hissediyorum nedenini bilen varsa bsnada desin lütfen

14+2 olduk yokkiz ben muayene oldum doktorumada soyledim acildeki doktora gtmedim yani kan idrar tahlili yapildi burnum kanadi basim zaten hic gcmyor agrisi bir problem ckmadi skur ama baya ilac verdi artik kullanman lazim bunlari dedi
Canım gozunaydın. Ben de sabırsızlıkla beklıyorum ogrenmeyı kız da olsa erkek de olsa cok merak edıyorum. Ama bana hep gec soyleyen doktor denk gelır kesin:\

Ayak bacak yanması Ve huzursuz bacaklar sendromu sanırım bu sürekli dönüyorum yatakta bikaç gündür
Bu havada yorganın dışında bacaklarım

Ne saçma sapan şeyler oluyo bana bu gebelikte ya

Çarş randevum var sorucam bunları da bişeylerim eksik sanırım.
Şu testlerde canımı sıkıyo zaten nipt test istemiyorum sanırım ben ama eşim ısrarcı
Pofff

Uyku tutmayınca çenem düştü

İyi geceler herkese
Geçmiş olsun lavita iyi olacaksınız inşallah duacınım

Kızlar ikili testteki free beta hcg cinsiyet tahmini yapmak İçin kullanılıyor 50 altı erkek üstü kız hiç tutan var mı?

Bende bazen bisey hisediyorum ama bebek değildir heralde daha küçük benimki ama çoğu zaman sızı şeklinde agrım oluyor.
O haftalarda ani hareket edince kasıklarda anlık sızı şeklinde ağrı girip hemen geçiyordu rahim bağlarının gerilmesinden oluyormuş o ama normalde de ağrı oluyorsa doktorunuza söyleyin derim

Evet uygulamada da yazıyordu genislemeyle alakalı agrilar bu arada benim göbek çevrem hem baya genişlemiş hemde buyumus yeni farkettim
Arkadaşım diyor ki bebek erkekse karnin erken belli oluyor. Onun ki kız 6 ay önce doğum yaptı. Karni 7 aylık olana kadar hic belli olmamış. Benim 3 ayda böyle gorunmeme hayret ediyor :) öyle mi acep :)

Arkadaşım diyor ki bebek erkekse karnin erken belli oluyor. Onun ki kız 6 ay önce doğum yaptı. Karni 7 aylık olana kadar hic belli olmamış. Benim 3 ayda böyle gorunmeme hayret ediyor :) öyle mi acep :)
Yengem de öyle dedi bana ama alakası olduğunu düşünmüyorum belki bizim kendi anatomimizden iç karın muhabbeti ya da cüsse vs :))

Çok geçmiş olsun...

Şükürler olsun 10 gün hastalıktan sonra bugün azıcık da olsa biraz daha iyiyim, hiç bitmicek gibi hissediyor insan. Hala hastayım ama en azından sanki iyileşmeye başladım gibi. 2-3 gündür dayanamadım Parasetamol içtim yani o dereceydi. Hamileliğin başından beri tam anlamıyla bulantı yaşamayan ben her gün kusar oldum hastalıktan. Kabus gibi yaa başım da nasıl ağrıyor anlatamam. Inşallah geçecek.

Hiç girip okuyamadım herkes iyi mi?? Inşallah bu arada kötü haberler gelmemiştir kimseden?

Erkekler top gibi oluyor kızlar yana doğru genellikle sen ağırlıklı ekşi mı yiyorsun tatlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…