2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Arkadaşım diyor ki bebek erkekse karnin erken belli oluyor. Onun ki kız 6 ay önce doğum yaptı. Karni 7 aylık olana kadar hic belli olmamış. Benim 3 ayda böyle gorunmeme hayret ediyor :) öyle mi acep :)
O annenin vücut yapısıyla alakalı canım benim oğlumda tamam çok kocamandı 4 aylıkken çatlamalar başladı ama aynı dönemde hamile olduğumuz arkadaşımın 6 aya kadar karni hiç yoktu ve onun da erkekti...ve kendi annem de bana hamileyken tamam yayık bi karnı varmış ama erkek kardeşlerime hamileyken de öyle top gibi olmadı yine yayıkti hamilerden ziyade kilolu gibi duruyodu..
Valla normalde ekşi kız derler ama benim ki erkek
Bende var sanırım terslik oğlumda gebeliğin ilk dönemlerinde hep ekşi şeyler istedim öyle turşu falan değil ekşili yemekler diyeyim isim vermeden...malum hepimiz hamileyiz can çekmesi olmasın ama hep uğraştırıcı şeyler çok şükür çoğunu da yaptım yedim.. Ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yine ismi lazım değil tatlı diyip geceyim bol bol aşerdim

Bende de oluyor hatta bir haftayı zor ediyorum. 2 haftada bir Ultrason zararlı mı acaba?

canım ben iki doktora gidiyorum bi özele birde araştırma hastanesi yani üniversite hastanesine gidiyorum ikisi de ayda bir çağırıyor bende ayarladım 15 günde bir doktora gitmiş oluyorum :) bebeğimi 15 günde bir görüyorum yani :)

Valla evet benim daha önce tecrubem olmadığı için emin değilim vücut yapısıyla ilgilidir belki de dediğin gibi :) aynen benim ki erkek bende tatlı yerine eksiyi daha çok yiyorum :)) bende aserme in cinsiyetle alakası yok annenin ihtiyacına göre diye dusunuyorum :) ama sürekli tansiyonum düşük olduğu halde ekşi yemek istememi de anlayamıyorum. Kendi kendime celistim şu an :)

çok mantıklı canım. benim de özel sağlık sigortam var. özel hastaneye gidiyorum. Sonra evhamlanırsam bir diğerine :))

çok mantıklı canım. benim de özel sağlık sigortam var. özel hastaneye gidiyorum. Sonra evhamlanırsam bir diğerine :))

aynen öyle bende öyleyim özel hastanem çok yakın 5 dk doktorum çok yakın otoruyor her hangi bir durumda hemen beni ara dedi cep numarası falan var whatsapptan falan da yazıyorum arada sorunlarımı iyi oluyor

aynen bana da. ben de sevinirdim kızdır diye ama tutmadı sanırım o teori
hayırlısı olsun canım, beni 3 ihtimal bekliyor bakalim ya iki kız, ya iki erkek, ya da bir kız bir erkek ama hiçbirisi önemli değil su an saglikla devam Edip zamanında güzel bir dogumla gelsinler de bana yetecek .

Günaydınnn

bugün tayt giydim meğer evde etiketi üstünde 2 tane ipekyoldan aldığım tayt varmış bol geliyo diye giyemiyodum öyle unutmuşum ki çok rahatım bugün

bende ekşi yiyorum sürekli ama içime de kız doğuyor kocamında tabiki de erkek doğuyor. henüz öğrenemedik bakalım haftaya belki öğreniriz. o zaman test etmiş oluruz o teoriyi :)
Haftaya hangi gün gidiyorsun bizim tahmini doğum tarihlerimiz ardarda senle ben de cuma gideceğim ama birşey der mi bilmiyorum cinsiyetle alakali

Haftaya hangi gün gidiyorsun bizim tahmini doğum tarihlerimiz ardarda senle ben de cuma gideceğim ama birşey der mi bilmiyorum cinsiyetle alakali

canım ben hem salı günü üniversite hastanesine gideceğim ikili tarama için hemde cumartesi günü kendi doktorum çağırdı gelde detaylıca bi bakalım ense kalınlığı cinsiyet falan diye biri söylemezse diğeri söyler heralde :)

bende ekşi yiyorum sürekli ama içime de kız doğuyor kocamında tabiki de erkek doğuyor. henüz öğrenemedik bakalım haftaya belki öğreniriz. o zaman test etmiş oluruz o teoriyi :)
Buraya yazarız tutuyor mu diye canım ben ikisini de kız hissediyorum nedense eksiden değil ama içgüdüsel olarak öyle geliyor.esim hiçbir şey hissetmiyormus

Asermenin tabii ki cinsiyetle alakası yok yanık şeyler istedim oğlumda hep tatlı da olsa yanıklı olanlardan tuzlu da olsa yanık is kokulusundan... Şimdi bambaskayim sulu şeyler olucak yemek olmasın meyveyle yaşarım o derece...Ama asermeler de tüm belirtiler de farklı olsa bile aynı cinsiyete gebe olabilirmişiz... Bu da her hamileliğin aslında ne kadar da kendine özgü olduğunu gösteriyor...Ama tabi insan illa kiyasliyor

Yaaa benim randevum taaaaaa cuma günü ikili test için gittiğimde öğrenebilirsem öğrenicem ama pek sanmıyorum bana öyle candan doktor denk gelmez...12 hafta tam bitmiş olucak aslında ama bakalim.. olmadı sonraki cuma yine giderim adı belli oldu her iki cinsiyete de isim hazır sabırsızlanıyorum artik

bende sabırsızlanıyorum :) illede o olsun diye içimde birşey yok ikisi de olur ha kız ha erkek ama işte merak ediyorsun. alışveriş merkezinde birşey beğeniyorsun ama alamıyorsun inşallah öğreniriz cnm :) benimde cumartesi tam 12 haftalık oluyor belki kendi doktorum söyler bakalım tabiiiii gösterirse :)

günaydın arkadaşlar bebeklerin cinsiyetleri belli oldu mu ben doktora gittim doktorum yüzde 90 erkek dedi hadi hayırlısı benim 2.oğlum olacak inşallah 5 yaşında abimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…