Kızlar ikili testteki free beta hcg cinsiyet tahmini yapmak İçin kullanılıyor 50 altı erkek üstü kız hiç tutan var mı?
Günaydın herkese kontrole geldim.Ikili test için ayrıntılı ultrasona giriliyormus devlet hastanesinde.Ögleden sonraya kaldim
Ne güzel belli işte ben iki hafta sonra 12 haftalik hamileyim diye duyurdugumda arkadaslarim rapor isticek inanmak içinAaa göbüşümü yollamaktan vazgecmistim.Kayitli kalınca gelmiş
gebelik başından beri günde 2 tane tuzlu limon yedim ayvaya limon sıktım yedim nitekim doktorun ilk tahmini kız dedi bence doğrubende ekşi yiyorum sürekli ama içime de kız doğuyor kocamında tabiki de erkek doğuyor. henüz öğrenemedik bakalım haftaya belki öğreniriz. o zaman test etmiş oluruz o teoriyi :)
Ayva ben de sürekli yiyorum mis kokulu mayhoş mayhoş :) bir de tursu çok istiyorum yedirmiyorlar tuzu azaltman lazım diyegebelik başından beri günde 2 tane tuzlu limon yedim ayvaya limon sıktım yedim nitekim doktorun ilk tahmini kız dedi bence doğru
doktor banada yeme ödem yapar dedi ama günde bi iki salatalık turşusu kaçamağı yapmak abartmadan nefis köreltmek kimseye zarar vermez boşverAyva ben de sürekli yiyorum mis kokulu mayhoş mayhoş :) bir de tursu çok istiyorum yedirmiyorlar tuzu azaltman lazım diye
bilemiyorum çok zor geliyor şu an gözüme. tekrar bakacağım. teşekkür ederim canımBence simdiden bitirmelisin bebekli bir hayatta master tezi çok zorlar ben ogluma 6-7 aylikken tezimin savunmasını vermistim sonrasina iyi ki birakmadim dedim son bir gayret zaten temmuzda gelecekler haziranda bitmis olur tez savunman
O tarz korkular bende ciddi şekilde var canım hep korktum daha hayatimda hiç 1 yasindan küçük bebek kucaklamadimGünaydın kızlar hoş ben güne erken başladım ama şimdi yazabildim :)) dün bebek görmesine gittik. ay allahım minicik yaaa ben nasıl bakacağım dedim korkarım bile tutmaya :)
20nin altı kesin erkek ve değer yükseldikçe erkek olma olasılığı azalıp kız olma olasılığı artıyo diye biliyorum 50 ve üstü de kesin kız erkek olma ihtimali yok diye duydum...benim oğlumda tuttu 18di değerim ve kesin erkek demişlerdi...bakalim bunun test zamanı gelmedi dahaKızlar ikili testteki free beta hcg cinsiyet tahmini yapmak İçin kullanılıyor 50 altı erkek üstü kız hiç tutan var mı?
Sen ne diyosun ben bi tane hali hazırda 5 yaşına getirmişim ve ben bile korkuyorum...hatta geçen sene bi arkadaş bize gezmeye gelmişti ceketini giydiriver dedi kolunu ceketin kol kısmına koydum hadi sok bakalim diyorum çocuk daha 4 ayliktiO tarz korkular bende ciddi şekilde var canım hep korktum daha hayatimda hiç 1 yasindan küçük bebek kucaklamadimbir de onu nasıl yikiyorlar giydiriyorlar
Çok geçmiş olsun, iyi ki gitmişsin hastaneye, kuzuların keyfi yerindeydi ama değil mi? bugün gittin mi kontrole?Kizlar sizlere mesaji yazdiktan sonra acile gittik cunku dun geceden beri bir karin agrim vardi, normaldir diye gecistirdim ama icim rahat etmedi gittim. Iyi ki de gitmisim, ufak bir kanama alanim varmis. Igne yaptilar gene. Ikiz gebelik, ozelikle de tup bebekse maalesef daha sorunlu oluyor sanirim
kızımda 49 idi. İlk kez duydum bunu. ikizde nasıl anlaşılacak :):):)Kızlar ikili testteki free beta hcg cinsiyet tahmini yapmak İçin kullanılıyor 50 altı erkek üstü kız hiç tutan var mı?
Maşallahhhh. Yemeğini yemeyi ihmal etme:) Ayrıntılıda uzun uzun görüyorsun yavruyu. çikolata yiyip gir ultrasona:)Günaydın herkese kontrole geldim.Ikili test için ayrıntılı ultrasona giriliyormus devlet hastanesinde.Ögleden sonraya kaldim
Ayyyy aynıyız benim de oğlum 4 yaşında ama tamamen unuttum geçenlerde yenidoğan bi bebek tut dediler elim ayağım karıştı güldüler ama gerçekten unutuyor insan . Ama şunu biliyorum ki ilk bebeğimde nasıl yapacam ben tutamam bile diyordum ama annelik iç güdüsü ilk andan itibaren devreye giriyorSen ne diyosun ben bi tane hali hazırda 5 yaşına getirmişim ve ben bile korkuyorum...hatta geçen sene bi arkadaş bize gezmeye gelmişti ceketini giydiriver dedi kolunu ceketin kol kısmına koydum hadi sok bakalim diyorum çocuk daha 4 ayliktinasıl sokucam bilemedim unutuyo insan ama başına gelince sanki kırk yıldır bebek bakıyor gibi aslanlar gibi bakıyorsun
Hangi değer bu20nin altı kesin erkek ve değer yükseldikçe erkek olma olasılığı azalıp kız olma olasılığı artıyo diye biliyorum 50 ve üstü de kesin kız erkek olma ihtimali yok diye duydum...benim oğlumda tuttu 18di değerim ve kesin erkek demişlerdi...bakalim bunun test zamanı gelmedi daha
Ayy inşallah öyle olur da devreye hemen girer o içgüdü ilk hamileligim iki bebek geliyor ve daha önce hiç bebek tutmadim bakmadımAyyyy aynıyız benim de oğlum 4 yaşında ama tamamen unuttum geçenlerde yenidoğan bi bebek tut dediler elim ayağım karıştı güldüler ama gerçekten unutuyor insan . Ama şunu biliyorum ki ilk bebeğimde nasıl yapacam ben tutamam bile diyordum ama annelik iç güdüsü ilk andan itibaren devreye giriyor
Doktor kontrolüne daha çok var gidince söylerim de hep unutuyorum söyleyeceklerimi .O haftalarda ani hareket edince kasıklarda anlık sızı şeklinde ağrı girip hemen geçiyordu rahim bağlarının gerilmesinden oluyormuş o ama normalde de ağrı oluyorsa doktorunuza söyleyin derim
Hem de öyle bir devreye giriyorki kendinden başkasına güvenemiyorsun.Ayy inşallah öyle olur da devreye hemen girer o içgüdü ilk hamileligim iki bebek geliyor ve daha önce hiç bebek tutmadim bakmadım
gebelik başından beri günde 2 tane tuzlu limon yedim ayvaya limon sıktım yedim nitekim doktorun ilk tahmini kız dedi bence doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?