Merhaba hanımlar,
Az önce kontrden geldim, hersey yolunda çok şükür.
Cinsiyetle ilgili henüz birsey söyleyemedi, duruşu pek uygun değilmiş ve kordonu falan ordan geçiyormuş.
Birdahaki randevum 4 hafta sonra
Yorumu sizlere bırakıyorum, ne diyorsunuz?
Bende başlarda hep ekşi ve turşu eserdim limon bende çok yiyorum ama artık tatlıda istiyorum.benim hissim hep kız olacak yönünde sanki eninmiş gibi kız kıyafetleri de aldım erkek derse doktor çok sasiricam. Ama sanırım ben çok geç öğrenicem burdaki doktorlar hemen söylemiyor.
Merhaba hanımlar,
Az önce kontrden geldim, hersey yolunda çok şükür.
Cinsiyetle ilgili henüz birsey söyleyemedi, duruşu pek uygun değilmiş ve kordonu falan ordan geçiyormuş.
Birdahaki randevum 4 hafta sonra
Yorumu sizlere bırakıyorum, ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 2221839
Cinsiyet öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım ya bu bursadaki doktorlar nıye bu kadar geç soyluyor ya da bana hep boylesi denk gelıyor. Var mı bursalı olup cınsıyetı ogrenen ben de o doktora gıdeyım :) kız da olsa erkek de olsa cok merak edıyorum:)
Cinsiyet öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım ya bu bursadaki doktorlar nıye bu kadar geç soyluyor ya da bana hep boylesi denk gelıyor. Var mı bursalı olup cınsıyetı ogrenen ben de o doktora gıdeyım :) kız da olsa erkek de olsa cok merak edıyorum:)
bende bazen yapıyorum canım özellikle bulatı ve yanma hissetmediğim zmanlar acaba bebişim iyi mi bi gitsem baktırsam mı ya birşey olduysa gibi evhamlar ama her annede vardır sanıyorum inşallah sağlıkla büyürler, Allaha emanetler içini rahat tut herhangi bir terslik hissetmezsen sıkıntı yok.
Teşekkür ederim canım, maalesef yandan fotoğraf yok.
Ben de bacak arasındaki hafif çıkıntidan dolayı erkek tahmin ediyorum fakat kordon yüzünden ya da değişme ihtimali açısından emin olamıyorum. Belli bi haftadan sonra o çıkıntı içeri girip kız olma ihtimali de olabilir dedi doktor Ama erkek de demedi.