2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kendini göstermiyosa kızdır o
Gostermemek degıl de canım en son gıttıgımde 10 haftalıktı iki hafta sonra gıdıcegım ama sanmıyorum cunku kızımdan da bılıyorum burada 16 haftalık olana kadar soylemıyorlar nedense

Bende öğrenmedim canım.Ayrintiliya giricem 1 saat sonra devlet hastanesinde.Azarlanma ihtimaline karşı yine de sorucam cinsiyeti
Komsum devlete gıdıyor 16.haftada kız olabılır demişler. Ben hep ozele gıttım kızımda da sımdı de ama 15 haftalık falandı kızımı soyledıklerınde.Forumda 11 haftalık falan ogrenenler var ınanamıyorum

Ben 11 haftalıkken ogrendim yüzde 90 dendi. İki hafta sonra kesin dediler ama özele gidiyorum :)

Bende 12+5im gerilme ve ara sancım oluyor karnımda. Yürüdükçe sancım artıyor, bıçak kesiği gibi. Tedirginim bugün
benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Şuan da oluyor ama tabii ki tedirgin isen doktora görünmen en güzeli.

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 2 li için bebeğim iyi çok Şükür cinsiyet bidahaki kontrole Dr. Hayatta bakmam dedi 17. Den once zaten baksada zarfa yazdiricaktim ve önümüzdeki ay açacaktık her halukarda

Maşallahhhh. Yemeğini yemeyi ihmal etme:) Ayrıntılıda uzun uzun görüyorsun yavruyu. çikolata yiyip gir ultrasona:)

Teşekkürler canım.Yarım saat önce cok sıkı bir kahvaltı yaptım disarda.Girmeden de bi çikolata lüpletirim yeterli olur sanırım[/QUOTE]
Bana ense ölçümü nazal kemik baktı bende sadece

benim 51 ve büyük olasılıkla erkek dedi doktor, değişebilir bence emin olamadım. o tutmuyor bence forumda daha eski konularda da konuşulmuş tutmayan çok insan var.

Sorma canım bende de aynı uykudan gözümü alamiyorum tabi sende çocukta olunca daha zor oluyordur. Üzülme sen yinede sonucunda zaten uzuuuun bir süre uyuyamayacağız

Teşekkürler canım.Yarım saat önce cok sıkı bir kahvaltı yaptım disarda.Girmeden de bi çikolata lüpletirim yeterli olur sanırım
Bana ense ölçümü nazal kemik baktı bende sadece[/QUOTE]

Benim minnoş dönmüyor ensesini ölçemedi bir türlü.2 defa baktı aynı pozisyonda.3.de şimdi ölçebilir insallah.

Selam guzel anneler lavitabellamk canim cok gecmis olsun yavrular iyiymis cok sevindim birde dedesi hasta olan bi arkadaşimiz vardi rabbim onada acil sifalar versin insallah diger anneler ve bebisler sizlerde iyisiniz cok sukur yazıları okumaktan anca yazmaya sira geldi bende dun gece doktora gittim yuz ustu yatiyordu ama yuzde 80 90 cinsiyeti belli dedi bende ablama soylettim doktora ablam bugun parti hazirliklari yapiyor cinsiyet için bu aksam insallah bizde butun aileyle birlikte öğrenicez cinsiyetimizi cok heyecanliyim saat 8 cok az kaldi sabahtan beri birseyim yoktu ama smdi yavas yavas heyecan basmaya basliyor

ya çok kıskandım hasetlendim bildiğin bizim doktor patlattı çünkü bombayı partiyi yapmanın bi anlamı kalmadı
şaka bi yana çok heyecanlı

Cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın :) İkili test 12.haftada mı yapılıyor? Beni haftaya çağırdı da doktorum. Haftaya 11 haftalık oluyoruz.

Teyzeleri bu minnoş bir türlü kıpırdamadı.Yani pozisyon değiştirmedi.Ense kalınlığını 3 defa baktı ölçemedi Dr.Nazal kemiği var şükür.Pazartesi tekrar gidip ense kalınlığı ölçtüreceğim.
Üşengeç minnoşuma cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?İlk bakışta içinizden ne geçiyor

Eklentiler

• 20190104_162143.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…