Gostermemek degıl de canım en son gıttıgımde 10 haftalıktı iki hafta sonra gıdıcegım ama sanmıyorum cunku kızımdan da bılıyorum burada 16 haftalık olana kadar soylemıyorlar nedense
Komsum devlete gıdıyor 16.haftada kız olabılır demişler. Ben hep ozele gıttım kızımda da sımdı de ama 15 haftalık falandı kızımı soyledıklerınde.Forumda 11 haftalık falan ogrenenler var ınanamıyorum
Komsum devlete gıdıyor 16.haftada kız olabılır demişler. Ben hep ozele gıttım kızımda da sımdı de ama 15 haftalık falandı kızımı soyledıklerınde.Forumda 11 haftalık falan ogrenenler var ınanamıyorum
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 2 li için bebeğim iyi çok Şükür cinsiyet bidahaki kontrole Dr. Hayatta bakmam dedi 17. Den once zaten baksada zarfa yazdiricaktim ve önümüzdeki ay açacaktık her halukarda
Teşekkürler canım.Yarım saat önce cok sıkı bir kahvaltı yaptım disarda.Girmeden de bi çikolata lüpletirim yeterli olur sanırım[/QUOTE]
Bana ense ölçümü nazal kemik baktı bende sadece
20nin altı kesin erkek ve değer yükseldikçe erkek olma olasılığı azalıp kız olma olasılığı artıyo diye biliyorum 50 ve üstü de kesin kız erkek olma ihtimali yok diye duydum...benim oğlumda tuttu 18di değerim ve kesin erkek demişlerdi...bakalim bunun test zamanı gelmedi daha
benim 51 ve büyük olasılıkla erkek dedi doktor, değişebilir bence emin olamadım. o tutmuyor bence forumda daha eski konularda da konuşulmuş tutmayan çok insan var.
Kızlar bana yine biseyler oldu dun akşam yemekten kalktık sofrayı eşim kaldirmis ben hemen uzanivermistim koltuğa uyumuş kalmışım... sonrasında oğlanı yatırmak için kalktım onunla ilgilendim bi yarım saat uyanık kaldım hoop yine yatmaya derken uyumuş kalmışım çocuğu okula bile götüremedim nooluyo böyle bana anlamadım var mi benim gibi uykucu çok üzüldüm ya çocuk okula gidemedi benim yüzümden gerçi anasınıfı ama turşu yapacaklardı
Sorma canım bende de aynı uykudan gözümü alamiyorum tabi sende çocukta olunca daha zor oluyordur. Üzülme sen yinede sonucunda zaten uzuuuun bir süre uyuyamayacağız
ben erkek olursa diye 3 isim düşünmüştüm Aren Eymen Tuna canım :) hala daha vazgeçmedim kesin değil cinsiyeti diye kız olursa ismi hazır Nisa olucak nasip olursa :)
Selam guzel anneler lavitabellamk
canim cok gecmis olsun yavrular iyiymis cok sevindim birde dedesi hasta olan bi arkadaşimiz vardi rabbim onada acil sifalar versin insallah diger anneler ve bebisler sizlerde iyisiniz cok sukur yazıları okumaktan anca yazmaya sira geldi bende dun gece doktora gittim yuz ustu yatiyordu ama yuzde 80 90 cinsiyeti belli dedi bende ablama soylettim doktora ablam bugun parti hazirliklari yapiyor cinsiyet için bu aksam insallah bizde butun aileyle birlikte öğrenicez cinsiyetimizi cok heyecanliyim saat 8 cok az kaldi sabahtan beri birseyim yoktu ama smdi yavas yavas heyecan basmaya basliyor
Selam guzel anneler lavitabellamk
canim cok gecmis olsun yavrular iyiymis cok sevindim birde dedesi hasta olan bi arkadaşimiz vardi rabbim onada acil sifalar versin insallah diger anneler ve bebisler sizlerde iyisiniz cok sukur yazıları okumaktan anca yazmaya sira geldi bende dun gece doktora gittim yuz ustu yatiyordu ama yuzde 80 90 cinsiyeti belli dedi bende ablama soylettim doktora ablam bugun parti hazirliklari yapiyor cinsiyet için bu aksam insallah bizde butun aileyle birlikte öğrenicez cinsiyetimizi cok heyecanliyim saat 8 cok az kaldi sabahtan beri birseyim yoktu ama smdi yavas yavas heyecan basmaya basliyor
Teyzeleri bu minnoş bir türlü kıpırdamadı.Yani pozisyon değiştirmedi.Ense kalınlığını 3 defa baktı ölçemedi Dr.Nazal kemiği var şükür.Pazartesi tekrar gidip ense kalınlığı ölçtüreceğim.
Üşengeç minnoşuma cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?İlk bakışta içinizden ne geçiyor