2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selamlar bizde dün gittik ikili test için benim bebekte uyuyordu cok zorladi doktor birde karın bölgesi yağlı iyice zor dedi alttan muayene ile uyandırdı döndü ölçüm yaptı ....haftaya Perşembe gideceğim cinsiyet demedi çok uğraştı az daha bekleyelim dedi.... Şeker ilacını içiyordum 3 ay dolunca bırakacaktık ben biraktim dün çok yüksekti ..doktor hemen dahiliye gidiyorsun dedi gizli şekerimis baya .yüksek çıktı o kadar morelim bozukki gebelikte .ictİgim ilaç ise yaramamış.butungun ağladım yattım p.tesi doktora gideceğim büyük ihtimal insülin olacagim

Ben de hep ozele gıdıyorum hep duyulmus ıyı doktorlar ama yok soylemıyorlar. Acaba dıyorum bursada boyle bır karar mı aldılar naptılar tabıbler odası olarak
Bursa mi ayyy ilk hamileligimde bursadaydim anadolu hastanesine gittim 5 ay ama o kadın beni çıldırttı ya herkes çok iyi diyo bi ben memnun değildim herhalde şimdi jimerdeymis.. deniz güleryüz çakmak 17 haftalıkken söyledi oğlumu birşeyler görüyo gibiyim ama kesin emin olmadan soylemicem dedi kestirip attı hep

Ay evet duydum adını. Hepsi oyle burada nıye anlamadım. Hep iyi doktorlara iyi hastanelere gıdıyorum cıhaz ıyı olsun gotur dıye ama yok soylemıyorlar. Gorduklerı kesın ama nıye soylemıyorlar anlamadım

Ay evet duydum adını. Hepsi oyle burada nıye anlamadım. Hep iyi doktorlara iyi hastanelere gıdıyorum cıhaz ıyı olsun gotur dıye ama yok soylemıyorlar. Gorduklerı kesın ama nıye soylemıyorlar anlamadım
Beklicez artik napalim kolay olmuyor biliyorum ama yapacak bisey yok cekirgede vardı doruk mu neydi adı o hastanenin doktorları çok çok iyiydi o zaman şimdi nasıldır bilmem aylar öncesinden randevu alınıyordu ben anadoluya 40 tlye giderken orası 100du 5yil oncesi

İyi akşamlar arkadaşlar bel ve sırt ağrım var biraz böyle sanki iş yapmışımda yorulmuşum gibi sizde de varmı bu tarz ağrılar

Kasık ağrıları için doktoru magnezyum veren var mı? Kasık ağrısına iyi geliyormus.

Kızlar birde ben şuanda folik asiti bıraktım imom ve D vitaminine başladım ama imom’un içeriğinde magnezyum ve kalsiyum yok sizin şuan kullandığınız ilaçlar neler acaba bu ağrılar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabilir mi çünkü süt içemiyorum yoğurt yiyebiliyorum sadece

Canım medicalpark cekırge doruk Yıldırım doruk medicabil hayat hepsini denedim gorduklerine eminim ama soylemıyorlar. Su anda en uygun muayene 75 TL medicabil 140 TL dorukta 75ten 120ye kadar hayat 100 tl doktoruna gore degısıyor. Ama ben hiçbiri de soylemedi kızım da.Aslında 2017 Ekim va Kasım annelerinde o donem kımse erken ogrenemıyordu. Bu sene herkes ogrenınce ıyıce meraklandım

Kizlar ya bas agrim hala dewam edyor kan ve idrar verdim tahlil bisey cikmadi ama beni oldurecek byle olanlar varmi ne zman gececk 2 cocugumda var cok zorlanyorm bakanmda yoktr hap flan fayda etmyor hoc

Kızlar psikolojik olarak evimden çok rahatsız oldum temizlik yapmaya başladım sadece bir oda supurdum nefesim kesildi elim ayağım tutmadi bu nasıl birseydir ya çok sinir oldum dinlene dinlene yapcam

Kızlar psikolojik olarak evimden çok rahatsız oldum temizlik yapmaya başladım sadece bir oda supurdum nefesim kesildi elim ayağım tutmadi bu nasıl birseydir ya çok sinir oldum dinlene dinlene yapcam
Benim de yarın yemeğe misafirim var. Bugünden başladım yavaş yavaş yapmaya. Salonu sildim süpürdüm. Yatıyoruz şimdi sen de dinlene dinlene yap. Çok normal yorulmamız. 3 kalp taşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…