2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar psikolojik olarak evimden çok rahatsız oldum temizlik yapmaya başladım sadece bir oda supurdum nefesim kesildi elim ayağım tutmadi bu nasıl birseydir ya çok sinir oldum dinlene dinlene yapcam
Bende çok özledim böyle dip köşe temizlik yapmayı nasıl iyi geliyor. Eşim bırakmıyor yapayım haftada bir o yapıyor ama hiç içime sinmiyor yapmamak için kendimi zor tutuyorum bende hep evdeyim coook sıkıldım.

Cinsiyeti ogrenen arkadaslar bi sorum olacak sizlere. Sizin çin ve rus takvimine gore cinsiyet ne cikiyordu ve gercekte cinsiyeti ne. Dogruluk payi ne bakalim bu takvimlerin.

Bizimlede paylaş canım ne güzel bigun sizin icin

Benim de yarın yemeğe misafirim var. Bugünden başladım yavaş yavaş yapmaya. Salonu sildim süpürdüm. Yatıyoruz şimdi sen de dinlene dinlene yap. Çok normal yorulmamız. 3 kalp taşıyoruz
1 buçuk saatte 3 oda süpürdüm dayanamiyorum artık evi pis gormeye eşim disarda fırsat bu fırsat dedim olsa yaptirmaz kendi de beceremez zaten. Adamcagiz borclarimiz var iki cocugumuz birden olacak diye haftada 3 gün ek ise basladi işten gelip ise gitti hem uzuldum ona hem de bu ince dusuncesi hoşuma gitti

Kızlar ilk 3 ay silme süpürme hareketi yapmayın doktor bana yasakladı. Gerci ben zor hamilr kaldım. Önlem amaçlı yapma dedi. Ama siz de dikkat edin derim. S Shewolf15 S Saryamarya Selmaal25
bana da kocam annem yasakladi canım maddi durumdan yardımcı cagiramadim ev psikolojimi bozdu artık dinlene dinlene denicem yapmayi. Doktor herhangi bir konuda risk var demedi ama her hamilelik her haftada riskler barındırır tabi ki

Aynen canım risk olduğundan değil de işte biraz daha sıkalım dişimizi :)

Cinsiyeti ogrenen arkadaslar bi sorum olacak sizlere. Sizin çin ve rus takvimine gore cinsiyet ne cikiyordu ve gercekte cinsiyeti ne. Dogruluk payi ne bakalim bu takvimlerin.
Kızımda erkek dıyordu bunda da erkek cıkıyor ama bakalım

Tebrikler ne kadar güzel sizisizi çok seven ve düşünen biri var 2si de erkek olursa sana amade 3 erkek

Kızlar ilk 3 ay silme süpürme hareketi yapmayın doktor bana yasakladı. Gerci ben zor hamilr kaldım. Önlem amaçlı yapma dedi. Ama siz de dikkat edin derim. S Shewolf15 S Saryamarya Selmaal25
Ben başından beri yapıyorum. Ah ah yapan olsa da yapmasam kızımda mutfak dolapları silmiştim doğumdan 1 hafta önce. Benim doğal yollardan ikiz oldu o yüzden doktorum rutin yaşantına devam et dedi. Tabi çok çabuk yoruluyorum

Aynen öyle ikisi de erkek olursa beni seven 3 erkek olacak evde, ikisi de kız olursa büyüdükce evde konuşan kadın sayısi 3 olacak yazık adama Benim de tamamen doğal olunca özel birşey yapmaniza gerek yok dedi canım gurbette kimsem yok ki yemek yapsın eve yardım etsin bı tek eşim ben. Ben acaba tek olanlar da bu derece çabuk yoruluyor mu diyorum bilmediğim için sen kizinda daha dinctin herhalde

Zor ya aileden uzakta olmak. Allah hayırlısını versin sağlıklı olsunlar inşallah. Kızımda çok dinçtim. Ve hiç hamilelik belirttim olmamıştı rahatlıktan 26 kilo almıştım

Ben herkese yaptım hepsinde doğru çıktı.
Doğuranlara da yaptım doğru çıktı
Yüzük testi guvenilir
Biz 3 hamile arkadas denedik bi benimki belli simdilik :) bi de hamile olmayan birine yaptik hic hareket etmedi o yüzden bende doğru olduğunu düşünüyorum :) Sen de ne cikti??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…