2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kesin değil kızlar çok sapma olmuş bi çok yerde okudum tam tersi çıkan çok insan var
Bu kesinlikle tutmuyor. Bende de farklı çıktı
Cinsiyet 12. Haftada dışardan kendini belli etmeye çalışıyor. Doktorların arasında 16. Hafta dolmadan söylemek isteyen pek olmuyor çünkğ anne baba ona inanıp giysi alıyor hazırlık yapıyor vs.. doktorlarda bu yanılgıya sebep olmamak için söylemiyor. Kızlarda alt dudaklar ödemli olup pipi gibi görünebiliyor sonradan ödem gidince kız olduğu anlaşılıyor yada bazen kordonu pipi sanıyorlar. Ben 16. Haftaya kadar söylenene inanmıyorum zaten doktor emin değilsede söylemesin kafa karıştırmasın.
Eğer nifty yaptıran varsa zaten cinsiyet orda çıkıyor

Kasık ağrıları için doktoru magnezyum veren var mı? Kasık ağrısına iyi geliyormus.
Ben bugün çok sancım olunca içtim doktoruma danışarak. Kasık ve kalça ağrısına çok iyi geliyor. Ben bugün çok tedirgin oldum muayene günüm gelmeden muayeneye gittim.

Kızlar merhaba öncelikle inşallah herkes sağlıcakla yavrusunu kucağına alır ve isteyenlere bir an önce hamilelik nasip olur.. Ben de Allah kısmet ederse 2019 Temmuz annesi olacağım, ilk bebeğim 3 Ekim sat . Bunun dışında bu gün ikili tarama testini aldım sonuçlar çok güzel çok şükür ama Dr, a cinsiyet sorduğumda malesef biraz göbeğim olduğunu ve normalden biraz geç görebileceğini söyledi boyum 155 kilom 78..sizlerden böyle bir durumda olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20190104_192852.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 48
Biz 3 hamile arkadas denedik bi benimki belli simdilik :) bi de hamile olmayan birine yaptik hic hareket etmedi o yüzden bende doğru olduğunu düşünüyorum :) Sen de ne cikti??
Hiç hareket etmeyende çocuk olmayacak demekmiş oyle biliyorum. Bende erkek çıktı ama cinsiyet tam belli değil

Ayyy canım ne güzel ya, bize de haber ver biz de merak ettik cinseyetini

Canım bugün kendi doktoruma gittim.o da kanama alanın yok ki dedi herşey yolunda devam et hayatına, 1.5 ay sonra kontrole gel dedi.

Kızlar ilk 3 ay silme süpürme hareketi yapmayın doktor bana yasakladı. Gerci ben zor hamilr kaldım. Önlem amaçlı yapma dedi. Ama siz de dikkat edin derim. @Shewolf15 S Saryamarya Selmaal25
Bende de durum aynı canım bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım o yüzden eşim yaptırmıyor sağolsun o yapıyor. Bi iki ay daha idare edelim sonra yavaş yavaş yaparım.onada aciyorum işten yorgun gelip bide evde uğraşıyor.

Ay evet duydum adını. Hepsi oyle burada nıye anlamadım. Hep iyi doktorlara iyi hastanelere gıdıyorum cıhaz ıyı olsun gotur dıye ama yok soylemıyorlar. Gorduklerı kesın ama nıye soylemıyorlar anlamadım
Boşuna evham yapıyorsun haftan biraz daha ilerlemesi lazım net söylemeleri için sabret :)

S Saryamarya

S Saryamarya @deeploneliness cinsiyet tahmininiz yok mu hanımlar bebeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…