bana da kocam annem yasakladi canım maddi durumdan yardımcı cagiramadim ev psikolojimi bozdu artık dinlene dinlene denicem yapmayi. Doktor herhangi bir konuda risk var demedi ama her hamilelik her haftada riskler barındırır tabi ki
Hafta başı haftalık temizliğim muhakkak yapardım dip köşe sil süpür nebilim ayda bir cam falan. Ama şuan evden midem bulanıuor. yapmak istiyorum Ama dermanım yok yapamıyorum ağlayasım geliyor.
evi b*k götürüyor .
Bulaşıkları ve çamaşırları halledebildiğime şükrediyorum. Eşim sağ olsun benim kadar olmasada süpürüp topluyor hatta şuan içerde oyuncakları topluyor :)
Ilk girişe kız erkek anketi koyulsa orada daha net belli olur kaç kız kaç erkek :)
şu yüzük testini bi bakayım internetten çok merak ettim hiç duymamıştım
Bu 11 haftalıkken ortadaki çıkıntı erkek mi olacak demek, doktor kıza benziyor dedi ama bu haftalarda belli olmaz demişti haftaya kontrolum var sürpriz olacak gibi:)
Gostermemek degıl de canım en son gıttıgımde 10 haftalıktı iki hafta sonra gıdıcegım ama sanmıyorum cunku kızımdan da bılıyorum burada 16 haftalık olana kadar soylemıyorlar nedense
Hafta başı haftalık temizliğim muhakkak yapardım dip köşe sil süpür nebilim ayda bir cam falan. Ama şuan evden midem bulanıuor. yapmak istiyorum Ama dermanım yok yapamıyorum ağlayasım geliyor.
evi b*k götürüyor .
Bulaşıkları ve çamaşırları halledebildiğime şükrediyorum. Eşim sağ olsun benim kadar olmasada süpürüp topluyor hatta şuan içerde oyuncakları topluyor :)
Tek değilim beni anlatmissiniz. Ben de haftalık bir kez detaylı yapardım başka o hafta yapmazdım. Aglicaktim artık dün epey topladim akşam ama halsizlikten bitmedi bugün devam edeceğim. Bazen bulasiklar tezgahta koltukta sizip kaliyorum