2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah. Bana erkek gibi geldi.

Kizlar partimizi yaptık allahin izniyle kizimiz geliyor
Çok güzel görünüyor, hayırlı olsun

Günaydın kızlar dün aklım çıktı Bi sancı saplandı karnıma noluyo dedim kıpırdayamadım 5 dakika sürdü sürmedi geçti Bi daha olmadı doktora gitmedim sanırım soğukta kaldığım için gaz sıkıştırdı
Ya geçmezse diye oturdum kaldım öyle Allahım her alanı stres resmen Rabbim yardımcımız olsun

Cinsiyeti ogrenen arkadaslar bi sorum olacak sizlere. Sizin çin ve rus takvimine gore cinsiyet ne cikiyordu ve gercekte cinsiyeti ne. Dogruluk payi ne bakalim bu takvimlerin.

Valla farklı internet sitelerinde denedim, farklı farklı çıktı. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde bi sitede çin takvimine göre erkek çıktı, hep aklımızda kız vardı benim aklıma ordan bi erkek düştü ve erkek hissetmeye başladım. Sonra farklı sitelerde denedim, kız çıktığı da oldu. İki ayrı sitede rus takviminde bi kız bi erkek çıktı. Şu an doktorum büyük olasılıkla erkek dedi ama ben yanılabileceğini düşünüyorum emin olamıyorum. Bi kontrol hakkım daha var haftaya cumartesi gidicem bi daha bakması için.

Günaydınlar ben de kontrolden geliyorum.kanama alanım yok denecek kadar azalmış şükür. Folik asidi kesti vinalac diye bir ilaç verdi. İkili tarama için çağırmıştı ama eşimle karar verdik yaptırmak istemedik. Çok hareketliydi kıpır kıpır. Ense burun ölçümleri normal dedi çok şükür cinsiyete de geçen hafta erkeğe benziyor demişti bu hafta da kız gibi dedi öyle sevinmişim ki elindeki prob sallandı karnım oynuyor istemsiz. Bir de o an oley gibi bir şey yapmışım böyle elimi yumruk yapıp. Doktora hareket çekiyorsun ama kesin bir şey demedim dedi 1 ay sonra kontrol nasıl bekleyeceksem sizden bir tahmin var mı peki teyzeleri

Günaydın kızlar oğlum ateşli akşam acile gittik antibiyotik yazdı boğazlar fenaymış. bütün gece eşim başındaydı sen bi yaklaşma kabakulak falansa bulaşmasın dedi.(ben su çiçeği bile geçirmedim,çocuk hastalıkları korkulu rüyamız simdilerde) sabaha karşı ateş düşmek yerine çıkınca yine gittik ilaçları iki ölçeğe çıkarttı...bütün gün ben basbasayim inşallah bulaşmaz gerçi boğaz enfeksiyonuymus ama hem ona faydam olsun hem karnimdakine zararı olmasın diyorum...Iki çocuk zor olucak galiba şimdiden gösterdi kendini..inşallah içimdeki dirençli sağlam bi çocuk olur..18ay emdi yine de bağışıklığı pek iyi sayılmaz oğlanın

Bana da kız gibi geldi

Merhaba kızlar benim de bulantılar geri döndü resmen ya ne zaman geçecek bilmiyorum. Annemi cagirdim o geldi kaliyor sagolsun artik geçse de rahatlasak...bir gün serum yedim hastanede yine kiz dedi dr. Bizimkine artik değişmez diye umut ediyorum.
Bir yandan da oglumu tuvalete alıştırmaya calisiyorum. Bebek gelmeden bezden kurtarmam lazım yoksa çok daha zor olur diye basladim ins. Iyi olur bakalim...

Tam anlamıyla emin olmak istiyorlar demek ki hayırlısı olsun inşallah :)
Aynen canım hayırlısı kız erkek İnan ki farketmıyor.bir kızım var ama erkek olsun dıye gayem yok. Hatta kız ismi bile hazır ama insanoğlu cok merak edıyor yıne de

Bana da kız gibi geldi

Bize cevap verecek kimse yok herhalde

Kızlar benim bulantılarım bitmiyor. Dün gece hiç uyuyamadım bulantılardan hiç. Yatakta dön dön mahvoldum oturdum olmadı yattım olmadı. Sıfır uykuyla işe geldim. Aç tok da fark etmiyor, yarım gün-1 gün kendiliğinden gidip geliyor. İnanın ağlıyorum artık sinirden midemi çıkarıp atasım geliyor.

Geçmiş olsun. Belli olmuyor gerçekten bir günümüz diğerini tutmuyor. Biraz daha sabır.

Geçmiş olsun canım, hemen iyileşir inşallah bademcikler beni on gündür surunduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…