2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kontrolden geliyorum, herşey yolunda, sizden cinsiyet tahmini istiyorum kızlar, doktor emin konuşmadı

Eklentiler

• F1F65120-0E48-44E5-9FA6-3D0FBC56F6BE.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 58
Doğruluk payi yok anlasilan. Bizimki merak işte. Benim de kontrolum bugum bakalim.cinsiyeti soymeyecekmi

Gözün aydın canım heyecanlı oldumu böyle öğrenmek :) güzel olmuş hersey
Tesekkur ederim canim gercekten bana buyuk supriz oldu hatta inanamadim yerlere tekrar tekrar bakiyorun gercekten pembe mi diye icimden erkek geçiyordu hep bizde tam tersi oldu baba kiz istedi ben erkek :)

Kontrolden geliyorum, herşey yolunda, sizden cinsiyet tahmini istiyorum kızlar, doktor emin konuşmadı
Valla canim dun aksamki deneyimimden sonra tahmin mahmin yapamadigimi anladim kendi çocuğuma erkek diyordum kizimiz oluyor allahin izniyle o yuzden seninkide kiz gibi geliypr ama blmiyorum sdce his :)

Valla canim dun aksamki deneyimimden sonra tahmin mahmin yapamadigimi anladim kendi çocuğuma erkek diyordum kizimiz oluyor allahin izniyle o yuzden seninkide kiz gibi geliypr ama blmiyorum sdce his :)
Hayırlı olsun canım seninkinde sağlıkla gelsin, geçmişi okuyamadım noldu ki senin

Bende erkege benzettim benmde iki kizim var canim suan oglumu bekliyorum ayni byle rsimleri iciji ferah tut rabbim gonlune gore versn insallah
Çok sevindim canım senin adına sağlıkla gelsinde insan iki aynı cins olunca üçüncüyü farklı istiyor yani, tabi sağlıkla inş

Kızlar erkek olunca daha erken belli oluyor sanki kız olunca hemen göstermiyor
Erkek olunca pipi gorundu tamam:) ama kız olunca hafıf bır cıkıntı oluyor o da pipi mi tam emın olamayınca soylemıyor doktorlar. Genelde geç soylenen kız oluyor bu yuzden ama gecten kastım 16 hafta falan. Bizim topic costu bu konuda 11.haftada kızını ogrenen var:) Sansımıza doktorun karakteri tezcanlı olsa da cabuk soylese keske dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…