Benimki direk kıza benziyor dedi 14. Haftadyım daha belli değil tamErkek olunca pipi gorundu tamam:) ama kız olunca hafıf bır cıkıntı oluyor o da pipi mi tam emın olamayınca soylemıyor doktorlar. Genelde geç soylenen kız oluyor bu yuzden ama gecten kastım 16 hafta falan. Bizim topic costu bu konuda 11.haftada kızını ogrenen var:) Sansımıza doktorun karakteri tezcanlı olsa da cabuk soylese keske dimi
Allahin izniyle bir kizimiz geliyor canimHayırlı olsun canım seninkinde sağlıkla gelsin, geçmişi okuyamadım noldu ki senin
sagol canim cumlemize nasip etsin insallah sag salim kucagimiza almayiAllah kucağına da almayı nasip etsin
inşallah herşey çok güzel olur
Gözünüz aydın. Inşallah bana da bir kız nasip olur :)Allahin izniyle bir kizimiz geliyor canim
Benimde dün aynısı oldu benim 15 dakika falan sürdü yürüyemedim olduğun yerde kaldım.benim dün adet dönemimdi ondan mi oldu dedim .Günaydın kızlar dün aklım çıktı Bi sancı saplandı karnıma noluyo dedim kıpırdayamadım 5 dakika sürdü sürmedi geçti Bi daha olmadı doktora gitmedim sanırım soğukta kaldığım için gaz sıkıştırdı
Ya geçmezse diye oturdum kaldım öyle Allahım her alanı stres resmen Rabbim yardımcımız olsun
Geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.Günaydın kızlar oğlum ateşli akşam acile gittik antibiyotik yazdı boğazlar fenaymış. bütün gece eşim başındaydı sen bi yaklaşma kabakulak falansa bulaşmasın dedi.(ben su çiçeği bile geçirmedim,çocuk hastalıkları korkulu rüyamız simdilerde) sabaha karşı ateş düşmek yerine çıkınca yine gittik ilaçları iki ölçeğe çıkarttı...bütün gün ben basbasayim inşallah bulaşmaz gerçi boğaz enfeksiyonuymus ama hem ona faydam olsun hem karnimdakine zararı olmasın diyorum...Iki çocuk zor olucak galiba şimdiden gösterdi kendini..inşallah içimdeki dirençli sağlam bi çocuk olur..18ay emdi yine de bağışıklığı pek iyi sayılmaz oğlanın
Geçmiş olsun canım ilacsiz pek atlatamadim on gündür yatıp yuvarlaniyorum boğazdan orta kulağa da geçti iltihap. Gözüm enfeksiyon kaptı bir de üstüne . Meyve yemeye çalışıyorum sık sık arada bir bardak ıhlamur ictimKızlar ben şifayı kapmışım sade boğaz ağrısı vardı bugün baş ağrısı var durmadan hapşırıp duruyorum siz ilaçsız nasıl atlattınız varmi önerileriniz hiç iyi değilim daha yataktan cikamadim .
Valla şiddetine göre değişiyor. Benim ki tam 1 ay surdu. 3 defa ilaç içtim en şiddetli günlerinde sonra içmedim doğal yollarla geçirmeye çalıştım ama o da dediğim gibi tam bir ay sürdü. Sehirdisina kayinvalidemlere gidip geldik ben pert oldum hava değişiminden. Bence mecbur kalmadıkça su kis aylarında öyle yolculuk yapmamak lazim. Biz bin kere pişman olduk. Bolbol c vitamini ve günde en az 3 litre su içmek biraz yardımcı oluyor.Kızlar ben şifayı kapmışım sade boğaz ağrısı vardı bugün baş ağrısı var durmadan hapşırıp duruyorum siz ilaçsız nasıl atlattınız varmi önerileriniz hiç iyi değilim daha yataktan cikamadim .
Geçmiş olsun canım benimde içten kulaklarımın ici kaşınıyor ağrıyor çok kötü hiç halim yok .Geçmiş olsun canım ilacsiz pek atlatamadim on gündür yatıp yuvarlaniyorum boğazdan orta kulağa da geçti iltihap. Gözüm enfeksiyon kaptı bir de üstüne . Meyve yemeye çalışıyorum sık sık arada bir bardak ıhlamur ictim
Ben aslında 1 haftadır evden dışarı bile çıkmadım kendi kendimi hasta ettim bu soğukta dondurma yedim coook pişmanım böyle olacağını bilmiyordum valla çok kötü hala yataktayım kalkıp kahvaltı hazırlayamadım.Valla şiddetine göre değişiyor. Benim ki tam 1 ay surdu. 3 defa ilaç içtim en şiddetli günlerinde sonra içmedim doğal yollarla geçirmeye çalıştım ama o da dediğim gibi tam bir ay sürdü. Sehirdisina kayinvalidemlere gidip geldik ben pert oldum hava değişiminden. Bence mecbur kalmadıkça su kis aylarında öyle yolculuk yapmamak lazim. Biz bin kere pişman olduk. Bolbol c vitamini ve günde en az 3 litre su içmek biraz yardımcı oluyor.
Ben zararı yok diye okudum hep günde 1 bardak. Adaçayı falan kesinlikle icmiyorumGeçmiş olsun canım benimde içten kulaklarımın ici kaşınıyor ağrıyor çok kötü hiç halim yok .
Ihlamur içebiliyoruz mu zararı yok demi.
Ben en başından beri kız diyorum hala daha kızEki Görüntüle 2222105 Günaydınlar ben de kontrolden geliyorum.kanama alanım yok denecek kadar azalmış şükür. Folik asidi kesti vinalac diye bir ilaç verdi. İkili tarama için çağırmıştı ama eşimle karar verdik yaptırmak istemedik. Çok hareketliydi kıpır kıpır. Ense burun ölçümleri normal dedi çok şükürcinsiyete de geçen hafta erkeğe benziyor demişti bu hafta da kız gibi dedi öyle sevinmişim ki elindeki prob sallandı karnım oynuyor istemsiz. Bir de o an oley gibi bir şey yapmışım böyle elimi yumruk yapıp. Doktora hareket çekiyorsun ama kesin bir şey demedim dedi 1 ay sonra kontrol nasıl bekleyeceksem sizden bir tahmin var mı peki teyzeleri
Kıyamam yaa bi de gurbettesin bildiğim kadarıyla .Vücut ısıtan kremler var onlardan göğsüne ve sirtina surup sıcak havluyla siki bı ter atman lazım. İyice ilerlemeden müdahale edersen çok daha iyi.Ben aslında 1 haftadır evden dışarı bile çıkmadım kendi kendimi hasta ettim bu soğukta dondurma yedim coook pişmanım böyle olacağını bilmiyordum valla çok kötü hala yataktayım kalkıp kahvaltı hazırlayamadım.
Bende yapıp içeyim inşallah çabuk geçer.insana bakacak biri olmayınca çok zormus bu hamilelik dönemi gerçekten.Ben zararı yok diye okudum hep günde 1 bardak. Adaçayı falan kesinlikle icmiyorum
Ben en başından beri kız diyorum hala daha kız
Zeyna03 senin usg fotonu bulamadım tekrar atar misin ya da sayfa sayısını soyler misin
Sağol canım denicem.Kıyamam yaa bi de gurbettesin bildiğim kadarıyla .Vücut ısıtan kremler var onlardan göğsüne ve sirtina surup sıcak havluyla siki bı ter atman lazım. İyice ilerlemeden müdahale edersen çok daha iyi.
Belki emmese daha zayıf olacaktı bağışıklığı bizimkinin de bağışıklığı düşuk genelde, yedigimiz gidalardan midir nedir geçmiş olsunGünaydın kızlar oğlum ateşli akşam acile gittik antibiyotik yazdı boğazlar fenaymış. bütün gece eşim başındaydı sen bi yaklaşma kabakulak falansa bulaşmasın dedi.(ben su çiçeği bile geçirmedim,çocuk hastalıkları korkulu rüyamız simdilerde) sabaha karşı ateş düşmek yerine çıkınca yine gittik ilaçları iki ölçeğe çıkarttı...bütün gün ben basbasayim inşallah bulaşmaz gerçi boğaz enfeksiyonuymus ama hem ona faydam olsun hem karnimdakine zararı olmasın diyorum...Iki çocuk zor olucak galiba şimdiden gösterdi kendini..inşallah içimdeki dirençli sağlam bi çocuk olur..18ay emdi yine de bağışıklığı pek iyi sayılmaz oğlanın
Kuzum arka pozu vermisv :) ne nub görünüyor ne de cene ve kafa yapisi yandan burdan yorum yapamıyorumAtayım canım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?