2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimki direk kıza benziyor dedi 14. Haftadyım daha belli değil tam

Benimde dün aynısı oldu benim 15 dakika falan sürdü yürüyemedim olduğun yerde kaldım.benim dün adet dönemimdi ondan mi oldu dedim .

Geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.
Benimde iki gündür boğazım çok ağrıyor salgın var sanırım.

Selam Kızlar benimde iki gün ara veren bulantılar dün akşam geri döndü böyle devam edecek sanırım

Kızlar ben şifayı kapmışım sade boğaz ağrısı vardı bugün baş ağrısı var durmadan hapşırıp duruyorum siz ilaçsız nasıl atlattınız varmi önerileriniz hiç iyi değilim daha yataktan cikamadim .

Geçmiş olsun canım ilacsiz pek atlatamadim on gündür yatıp yuvarlaniyorum boğazdan orta kulağa da geçti iltihap. Gözüm enfeksiyon kaptı bir de üstüne . Meyve yemeye çalışıyorum sık sık arada bir bardak ıhlamur ictim

Valla şiddetine göre değişiyor. Benim ki tam 1 ay surdu. 3 defa ilaç içtim en şiddetli günlerinde sonra içmedim doğal yollarla geçirmeye çalıştım ama o da dediğim gibi tam bir ay sürdü. Sehirdisina kayinvalidemlere gidip geldik ben pert oldum hava değişiminden. Bence mecbur kalmadıkça su kis aylarında öyle yolculuk yapmamak lazim. Biz bin kere pişman olduk. Bolbol c vitamini ve günde en az 3 litre su içmek biraz yardımcı oluyor.

Geçmiş olsun canım benimde içten kulaklarımın ici kaşınıyor ağrıyor çok kötü hiç halim yok .
Ihlamur içebiliyoruz mu zararı yok demi.

Ben aslında 1 haftadır evden dışarı bile çıkmadım kendi kendimi hasta ettim bu soğukta dondurma yedim coook pişmanım böyle olacağını bilmiyordum valla çok kötü hala yataktayım kalkıp kahvaltı hazırlayamadım.

Ben en başından beri kız diyorum hala daha kız

Zeyna03 senin usg fotonu bulamadım tekrar atar misin ya da sayfa sayısını soyler misin

Kıyamam yaa bi de gurbettesin bildiğim kadarıyla .Vücut ısıtan kremler var onlardan göğsüne ve sirtina surup sıcak havluyla siki bı ter atman lazım. İyice ilerlemeden müdahale edersen çok daha iyi.

Belki emmese daha zayıf olacaktı bağışıklığı bizimkinin de bağışıklığı düşuk genelde, yedigimiz gidalardan midir nedir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…