Benim de öyle canım kimsem yok. dünden beri temizlik yapmaya calisiyorum perişan oluyorum çok çabuk yoruluyorum. Daha bugün mutfak banyo temizlemem lazım. İşten bitkin geliyorum yemek yok yapmaya çalışıyorum ya midem bulanıyor ya halsizlikten yarım yamalak oluyor. Halsizlik bulantı gecseydi de rutinime donebilseydim bir.kendi kendine bakacaksın artık. Portakal mandalina ye, ıhlamur u fazla kaçırma ne olur ne olmaz bir bardak iç
Kızlar ben şifayı kapmışım sade boğaz ağrısı vardı bugün baş ağrısı var durmadan hapşırıp duruyorum siz ilaçsız nasıl atlattınız varmi önerileriniz hiç iyi değilim daha yataktan cikamadim .
Sabah aç karnına zencefil tozunu balla karıştır bir tatlı kaşığı ye. Üstüne de bir portakal ye, kahvaltı için bir 15-20 dk bekle ama. Çay yerine ıhlamur iç ballı zencefilli. Burnun tıkalı ise sırf deniz suyu içeren burun spreyi kullanabilirsin. Çok zor durumda kalırsan 500mg Parasetamol içebilirsin ama sırf Parasetamol olacak içinde codein ya da cofein olmicak. Tavuk suyuna çorba, et suyi fln gibi şeyler tüket. Geçmiş olsun.
Sorma. Bana bakacak kimse olmamasını geçtim, bir de o halimle 2 çocukla uğraşıyordum. Tam 2 hafta sürdü nihayet 2 gündür birazcık daha iyiyim ama hala burun tıkalı başım ağrıyor.
Merhaba kızlar benim de bulantılar geri döndü resmen ya ne zaman geçecek bilmiyorum. Annemi cagirdim o geldi kaliyor sagolsun artik geçse de rahatlasak...bir gün serum yedim hastanede yine kiz dedi dr. Bizimkine artik değişmez diye umut ediyorum.
Bir yandan da oglumu tuvalete alıştırmaya calisiyorum. Bebek gelmeden bezden kurtarmam lazım yoksa çok daha zor olur diye basladim ins. Iyi olur bakalim...
Nub sayfasında da erkek dediler.Ikinci oglusum geliyor sanırım.Hayirlisi ile sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.Kiz olursa ismimiz hazırdı.Zeynep olacaktı.Erkek olursa isim bulmamız lazim
Günaydın kızlar dün aklım çıktı Bi sancı saplandı karnıma noluyo dedim kıpırdayamadım 5 dakika sürdü sürmedi geçti Bi daha olmadı doktora gitmedim sanırım soğukta kaldığım için gaz sıkıştırdı
Ya geçmezse diye oturdum kaldım öyle Allahım her alanı stres resmen Rabbim yardımcımız olsun
Benim de öyle canım kimsem yok. dünden beri temizlik yapmaya calisiyorum perişan oluyorum çok çabuk yoruluyorum. Daha bugün mutfak banyo temizlemem lazım. İşten bitkin geliyorum yemek yok yapmaya çalışıyorum ya midem bulanıyor ya halsizlikten yarım yamalak oluyor. Halsizlik bulantı gecseydi de rutinime donebilseydim bir.kendi kendine bakacaksın artık. Portakal mandalina ye, ıhlamur u fazla kaçırma ne olur ne olmaz bir bardak iç
Sorma. Bana bakacak kimse olmamasını geçtim, bir de o halimle 2 çocukla uğraşıyordum. Tam 2 hafta sürdü nihayet 2 gündür birazcık daha iyiyim ama hala burun tıkalı başım ağrıyor.
Kızlar bizim de cinsiyetimiz hala belli değil yalnız çektiğim video var orda görüntüyü aldım sizce bu çıkıntı kız bebek de mi oluyor kız bebek de de çıkıntı oluyor diyorlar yorumları bekliyorum
Bu arada meme başlari çatladi diye genel cerraha gittim. Çünkü çok açıyordu. Senin erken çatlamaya başlamış günde 7- 8 defa yaglayacaksin dedi. Hatta bütün göğsünün tamamını yağla karnın da dahil olmak uzere. Pahalı kremlere para verme en iyi nemlendirici zeytinyagidir dedi. Bu haftalardan itibaren karın yağlamak gerekiyor. Bir de ben yağı hiç sevmem ya vıcık vıcık. Nasıl sürücem bakalım.