2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende yapıp içeyim inşallah çabuk geçer.insana bakacak biri olmayınca çok zormus bu hamilelik dönemi gerçekten.
Benim de öyle canım kimsem yok. dünden beri temizlik yapmaya calisiyorum perişan oluyorum çok çabuk yoruluyorum. Daha bugün mutfak banyo temizlemem lazım. İşten bitkin geliyorum yemek yok yapmaya çalışıyorum ya midem bulanıyor ya halsizlikten yarım yamalak oluyor. Halsizlik bulantı gecseydi de rutinime donebilseydim bir.kendi kendine bakacaksın artık. Portakal mandalina ye, ıhlamur u fazla kaçırma ne olur ne olmaz bir bardak iç

Sabah aç karnına zencefil tozunu balla karıştır bir tatlı kaşığı ye. Üstüne de bir portakal ye, kahvaltı için bir 15-20 dk bekle ama. Çay yerine ıhlamur iç ballı zencefilli. Burnun tıkalı ise sırf deniz suyu içeren burun spreyi kullanabilirsin. Çok zor durumda kalırsan 500mg Parasetamol içebilirsin ama sırf Parasetamol olacak içinde codein ya da cofein olmicak. Tavuk suyuna çorba, et suyi fln gibi şeyler tüket. Geçmiş olsun.

Bende yapıp içeyim inşallah çabuk geçer.insana bakacak biri olmayınca çok zormus bu hamilelik dönemi gerçekten.
Sorma. Bana bakacak kimse olmamasını geçtim, bir de o halimle 2 çocukla uğraşıyordum. Tam 2 hafta sürdü nihayet 2 gündür birazcık daha iyiyim ama hala burun tıkalı başım ağrıyor.

Gecmis olsun, kızınız da hayırlı olsun Bebeginiz ne kadarlık ben de bahara dogru tuvalet egitimi vermek istiyorum

Kuzum arka pozu vermisv :) ne nub görünüyor ne de cene ve kafa yapisi yandan burdan yorum yapamıyorum

Sırt üstü yatar pozisyon dedi dr arkası değil canım.Dun yarım saat uğraştı ense kalınlığını ölçemedi.Uyanip dönmedi arkasını tembel minnoşum

Sırt üstü yatar pozisyon dedi dr arkası değil canım.Dun yarım saat uğraştı ense kalınlığını ölçemedi.Uyanip dönmedi arkasını tembel minnoşum
Poposu ya da yuzu bize dönük iste kuzum yandan pozu olmadığı için enseyi de olcememis drun uyumus minnak

Kızlar bize de yorum yapın doktor başta erkek gibi dedi sonra kıza benziyor dedi

Eklentiler

• 1979F524-9569-4CDD-8983-306ADF0FB2D5.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 56
Bende de bazen oluyor. Doguruyorum galiba dedim geçenlerde hatta. Ama geçti sonra. Rahim büyüdüğü için oluyor sanırım.

merhaba kizlar ultrason resimlerime yorum yapabilir misiniz:)

Eklentiler

• 6F159BFF-62FE-46FB-9961-36841DCDAD25.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 58
Aynen valla yapacak bisey yok kendi kendimize bakicaz mecburen rabbim yardımcımız olsun.

Sorma. Bana bakacak kimse olmamasını geçtim, bir de o halimle 2 çocukla uğraşıyordum. Tam 2 hafta sürdü nihayet 2 gündür birazcık daha iyiyim ama hala burun tıkalı başım ağrıyor.
Allah yardimcin olsun senin daha zor tabi ben kalkıp kendime bi çorba yapamıyorum sen mecbur bakicaksin onlara rabbim kolaylık versin inşallah.

Kızlar bizim de cinsiyetimiz hala belli değil yalnız çektiğim video var orda görüntüyü aldım sizce bu çıkıntı kız bebek de mi oluyor kız bebek de de çıkıntı oluyor diyorlar yorumları bekliyorum

Eklentiler

• 58280DD4-4D7A-4244-806F-198683E8236D.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu arada meme başlari çatladi diye genel cerraha gittim. Çünkü çok açıyordu. Senin erken çatlamaya başlamış günde 7- 8 defa yaglayacaksin dedi. Hatta bütün göğsünün tamamını yağla karnın da dahil olmak uzere. Pahalı kremlere para verme en iyi nemlendirici zeytinyagidir dedi. Bu haftalardan itibaren karın yağlamak gerekiyor. Bir de ben yağı hiç sevmem ya vıcık vıcık. Nasıl sürücem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…