2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cnm aynisini bende yasadim bol bol c vitamini yedim ictim bal tarcin limonu sicak suya karıştırıp ictim falan bide doktorum sambucol die bi vitamin verdi suya karistiriliyor onu ictim oyle oyle toparladim ama baya zaman aldi

Cnm aynisini bende yasadim bol bol c vitamini yedim ictim bal tarcin limonu sicak suya karıştırıp ictim falan bide doktorum sambucol die bi vitamin verdi suya karistiriliyor onu ictim oyle oyle toparladim ama baya zaman aldi
Geçmiş olsun canım anlaşılan herkeste uzun sürmüş bende çekicem artık bebise bisey olmasın ben herşeyi çekerim bisey olmaz geçer oda.

Kizlar benim son aanlarda ozelliklede uyandigimda kalcamin ustunde sanki kemik kirilmis gibi bir agri bacagima ve belime vuruyor cok zorlaniyorum biz ne zaman normale doncez normal bi hamile olcaz

Vıcık vıcık sürme canım zaten çok çok az bi pamukla sur ve dağıt ince bi tabaka bike yeter üzerine de eski atletlerinden giy o yağı çok emmeyecek emse de yağ hala senim teninde hissedilecek şekilde olsun...ayrıca göğüslerin için de üzüldüm geçmiş olsun...oğluma hamileyken 32haftadan sonra göğüslerine soğan suyu sürdüm öyle yattım geceleri ve doğumdan sonra hiç çatlamadı ağlamadan kanamadan çatlamadan emzirmiştim oğlumu...bu sefer yine yapicam allah nasip ederse..

Çiğ soğan ben de duymuştum muhakkak deneyeceğim sadece kahverengi kısımlara mı surdunuz ?

Merhabalar hiç yazmasamda her gün okuyorum sizleri bende 14+2 günlük hamileyim.Mayısta 6 yaşına girecek bir oğlum var.Bugünkü kontrolümde doktor miniğimi kıza benzetti bir de sizlere sormak istedim.Bu güzel ve heyecanlı yolculuğu herkesin sağlıklı Ve mutlu bir şekilde tamamlamasını dilerim

Eklentiler

• 57398DEB-5A2C-4EDD-9AF7-4432EA70F416.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 67
E
Çiğ soğan ben de duymuştum muhakkak deneyeceğim sadece kahverengi kısımlara mı surdunuz ?
evet küçük bi soğanı bir dilim kestim o dilimi göğüs uclarima sürüp attım... sonra göğüs pedi koydum ve tabi sütyen kıyafetime koku sinmesin diye...sabah da duş alıyordum koku falan kalmıyordu... ertesi akşam aynı soğandan bi dilim daha kesip yine suyunu sürüyordum

Bana da kız gibi geldirabbim sağ salim kavuştursun benim oğlum da 5buçuk yaşında olucak kardeşi doğduğunda... darısı basima bakalim dr bize ne diyecek

Son düzenleme:
Hiç birşey belli değil ayrıca pes diyecek kadar neden doluyosunuz sayfalarca yazılıyor ve her bir mesaji tek tek okumamız mümkün değil whatsapp değil ki bu devamlı bildirim gelsin...sürekli de tarayıcıda kk açık biri yazsa diye bekleyecek kadar boş vakti olan kimse de yoktur bence

Bana da yorum yapabilirmisiniz 2 oğlum var çok merak ediyorum. Doktor kıza benzetiyor ama emin konusmuyor

Eklentiler

• 20181228_190252.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
  • 2018-12-28 19.03.50.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…