Valla canim dun aksamki deneyimimden sonra tahmin mahmin yapamadigimi anladim kendi çocuğuma erkek diyordum kizimiz oluyor allahin izniyle o yuzden seninkide kiz gibi geliypr ama blmiyorum sdce his :)
Ya bende karisigim şimdi kızım var o yuzyüz herkesin tahminini tabiki erkek bende erkek diye içimden geçti ama rüyamda Dr kız diyodu bende böyle ultrason resmini karnımı severken kızım diye sevesim geliyor bakalım ne çıkacak:)
Erkek olunca pipi gorundu tamam:) ama kız olunca hafıf bır cıkıntı oluyor o da pipi mi tam emın olamayınca soylemıyor doktorlar. Genelde geç soylenen kız oluyor bu yuzden ama gecten kastım 16 hafta falan. Bizim topic costu bu konuda 11.haftada kızını ogrenen var:) Sansımıza doktorun karakteri tezcanlı olsa da cabuk soylese keske dimi
Kızlar ben şifayı kapmışım sade boğaz ağrısı vardı bugün baş ağrısı var durmadan hapşırıp duruyorum siz ilaçsız nasıl atlattınız varmi önerileriniz hiç iyi değilim daha yataktan cikamadim .
Merhaba kızlar benim de bulantılar geri döndü resmen ya ne zaman geçecek bilmiyorum. Annemi cagirdim o geldi kaliyor sagolsun artik geçse de rahatlasak...bir gün serum yedim hastanede yine kiz dedi dr. Bizimkine artik değişmez diye umut ediyorum.
Bir yandan da oglumu tuvalete alıştırmaya calisiyorum. Bebek gelmeden bezden kurtarmam lazım yoksa çok daha zor olur diye basladim ins. Iyi olur bakalim...
Hiç birşey belli değil ayrıca pes diyecek kadar neden doluyosunuz sayfalarca yazılıyor ve her bir mesaji tek tek okumamız mümkün değil whatsapp değil ki bu devamlı bildirim gelsin...sürekli de tarayıcıda kk açık biri yazsa diye bekleyecek kadar boş vakti olan kimse de yoktur bence
Evet elbette hepimiz devamlı çevrimiçi değiliz, görülmeme ihtimalini gözeterek 3 kere yazdım aynı mesajı ondan olsa gerek bu tepkim,sizde olayın background ımı bilmeden yorum yapmışsınız