Bu arada meme başlari çatladi diye genel cerraha gittim. Çünkü çok açıyordu. Senin erken çatlamaya başlamış günde 7- 8 defa yaglayacaksin dedi. Hatta bütün göğsünün tamamını yağla karnın da dahil olmak uzere. Pahalı kremlere para verme en iyi nemlendirici zeytinyagidir dedi. Bu haftalardan itibaren karın yağlamak gerekiyor. Bir de ben yağı hiç sevmem ya vıcık vıcık. Nasıl sürücem bakalım.
Kizlar benim son aanlarda ozelliklede uyandigimda kalcamin ustunde sanki kemik kirilmis gibi bir agri bacagima ve belime vuruyor cok zorlaniyorum biz ne zaman normale doncez normal bi hamile olcaz
Kızlar benim bulantılarım bitmiyor. Dün gece hiç uyuyamadım bulantılardan hiç. Yatakta dön dön mahvoldum oturdum olmadı yattım olmadı. Sıfır uykuyla işe geldim. Aç tok da fark etmiyor, yarım gün-1 gün kendiliğinden gidip geliyor. İnanın ağlıyorum artık sinirden midemi çıkarıp atasım geliyor.
Safra kesene bi baktır istersen..Hamilelikten 6 ay önce Benim cok fazla bulantim ve kusmam vardi sebebini hep mideye bagladilar.meğer safra kesemde taş varmis hamilelikten önce ameliyat oldum cok rahatım.. Safra kesesiyse ona göre bir önlemi alınır belki
cinsiyet testinde yüzüğe ip bağlayıp sırt üstü uzanıyorsunuz. Bir başka kişi sizin için yüzüğü ipinden tutup göbeğinizin üzerine sarkıtıyor. Eğer yüzük ileri ve geri hareket ederse oğlan bebek geliyor demektir. Yüzük daire çizerek hareket ederse kız bebek olacak anlamına gelir
Allah kolaylık versin canım, benim de tek lavabo banyo kaldı çamaşır suyu konusunu düşünüyorum kullanma diyor annem ama nasıl beyazlicak nasıl hijyenik olacak
Allah kolaylık versin canım, benim de tek lavabo banyo kaldı çamaşır suyu konusunu düşünüyorum kullanma diyor annem ama nasıl beyazlicak nasıl hijyenik olacak
Kızlar bugün ikili test yapıldı. 13. Hafta dayım Dr erkek olabilir dedi ama kesin birşey demedi. Ultrason fotoğrafım ekte. Tahmini olan varsa cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Kızlar bugün ikili test yapıldı. 13. Hafta dayım Dr erkek olabilir dedi ama kesin birşey demedi. Ultrason fotoğrafım ekte. Tahmini olan varsa cinsiyet tahmini alabilir miyim?