2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gebe okulunda çok demişlerdi memelerin kahverengi kısmına çok dokunmayın masaj yapmayın rahim kasılması yapıyor diye. Kremi dokunmatik hareketlerle sürmek lazım.

Kizlar benim son aanlarda ozelliklede uyandigimda kalcamin ustunde sanki kemik kirilmis gibi bir agri bacagima ve belime vuruyor cok zorlaniyorum biz ne zaman normale doncez normal bi hamile olcaz
Benimde kalçama bıçak saplanır gibi ağrım olmuştu doktorum magnezyum yazdı çok faydasını gördüm. Yürüyen merdivene binerdim inerken adım atamazdım ağrıda bacağımı sürüklerdim. Bence bir doktorunuza magnezyumu sorun

Safra kesene bi baktır istersen..Hamilelikten 6 ay önce Benim cok fazla bulantim ve kusmam vardi sebebini hep mideye bagladilar.meğer safra kesemde taş varmis hamilelikten önce ameliyat oldum cok rahatım.. Safra kesesiyse ona göre bir önlemi alınır belki

Yüzük testini anlatirmisin canım nasıl yapılıyor. Gerçi ben de kız hisediyorum hep cin takvimi de kız diyor ama yalandır o.
cinsiyet testinde yüzüğe ip bağlayıp sırt üstü uzanıyorsunuz. Bir başka kişi sizin için yüzüğü ipinden tutup göbeğinizin üzerine sarkıtıyor. Eğer yüzük ileri ve geri hareket ederse oğlan bebek geliyor demektir. Yüzük daire çizerek hareket ederse kız bebek olacak anlamına gelir

Allah kolaylık versin canım, benim de tek lavabo banyo kaldı çamaşır suyu konusunu düşünüyorum kullanma diyor annem ama nasıl beyazlicak nasıl hijyenik olacak
Ben de normal çamaşır suyu kullanıyorum (ama domestos gibi olandan). Şu klorsuz çamaşır suyunu denesek mi ki.

Kızlar bugün ikili test yapıldı. 13. Hafta dayım Dr erkek olabilir dedi ama kesin birşey demedi. Ultrason fotoğrafım ekte. Tahmini olan varsa cinsiyet tahmini alabilir miyim?

Eklentiler

• IMG_20190105_205611.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar bugün ikili test yapıldı. 13. Hafta dayım Dr erkek olabilir dedi ama kesin birşey demedi. Ultrason fotoğrafım ekte. Tahmini olan varsa cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Bence de erkek

Yorum için teşekkürler:) Merakımdan soruyorum nasıl anlaşılıyor acaba usgden cinsiyet. Kemik yapısından mı
Evet ben oyle yorumluyorum canım. Skull teorisi diye geçiyor, baska teorileri kullananlar da var

Merhaba ayni tarihteyiz bizimkide erkek. İkili testte yapildi. İnsallah sagsalim kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…