2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sogan suyunu nasil surdun canim bizde yapalim

Ee bende erkek çıktı kaç kere yaptık ve bıçak makas olayını da yaptık erkek çıktı doktor büyük ihtimalle kız dedi =) iki tezide çürütüyorum arkadaşlar

Nasıllll bana da söyleeeeeeeeeee:)
Karnimin içinde bir vatoz balığı var da göbek deligimin orada bazen sağında bazen solunda sanki böyle vakumluyor gibi oluyor kuvvetlice :)) nazende karnimin içinde kuş varmış gibi pır pır ediyor :)) takvimi duzeltemedim aslında 16. Haftadayim ama ben 2 haftadır özellikle günde 5-6 kere hissediyorum

@deeploneliness bize de yorum yapar mısın doktorumuz önce erkek dedi sonra kıza benziyor dedi

Eklentiler

• 0C9F32C3-4B48-4521-92A9-503E4051F9D1.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 328D3350-7A70-44D8-8917-3EE6634F4B5C.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 57
Of niye misafır kabul ettın hem yemekli ,ben kabul etmiyorum bu ara cunku cabucak yoruluyorumm
Halam ve amcam. Kuzenlerim de tabi. Çok yakınlarım. Ankaraya eylülde taşındım evime 2. Gelişleri kıyamadım. Onlarda çok yardımcı oldular sağolsun lar. Ben de yoruldum ama değer aileme.

Allah kolaylık versin canım, benim de tek lavabo banyo kaldı çamaşır suyu konusunu düşünüyorum kullanma diyor annem ama nasıl beyazlicak nasıl hijyenik olacak
Sağol canım sana da kolay gelsin. Ben domestos kullanıyorum valla. Kızım da var içim rahat etmiyor başka türlü. Hafta da 1 de olsa domestos kullanıyorum artık Allah affetsin sen nasıl oldun iyileşebildin mi?

İki gündür yatili misafirim var bende de Allah kolaylık versin canım
Allah sana da kolaylık versin. Anlayışlılarsa sorun olmuyor ya. Ama hamilelik, illa ki 2-3 katı yoruluyorsun

Ben bugünlerde pek iyi değilim kuzular ya kusmaya başladım özellikle akşamları, rahmim gitgide genişliyor sanırım ya bu hızlı gelişinden ya da tam bu haftada saçlar çıkmaya başlarmış ondan mı ki bilemedim. Daraliyormus gibi hissediyorum sürekli huysuzlastim iyice benim gibi olan var mı

Benim de sabahları bulantilarim geri geldi. Elim ayağım bosaniyor bir anda. Birşeyler yedikten sonra geçiyor ama ani tansiyon ya da şekerim düşüyor herhalde nedenini bilmiyorum ben öyle tahmin ediyorum. Bı de sabahları hep hava kapalı ya gergin ve sinirli uyanıyorum :) sanırım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bacım.

Akraba olunca farklı , gittkten sonra dinlenirsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…