Kuru soğanı akşam yatarken kesip suyunu göğüs ucuma sürdüm üzerine göğüs pedi koydum koku çıkmasın diye sütyeni de giydim yattım...sabahına da yikandimSogan suyunu nasil surdun canim bizde yapalim
Bebegin şekline göre cekmisim şimdi farkettim evet ters bi kaç guruba attim herkes kız diyor hayirllisi 2 Kızım var 3.geliyor galibaUltrasonu ters atmışsın canım cinsiyetten anlamıyorum ama
Sağlıklı olsunda Rabbim hayırlısını versin bizde kız evlat öz evlattır derlerBebegin şekline göre cekmisim şimdi farkettim evet ters bi kaç guruba attim herkes kız diyor hayirllisi 2 Kızım var 3.geliyor galiba
Canım anlasilmiyor maalesefBana Da yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2222375
Kız canım@deeploneliness bize de yorum yapar mısın doktorumuz önce erkek dedi sonra kıza benziyor dedi
Benim de ayni cirkinlestim, ama oglumda hic sivilcem yoktu aynada kendime bakmaya doyamazdim her hamilelik farkli oluyormusHadi size günlerdir soracak olup unuttugum şeyi sorayim aklıma gelmişken... Cildiniz özellikle yüzünüz ne alemde allah aşkına sivilce durumları nasil? Ben berbat oldum ergenlikte çıkmayan sivilcelerim "iki çocuklu bi hatun olmadan yetişip şunun suratını bi mahvedelim artikşimdiye kadar çok tuttuk kendimizi" deyip çenem sakaklarim başta olmak üzere ara ara alın ve yanakta da patlak vermeye başladılar bi de aciyolar ki sormayin... yalniz değilim demi hepiniz sivilceli surat oldunuz da caktirmiyosunuz demi
Günaydın bende ayni durumdayim canim. Benimde bulantılarim az da olsa devam ediyor. Agzimin tadi hic yok. Istahim acilmadi. Aksamlari hisi yedimmi midem basliyor. Havasız yer beni perisan ediyor. Klimada ozellikle daha fazla yaşıyorum daralma hissini. Ay cam acin ay klimayi kapatin demekten bende huysuza bagladim :) bi dönemdir bu da gecer diye kendimi motive ediyorum.Ben bugünlerde pek iyi değilim kuzular ya kusmaya başladım özellikle akşamları, rahmim gitgide genişliyor sanırım ya bu hızlı gelişinden ya da tam bu haftada saçlar çıkmaya başlarmış ondan mı ki bilemedim. Daraliyormus gibi hissediyorum sürekli huysuzlastim iyicebenim gibi olan var mı
Benim inanılmaz kuru bir cildim vardı nispet gibi olmasında kız ben çok güzelleştim öyle sivilce değil Işıl Işıl oldu yüzümHadi size günlerdir soracak olup unuttugum şeyi sorayim aklıma gelmişken... Cildiniz özellikle yüzünüz ne alemde allah aşkına sivilce durumları nasil? Ben berbat oldum ergenlikte çıkmayan sivilcelerim "iki çocuklu bi hatun olmadan yetişip şunun suratını bi mahvedelim artikşimdiye kadar çok tuttuk kendimizi" deyip çenem sakaklarim başta olmak üzere ara ara alın ve yanakta da patlak vermeye başladılar bi de aciyolar ki sormayin... yalniz değilim demi hepiniz sivilceli surat oldunuz da caktirmiyosunuz demi
Evet evet oğlumda dediğin gibiydim ben de çok Bi guzellesmistim...asli astarı var mi ki kız annenin güzelliğini alır kıza hamile kadın çirkinledir derler ya...annem bana hamileyken kaşları dökülmüş erkek kardeşlerimde öyle olmamışCanım anlasilmiyor maalesef
Kız canım
Benim de ayni cirkinlestim, ama oglumda hic sivilcem yoktu aynada kendime bakmaya doyamazdim her hamilelik farkli oluyormus
Benim inanılmaz kuru bir cildim vardı nispet gibi olmasında kız ben çok güzelleştim öyle sivilce değil Işıl Işıl oldu yüzümAcaba sana kiz mi geliyor
Ayyy ben de aynı haldeyim. Adet dönemlerinde belki 1-2 tane çıkan sivilce şuan sağ yanağımı basmış durumda. Oğlumda hiç öyle olmamıştı ışıl ışıldı yüzüm ve hatta saçlarım da parlamıştı . Bunun daha cinsiyetini bilmiyorum ama çok farklı oğlumdan.Hadi size günlerdir soracak olup unuttugum şeyi sorayim aklıma gelmişken... Cildiniz özellikle yüzünüz ne alemde allah aşkına sivilce durumları nasil? Ben berbat oldum ergenlikte çıkmayan sivilcelerim "iki çocuklu bi hatun olmadan yetişip şunun suratını bi mahvedelim artikşimdiye kadar çok tuttuk kendimizi" deyip çenem sakaklarim başta olmak üzere ara ara alın ve yanakta da patlak vermeye başladılar bi de aciyolar ki sormayin... yalniz değilim demi hepiniz sivilceli surat oldunuz da caktirmiyosunuz demi
Birbirinden tamamen farkli belirtilerle ayni cinsiyette doguran cok duydum insallah bizim farklar cinsiyette de gosterir kendiniAyyy ben de aynı haldeyim. Adet dönemlerinde belki 1-2 tane çıkan sivilce şuan sağ yanağımı basmış durumda. Oğlumda hiç öyle olmamıştı ışıl ışıldı yüzüm ve hatta saçlarım da parlamıştı . Bunun daha cinsiyetini bilmiyorum ama çok farklı oğlumdan.
Sagol canim deniycem bunu mutlakaKuru soğanı akşam yatarken kesip suyunu göğüs ucuma sürdüm üzerine göğüs pedi koydum koku çıkmasın diye sütyeni de giydim yattım...sabahına da yikandim
Aynen benımde bel ağrılarım oluyor özellikle sabah ve geceleri nedeni ne acabaGecmeyen bir bel agrisiyla herkese gunaydin kizlar
Valla bende aynı durumdayim hiç bu kadar sivilcem olmamıştı benim göğsümde boynumda vücudumda bile çıkıyorlar. Anlamadım neden hani derlerdi hamile olunca insanın cildi güzelleşir bende hiç öyle değil tam tersi .bazı batıl inançlara göre bebek kız olunca annesinin güzelliğini alırmış acaba bizde de mi öyleHadi size günlerdir soracak olup unuttugum şeyi sorayim aklıma gelmişken... Cildiniz özellikle yüzünüz ne alemde allah aşkına sivilce durumları nasil? Ben berbat oldum ergenlikte çıkmayan sivilcelerim "iki çocuklu bi hatun olmadan yetişip şunun suratını bi mahvedelim artikşimdiye kadar çok tuttuk kendimizi" deyip çenem sakaklarim başta olmak üzere ara ara alın ve yanakta da patlak vermeye başladılar bi de aciyolar ki sormayin... yalniz değilim demi hepiniz sivilceli surat oldunuz da caktirmiyosunuz demi
Benimde belim çok ağrıyor sağ kalçama bacağıma doğru inen bir Ağrı bıçak saplanır gibi daha çok erken değil mi ya bu ağrılar. İlerde bebekler ağırlaşınca ne yapacağızAynen benımde bel ağrılarım oluyor özellikle sabah ve geceleri nedeni ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?