2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hadi size günlerdir soracak olup unuttugum şeyi sorayim aklıma gelmişken... Cildiniz özellikle yüzünüz ne alemde allah aşkına sivilce durumları nasil? Ben berbat oldum ergenlikte çıkmayan sivilcelerim "iki çocuklu bi hatun olmadan yetişip şunun suratını bi mahvedelim artik şimdiye kadar çok tuttuk kendimizi" deyip çenem sakaklarim başta olmak üzere ara ara alın ve yanakta da patlak vermeye başladılar bi de aciyolar ki sormayin...yalniz değilim demi hepiniz sivilceli surat oldunuz da caktirmiyosunuz demi

Canım anlasilmiyor maalesef
@deeploneliness bize de yorum yapar mısın doktorumuz önce erkek dedi sonra kıza benziyor dedi
Kız canım
Benim de ayni cirkinlestim, ama oglumda hic sivilcem yoktu aynada kendime bakmaya doyamazdim her hamilelik farkli oluyormus

Günaydın bende ayni durumdayim canim. Benimde bulantılarim az da olsa devam ediyor. Agzimin tadi hic yok. Istahim acilmadi. Aksamlari hisi yedimmi midem basliyor. Havasız yer beni perisan ediyor. Klimada ozellikle daha fazla yaşıyorum daralma hissini. Ay cam acin ay klimayi kapatin demekten bende huysuza bagladim :) bi dönemdir bu da gecer diye kendimi motive ediyorum.

Benim inanılmaz kuru bir cildim vardı nispet gibi olmasında kız ben çok güzelleştim öyle sivilce değil Işıl Işıl oldu yüzüm Acaba sana kiz mi geliyor

Canım anlasilmiyor maalesef

Kız canım

Benim de ayni cirkinlestim, ama oglumda hic sivilcem yoktu aynada kendime bakmaya doyamazdim her hamilelik farkli oluyormus
Evet evet oğlumda dediğin gibiydim ben de çok Bi guzellesmistim...asli astarı var mi ki kız annenin güzelliğini alır kıza hamile kadın çirkinledir derler ya...annem bana hamileyken kaşları dökülmüş erkek kardeşlerimde öyle olmamış

Son düzenleme:
Benim inanılmaz kuru bir cildim vardı nispet gibi olmasında kız ben çok güzelleştim öyle sivilce değil Işıl Işıl oldu yüzüm Acaba sana kiz mi geliyor
hadi inşallah oğlan doğuracakken ben de güzeldim gerçekten aynadan foto çekinir dururdum hatta ay ay ayirmıştım onlari...sonra bilgisayarın harddiski yandı herşey gitti ama dün gibi hatırlıyorum o güzelliğimi şimdi bu ne böyle diyorum aynaya bakıp bakıp kendimden korkuyorum inan

Ayyy ben de aynı haldeyim. Adet dönemlerinde belki 1-2 tane çıkan sivilce şuan sağ yanağımı basmış durumda. Oğlumda hiç öyle olmamıştı ışıl ışıldı yüzüm ve hatta saçlarım da parlamıştı . Bunun daha cinsiyetini bilmiyorum ama çok farklı oğlumdan.

Birbirinden tamamen farkli belirtilerle ayni cinsiyette doguran cok duydum insallah bizim farklar cinsiyette de gosterir kendini

Valla bende aynı durumdayim hiç bu kadar sivilcem olmamıştı benim göğsümde boynumda vücudumda bile çıkıyorlar. Anlamadım neden hani derlerdi hamile olunca insanın cildi güzelleşir bende hiç öyle değil tam tersi .bazı batıl inançlara göre bebek kız olunca annesinin güzelliğini alırmış acaba bizde de mi öyle

Aynen benımde bel ağrılarım oluyor özellikle sabah ve geceleri nedeni ne acaba
Benimde belim çok ağrıyor sağ kalçama bacağıma doğru inen bir Ağrı bıçak saplanır gibi daha çok erken değil mi ya bu ağrılar. İlerde bebekler ağırlaşınca ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…