2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Eklentiler

• 20190106_134633.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 20190106_134651.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 2018-12-28 19.03.50.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 59
Aynen bende Burası çok havasız ya diyip duruyorum aynıyız inşallah çabuk geçer , eşim diyor ki yazın napacagiz acaba şimdiden daraliyorsun.

Aynen kuzu bakalım daha neleri yaşayacağız beraber

Benimde belim çok ağrıyor sağ kalçama bacağıma doğru inen bir Ağrı bıçak saplanır gibi daha çok erken değil mi ya bu ağrılar. İlerde bebekler ağırlaşınca ne yapacağız
Aynen sağ bacağımda kuyruk sokumunun yanından başlayan bıçak gibi bir ağrı var bendede erken değil canım demekki hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bebisler büyüyor rahim genişliyor, kalça kemiği şekil degistiriyor.

devlet hastanesinde kaçıncı haftada cinsiyet bildiriliyor bileniniz var mı kızlar ?

devlet hastanesinde kaçıncı haftada cinsiyet bildiriliyor bileniniz var mı kızlar ?
Bilerek 16.haftaya bırakıyorlar canım hem emin olmak hemde cinsiyeti istemezse aldirmasin diye, Bu eskiden beri böyle, gerçi şimdi kalmadı çok şükür öyle yok illa kız ya da erkek olsun diyenler ama yine de onlarda bir kural galiba

16. haftayı beklicem yani . ultrason kağıdı veriyorlar mı peki? verirlerse biz burda çözeriz

Cinsiyet yüzünden bebek aldirilirmi?amam ya Rabbim. Onu yillardir bekleyen ne gözü yasi Aileler var

Aynen canım hayırlısı kız erkek İnan ki farketmıyor.bir kızım var ama erkek olsun dıye gayem yok. Hatta kız ismi bile hazır ama insanoğlu cok merak edıyor yıne de
Tabiki deee istersen 3 çocuğun olsun hamile kalınca insan cinsiyetini merak ediyor o heyecanı ilk günkü gibi oluyor insan hep heyecanlı oluyor :)

İnşallah canım sağlıklı bir kızımız olur

Burda avrupadaki doktorlarda aynısını yapıyor özellikle biz türklere karşı biraz ön yargıları var kız istemiyorlar diye hem iyice emin olmadan hemde aldırma süresi geçmeden söylemiyorlar en son ben öğrenicem galiba .Ama benim doktorum çok iyi biri benim tüp bebek yaptigimi biliyor kız erkek hiç farketmiyor yeterki sağlıklı bi evlâdım olsun istiyorum bunun farkında belki erken söyler.

İnşallah canım çok teşekkür ederim.2 oğlum var kız olsa çok güzel olur tabi önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.
Amin İnşallah, ben yorum yapıyorum sadece takdir Rabbimden, gönlündeki olur ins.

İlerleyen süreçte daha da artar mı acaba Allah yardımcımız olsun bebişler iyi olsun da bu ağrılar çekilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…