Günaydın bende ayni durumdayim canim. Benimde bulantılarim az da olsa devam ediyor. Agzimin tadi hic yok. Istahim acilmadi. Aksamlari hisi yedimmi midem basliyor. Havasız yer beni perisan ediyor. Klimada ozellikle daha fazla yaşıyorum daralma hissini. Ay cam acin ay klimayi kapatin demekten bende huysuza bagladim :) bi dönemdir bu da gecer diye kendimi motive ediyorum.
Benim de sabahları bulantilarim geri geldi. Elim ayağım bosaniyor bir anda. Birşeyler yedikten sonra geçiyor ama ani tansiyon ya da şekerim düşüyor herhalde nedenini bilmiyorum ben öyle tahmin ediyorum. Bı de sabahları hep hava kapalı ya gergin ve sinirli uyanıyorum :) sanırım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bacım.
Benimde belim çok ağrıyor sağ kalçama bacağıma doğru inen bir Ağrı bıçak saplanır gibi daha çok erken değil mi ya bu ağrılar. İlerde bebekler ağırlaşınca ne yapacağız
Aynen sağ bacağımda kuyruk sokumunun yanından başlayan bıçak gibi bir ağrı var bendede erken değil canım demekki hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bebisler büyüyor rahim genişliyor, kalça kemiği şekil degistiriyor.
Bilerek 16.haftaya bırakıyorlar canım hem emin olmak hemde cinsiyeti istemezse aldirmasin diye, Bu eskiden beri böyle, gerçi şimdi kalmadı çok şükür öyle yok illa kız ya da erkek olsun diyenler ama yine de onlarda bir kural galiba
Bilerek 16.haftaya bırakıyorlar canım hem emin olmak hemde cinsiyeti istemezse aldirmasin diye, Bu eskiden beri böyle, gerçi şimdi kalmadı çok şükür öyle yok illa kız ya da erkek olsun diyenler ama yine de onlarda bir kural galiba
Aynen canım hayırlısı kız erkek İnan ki farketmıyor.bir kızım var ama erkek olsun dıye gayem yok. Hatta kız ismi bile hazır ama insanoğlu cok merak edıyor yıne de
Evet evet oğlumda dediğin gibiydim ben de çok Bi guzellesmistim...asli astarı var mi ki kız annenin güzelliğini alır kıza hamile kadın çirkinledir derler ya...annem bana hamileyken kaşları dökülmüş erkek kardeşlerimde öyle olmamış
Burda avrupadaki doktorlarda aynısını yapıyor özellikle biz türklere karşı biraz ön yargıları var kız istemiyorlar diye hem iyice emin olmadan hemde aldırma süresi geçmeden söylemiyorlar en son ben öğrenicem galiba .Ama benim doktorum çok iyi biri benim tüp bebek yaptigimi biliyor kız erkek hiç farketmiyor yeterki sağlıklı bi evlâdım olsun istiyorum bunun farkında belki erken söyler.
Aynen sağ bacağımda kuyruk sokumunun yanından başlayan bıçak gibi bir ağrı var bendede erken değil canım demekki hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bebisler büyüyor rahim genişliyor, kalça kemiği şekil degistiriyor.